Form 2 / i-assignment 1 / film reviewDovnload 19.93 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte19.93 Kb.
form 2 / i-assignment 1 / film review

Voor deze i-assignment moet je zelf een film kijken en er een Engelstalige recensie over schrijven. Een recensie is een stukje tekst met daarin een samenvatting en de mening van de recensent. Voor voorbeelden van Engelse film reviews moet je maar eens naar de Internet Movie Database surfen: www.imdb.nl.

Klik hier om een voorbeeld van een film review van de BBC te bekijken.

Het maakt niet uit wat voor film je uitkiest, zo lange deze maar Engels gesproken is. Het kan dus een film zijn die je op televisie kijkt, maar ook DVD’s of bioscoopfilms mogen.


Zorg dat je tijdens het kijken pen en papier bij de hand hebt. Het is namelijk handig om aantekeningen te maken tijdens de film, dat maakt het uitwerken van de opdracht gemakkelijker.
wat komt er allemaal in je werkstuk?
Gebruik de volgende hoofdstukjes:
Rubric

Let op, zonder dit bolletjesformulier is je opdracht NIET compleet en kan deze niet worden nagekeken door je docent. Je mag dit kopiëren en plakken in je werkstuk – niet zélf invullen.


Tip: Plak de rubric op de volgende bladzijde meteen in je werkstuk en kijk er regelmatig naar. Zo houd je voor jezelf het overzicht van wat je nog moet doen.
Plot

Vermeld duidelijk de titel van de film.

Schrijf in het Engels een samenvatting van het verhaal

100 woorden.
Cast

Zoek foto’s van ten minste 3 acteurs uit de film en plak deze in je werkstuk. Zet de namen erbij en de naam van het personage dat ze spelen in de film.


Opinion

Hier komt je mening over de film; wat vond je leuk, wat vond je niet leuk? Was de film spannend en waarom wel/niet? Wat had je zelf anders gedaan? Zou je de film aan iemand anders aanraden en waarom? Het is ook leuk om de film een aantal sterren te geven, net als in échte recensies!100 woorden
Glossary

Noteer tijdens het kijken 10 woorden die belangrijk zijn om het verhaal te begrijpen. Vertaal deze woorden naar het Nederlands.form 2 / i-assignment 1 / film review
NAME:


FORM:2__

PLOTOBelangrijke afspraken:


  • Je cijfer wordt bepaald door het aantal bolletjes op te tellen.
  • In klas 2 moet je vier van de zes i-assignments gedaan hebben.
  • Een i-assignment telt mee als SO. Je krijgt dus in totaal 4 verschillende SO cijfers dit jaar voor de opdrachten.
  • Bij niet (op tijd) inleveren op de in de klas afgesproken datum wordt het cijfer 1.0 toegekend.
O


CASTO


O


OPINIONO


O


GLOSSARYO


O


RUBRIC / CREATIVITYO


O

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina