Feestje voor elke Ford liefhebber tijdens Ford Fan Day op 4 septemberDovnload 15.08 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte15.08 Kb.

straight connector 2 Mediabericht


Feestje voor elke Ford liefhebber tijdens Ford Fan Day op 4 september


  • Primeur; nieuwe Ford GT voor het eerst in Nederland te zien

  • Proefrijden in nieuwe Ford Edge SUV
AMSTERDAM, 10 augustus 2016 – Op 4 september organiseert Ford Nederland een leuke bijeenkomst voor iedereen die het merk een warm hart toedraagt. Van 11.00 tot 16.00 uur verandert het terrein voor het Nationaal Militair Museum in Soest in een waar Mekka voor de Ford liefhebber. Alle Ford clubs en liefhebbers zijn welkom om met hun auto’s aanwezig te zijn. Uiteraard zorgt Ford Nederland voor de mooiste paradepaardjes uit de hedendaagse line-up en ook is er vermaak voor de kinderen.
40 jaar Fiesta

In 2016 is het precies 40 jaar geleden dat de Ford Fiesta geïntroduceerd werd. Met behulp van de liefhebbers die in het bezit zijn van de vroegere generaties Fiesta zal een tijdlijn gemaakt worden van het allereerste model tot aan de nieuwste uitvoering, de Fiesta ST-Line.


Maak zelf kennis met de nieuwe Ford Edge

Recent introduceerde Ford de nieuwe Ford Edge aan de internationale auto media. Tijdens de Ford Fan Day kunt u ook zelf middels een proefrit kennis maken met de nieuwste SUV van Ford. Hiervoor is een korte route uitgezet die men na inschrijving ter plaatse en vertoon van rijbewijs kan rijden.


Ford GT supercar

We zijn er enorm trots op dat we voor deze gelegenheid een Ford GT showauto naar Nederland kunnen halen. De aanwezige Ford liefhebbers hebben hiermee de primeur, want op 4 september is het de eerste keer dat deze bijzondere lichtgewicht sportauto publiekelijk te zien zal zijn.


Car of the Show

Uiteraard is er op 4 september ook aan de kinderen gedacht en bestaat de mogelijkheid om met een korting van € 2,50 p.p. het Nationaal Militair Museum te bezoeken. Ook is er een interactief element. De bezoekers van de Ford Fan Day wordt namelijk gevraagd hun ‘Car of the Show’ te kiezen. Na het tellen van de stemmen worden om 15.00 uur de nummers één, twee en drie bekend gemaakt. Naast de eeuwige roem ontvangen de winnaars een bokaal en een Meguiar’s pakket. Onder de mensen die hun stem hebben uitgebracht wordt een Focus RS modelauto verloot. Kortom; bent u een Ford liefhebber? Zet de Ford Fan Day dan met een dikke stift op 4 september in uw agenda!


Blijf op de hoogte van al het nieuws op de Ford Fan Day Facebook eventpagina.
# # #
Zelf rijden

Wilt u als redacteur zelf een keer rijden met één van de nieuwe Ford modellen, neem dan contact op met de afdeling PR van Ford Nederland via prfordnl@ford.com.
Uw lezers zijn uiteraard ook van harte welkom om een proefrit in te plannen bij één van de officiële Ford dealers. Het aanvragen van een proefrit kan via deze link: http://www.ford.nl/SBE/ProefritAanvragen/ProefritAanvragenPersonenautos
Ford Motor Company

Ford Motor Company is wereldwijd toonaangevend op het gebied van auto's en mobiliteit. Het bedrijf is gevestigd in Dearborn, Mich., Verenigde Staten. Het bedrijf heeft 199.000 werknemers en 67 fabrieken wereldwijd. De kerntaken zijn het ontwerpen, fabriceren, op de markt brengen, financieren en onderhouden van een volledig assortiment personenauto's, pick-ups, SUV's en elektrisch aangedreven auto's van het merk Ford. Ook het luxemerk Lincoln maakt deel uit van Ford. Daarnaast houdt Ford zich via Ford Smart Mobility ook intensief bezig met nieuwe mogelijkheden. Met dit plan streeft Ford ernaar om toonaangevend te zijn op het gebied van connectiviteit, mobiliteit, autonome auto's, de klantervaring en data analytics. Meer informatie over Ford, zijn internationale producten of over de Ford Motor Credit Company, vindt u op www.corporate.ford.com.
Ford Europa fabriceert, verkoopt en onderhoudt auto's van het merk Ford in 50 afzonderlijke markten en heeft ongeveer 53.000 werknemers in dienst. Joint ventures en zelfstandige activiteiten meegeteld, werken er ongeveer 68.000 mensen voor het bedrijf. Ford Europa bestaat uit Ford Motor Credit Company, Ford Customer Service Division en 24 productiefaciliteiten (16 eigen of geïntegreerde joint venture-faciliteiten en 8 zelfstandige joint venture-faciliteiten). De eerste auto's van Ford werden in 1903 naar Europa verscheept, hetzelfde jaar waarin Ford Motor Company is opgericht. De productie in Europa begon in 1911.


Voor meer informatie over Ford:

Ford Nederland B.V.

Afdeling Public Relations

Sebastiaan van de Pol

Telefoon: 020-5044778

E-mail: svandepo@ford.com


Mediasite: www.fordmediacenter.nl
Ga naar www.fordmediacenter.nl voor persinformatie, aanvullend materiaal, hoge-resolutiefoto's en video´sVolg Ford op www.facebook.com/FordNederland, www.twitter.com/PRFordNL of http://www.youtube.com/user/Fordnederland

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina