Et de euregiobahn naar het Nationaal Park EifelDovnload 8.19 Kb.
Datum22.08.2016
Grootte8.19 Kb.


m
Persinformatie

19.03.2008


et de euregiobahn naar het

Nationaal Park Eifel


Toeristisch vervoer naar Heimbach gaat Paaszondag van start
Een hele dag in het prachtige Rurtal. Van het begin af aan genieten - zonder file en parkeerproblemen. Ook dit jaar brengt de euregiobahn bezoekers uit de Parkstad weer veilig, gemakkelijk en zonder overstappen rechtstreeks naar het hart van het Rurtal en de poort naar het Nationaal Park Eifel: de stad Heimbach met haar indrukwekkende kasteel.
Het recreatieplezier begint al tijdens de rit. Panoramaramen, airconditioning en veel ruimte in de euregiobahn maken de rit naar en door het Rurtal tot een belevenis.
Aangekomen in Heimbach kunnen de reizigers gratis aan een wandeltocht met gids door het Nationaal Park deelnemen. Trefpunt is in het stationsgebouw Heimbach om 11:15 uur (april t/m oktober 2008).


zie ook Flyer

De ritten naar het Nationaal Park met de euregiobahn vinden plaats op alle zon- en feestdagen vanaf Pasen tot en met 12 oktober. Vertrektijden: Heerlen 8.26 uur, Heerlen-De Kissel 8.28 uur, Landgraaf 8.32 uur, Eygelshoven-Markt 8.37 uur. Terugreis vanaf Heimbach: 17.17 uur.

Ticket-Tip euregioticket

Met het euregioticket kunnen voor maar €14,50 een hele dag praktisch alle bus- en spoorlijnen in het gebied van de Euregio Maas-Rijn worden gebruikt. Zo reist u niet alleen voor dit bedrag met de euregiobahn naar Heimbach en weer terug, maar kunt u met deze dagkaart ook de bussen in het Nationaal Park benutten.


Het beste: 2 + 3 = 1! Het euregioticket maakt het mogelijk. Want tijdens het weekeinde en op feestdagen geldt het ticket voor het hele gezin (max. 2 volwassenen en 3 kinderen jonger dan 12 jaar). Van maandag t/m vrijdag is het ticket, dat bij alle DB-kaartautomaten (ook in Heerlen, Heerlen-De Kissel, Landgraaf en Eygelshoven-Markt) en ook in de bussen van Veolia verkrijgbaar is, voor 1 persoon geldig.
Alle informatie over de euregiobahn op www.euregiobahn.de en www.avv.de


Uitgever:

Markus Vogten

Aachener Verkehrsverbund GmbH

(+49 – (0)241 – 9689738, m.vogten@avv.de)


woorden: 303

letters (incl. spaties): 1.899publicatietermijn: onmiddelijk

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina