Een register vanDovnload 20.96 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte20.96 Kb.

een register van

www.alfaclub.eu
``

Beste aanvrager,


Hieronder tref je het inschrijfformulier aan voor het Alfa 147 Register.

Op zich zal het invullen geen problemen opleveren, maar wij hechten er waarde aan om er toch wat aanvullende informatie bij te geven.

Kenteken Ten behoeve van het makkelijk terugzoeken.
Identificatienummer Ook bekend als chassisnummer. Omdat het register ook bedoeld is voor het opbouwen van een historisch archief, willen we graag van de auto het identificatienummer registreren.
Bouwjaar Wij vragen geen bouwmaand, omdat het nooit zeker is wanneer de auto werkelijk is gebouwd. Veelal wordt de bouwmaand verward met de maand waarop de auto de eerste toelating (in Nederland) heeft gekregen. Dit is vaak één maand later, maar soms ook veel later.
Motortype Graag zoveel mogelijk specificaties van je benzine- of dieselmotor. Een LPG installatie graag vermelden bij bijzonderheden.

Kleurcode- en naam Als het goed is zit er aan de linkerkant van de achterklep een sticker met daarop de kleurcode en –naam. Is dit verdwenen en je weet niet zeker welke kleurcode en -naam je auto heeft, vul dan de algemene kleur in, bijvoorbeeld zwart, grijs rood of blauw.Uitvoering Als je niet zeker weet welke uitvoering je hebt, bijvoorbeeld progression of distinctive vul dan ‘onbekend’ in.
Bijzonderheden Vul hier alleen die zaken in die NIET af fabriek zijn aangebracht maar wel een duurzaam karakter hebben. Bijvoorbeeld velgen (merk, maat en type), chiptuning (door wie/merk), speciaal (rvs) uitlaatsysteem en/of wegligging (wat precies/merk/type), LPG (Vialle, Prins etc)
Foto’s S.v.p. zes foto’s vanuit verschillende standpunten, waarvan twee van het interieur, voor plaatsing op de registerleden pagina. Formaat graag met een zo hoog mogelijke resolutie. T.b.v plaatsing worden ze aangepast.
Scan kentekenbewijs deel 1A Je doet ons een groot plezier doen als wij voor het historisch archief een scan van kentekenbewijs deel 1A kunnen krijgen. Dit geeft ons registerarchief meer authentieke waarde.
Gegevens eigenaar / gebruiker Deze gegevens worden uitsluitend voor communicatie- doeleinden gebruikt. Enige uitzondering is dat je naam op de registerpagina bij het registernummer van je auto komt te staan.


Inschrijfformulier

Alfa Romeo 147 RegisterGegevens Alfa Romeo 147

Kenteken
Identificatie/serienummer(aanvullen)

ZAR9370000

Bouwjaar
Motortype (benzine of diesel), inhoud, vermogen
Kleurcode en –naam
Uitvoering
BijzonderhedenFoto’s

Graag zes foto’s, vanuit verschillende standpunten, t.b.v. het foto album.

Scan kentekenbewijs deel 1A

Je doet ons een groot plezier als je een scan van het kentekenbewijs deel 1A wilt opsturen. Dit verhoogt de kwaliteit van het historisch archief
Gegevens eigenaar / gebruiker

SCARB donateur nr.
Voor- en achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Tel. Vast
Tel. Mobiel
E-mailadres
Door het invullen van het woord ‘akkoord’ in het naastliggend vak, geef je toestemming tot het plaatsen van je naam en de foto’s van je auto op de website en het toegestuurd krijgen van Alfa 147 Register nieuwsbrieven en relevante informatie.Op het gebruik van bovenstaande persoonsgegevens zijn van toepassing de voorwaarden volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens.


Zodra aan alle gevraagde gegevens voor inschrijven in het register is voldaan wordt de inschrijving definitief. Je krijgt hierover uiteraard bericht.

Breng ons s.v.p. op de hoogte van verkoop van je 147, maar geef belangrijke wijzigingen s.v.p. ook even aan ons door, op deze manier houden we het register up-to-date.
Bedankt voor je inschrijving.
Met vriendelijke groet,

Martijn van MaarenRegisterleider Alfa Romeo 147 Register.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina