Extra aanbod Centraal Beheer AchmeaDovnload 3.22 Kb.
Datum04.10.2016
Grootte3.22 Kb.
Extra aanbod Centraal Beheer Achmea

Als extra aanbieding kan Centraal Beheer Achmea de leden van de VNG het volgende bieden. Centraal Beheer Achmea biedt als extra service het opstellen van zogenaamde Personal Benefit Statements (PBS). Het PBS oftewel het Persoonlijk Arbeidsvoorwaardenoverzicht geeft een gepersonifieerd en gedetailleerd overzicht aan iedere werknemer van haar/zijn arbeidsvoorwaarden. Deze service zullen wij tegen een sterk gereduceerd tarief aanbieden aan alle leden van de VNG.


Het beloningsoverzicht geeft iedere werknemer relevante informatie over salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden en voorzieningen. Het Persoonlijk Arbeidsvoorwaardenoverzicht is een extra service van een werkgever aan haar medewerkers. Het overzicht geeft niet alleen inzicht in de huidige inkomenspositie, maar geeft ook informatie over aanspraken bij onvoorziene omstandigheden.
Meer weten?

Wilt u informatie of heeft u nog vragen dan kunt u altijd ┬┤Even Apeldoorn bellen┬┤. Het telefoonnummer is (055) 579 8100. Onze medewerkers zijn bereikbaar maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina