Gaan we naar het prachtige, historische Gent met een interessant en gevarieerd programma. We verzamelen bij oc de Link om 08Dovnload 9.21 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte9.21 Kb.

Website: www.kvlvlinkhout.iseral.beKVLVvzw VROUWEN MET VAART
Op 10 mei 2011 gaan we naar het prachtige, historische Gent met een interessant en gevarieerd programma. We verzamelen bij OC De Link om 08.45 uur waarna we om 09.22 uur in Diest de trein nemen naar Gent St. Pieters, aankomst 10.57 uur. Van St. Pieters naar het centrum is + 20 min. lopen, maar er gaat ook elke 5 min. een tram. Vervolgens nemen we een kijkje in de ‘Torens-site’ en dan is het tijd voor een lekkere lunch.
Het middagprogramma begint met een wandeling naar de ‘Graslei-site’, het kloppende hart van Gent met aansluitend een boottochtje van 40 min. door het middeleeuwse centrum. Daarna bezoeken we het absolute hoogtepunt van de Sint-Baafskathedraal: de aanbidding van het Lam Gods, begeleid met een gids.
Hierna bezoeken we de andere bezienswaardigheden zoals de ‘Vrijdagmarkt-site’, vol met historiek en de ‘Gravensteen-site’. We bevinden ons dan niet langer in de kuip van Gent maar op ’s Gravens-grond met een authentiek stratenplan en het prachtige Patershol met veel stemmige restaurantjes.

Dit is ‘the place to be’ op culinair gebied, waar we als afsluiting een maaltijd gebruiken naar eigen smaak en keuze.


Om 20.03 uur nemen we de trein terug van Gent naar Diest, waar we om 21.27 uur aankomen.
Deelnameprijs voor deze dagtrip is € 40,00. Dit houdt in:

- de tramrit

- de middaglunch

- de boottocht

- de aanbidding van het Lam Gods met gids

- een drankje of kopje koffie


! De treinreis is voor eigen rekening (eventueel met een 10 ritten-rail pass).
 ik stort € 40,00 voor 3-05-2011 op rekeningnummer 751-0030852-46 van KVLV–Linkhout (datum storting geldt als inschrijving). Noteer je naam en het onderwerp bijvoorbeeld:

Anneke Janssens, KVLV-LentereisOf:

 ik betaal bij mijn bestuurslid voor 3-05-2011 en breng onderstaand strookje binnen---------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------ neemt deel aan KVLV–Lentereis en betaalt hiervoor € 40,00
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina