ErsberichtDovnload 10.66 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte10.66 Kb.
P

E R S B E R I C H T

Wie: Opera Familia – Swing along on ’45 – gastartiest Amira

Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode

Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek

Wanneer: Dinsdag 12 mei 2015

Aanvang: 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur

Kaarten : € 17,50

Voorstelling: ZitconcertOpera Familia – Swing along on ’45 – gastartiest Amira
Het jaar 2015 is in vele opzichten bijzonder. En niet in het minst omdat het 70 jaar geleden is dat er een eind kwam aan de Tweede Wereldoorlog. Artiesten van Cardo Ariestenbureau, Operagezelschap Opera Familia en de jeugdige Nijmeegse Amira verzorgen in het kader van 70 jaar bevrijding een fantastische avond met onder andere nummers van Vera Lynn in een stemmige licht klassieke sfeer.

Opera Familia beleefde haar grote doorbraak in 2011 via het televisieprogramma Holland’s Got Talent. Sopraan Belinda, mezzo-sopraan Carla en bariton Paul ontroerden het Nederlandse publiek keer op keer met hun prachtige stemmen en schitterende uitstraling. Met een gouden album, de populariteitsprijs 2012, twee succesvolle theaterseizoenen, talrijke concerten en optredens voor radio en televisie, waaronder een eigen TV Special, heeft Opera Familia inmiddels definitief een plaats veroverd in de Nederlandse showbizzwereld.

Amira Willighagen verwierf op negenjarige leeftijd landelijke bekendheid toen zij in het tv-programma Holland's Got Talent de aria O Mio Babbino Caro uit de Italiaanse opera Gianni Schicchi vertolkte. Haar auditie werd op YouTube wereldwijd door 20 miljoen mensen bekeken. In de navolgende liveshow zong zij het Ave Maria. Op 28 december 2013 won zij de finale met haar uitvoering van Nessun Dorma uit de opera Turandot.

Eind maart 2014 werd haar in Engeland opgenomen debuutalbum met de titel Amira uitgebracht. Met een deel van de opbrengsten uit CD-verkopen en optredens draagt Amira bij aan de bouw van speeltuinen voor kinderen. In het township Ikageng, bij Potchefstroom in Zuid-Afrika opende ze op 5 maart 2014 de eerste speeltuin die mede met haar bijdrage tot stand is gekomen. Ze koos ervoor om in Zuid-Afrika iets te doen omdat haar moeder afkomstig is uit dit land.


Cardo Theater
Bij de voorstellingen van Stichting Cardo ontmoeten mensen elkaar in de intieme sfeer van ons eigen theater! Al 18 jaar brengt Stichting Cardo een gevarieerd theaterprogramma van popconcert tot toneel en van cabaret tot dansvoorstelling, Cardo Theater biedt voor iedereen een leuk en altijd verrassend programma. Cardo...een bijzondere belevenis!

Informatie hierover op de site www.stichtingcardo.nl


Stichting Cardo is onderdeel van Pluryn. Pluryn ondersteunt mensen vanuit een groot aantal locaties in Gelderland, Noordoost Brabant en Noord-Limburg bij wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd. Meer informatie: www.pluryn.nl.


Datum

Evenement

Prijs

Aanvang

12 mei 2015

Opera Familia – Swing along on ’45 – gast Amira

€ 17,50

20.00 uurKaartverkoop

De toegangskaarten voor de voorstellingen zijn online te bestellen via www.cardotheater.nl en verkrijgbaar bij alle Primera vestigingen in Nederland


Voor algemene informatie over Cardo Theater, informatie over de kaartverkoop en de beschikbaarheid van kaartjes kunt u kijken op www.cardotheater.nl

U kunt ook contact opnemen met de Cardo infolijn 088 779 20 94

Informatie voor pers:

Jolanda Aalders

Sponsoring en PR

Pluryn / Stichting Cardo

Nijmeegsebaan 9, 6561 KE GROESBEEK

Postbus 9002, 6560 GC GROESBEEK

T: 088 779 20 92

M: 06 517 225 61

jaalders@pluryn.nl

www.stichtingcardo.nlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina