Geachte belangstellendeDovnload 8.28 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte8.28 Kb.


Geachte belangstellende,


Als voormalig secretaris van Stichting Nationaal Fluitconcours beveel ik het inmiddels internationale fluitconcours van harte bij u aan! Het fluitconcours biedt jong (& oud) de kans om op competitieve wijze elkaars fluitspel te inspireren. De Stichting Vrienden van het Fluitconcours ondersteunt dit unieke jaarlijkse evenement. Ook u kunt hieraan meewerken door u op te geven als Vriend door middel van onderstaande doorlopende machtiging en deze op te sturen naar:

Stichting Vrienden van het Nationaal Fluitconcours

p/a Vloeiweg 36, NL 5061 GB Oisterwijk

Als u niet in Nederland woont kunt u geen bankmachtiging afgeven. In dat geval gebruiken wij de adresgegevens om een vriendenrekening te sturen die u vervolgens kunt betalen.


Wat is onze tegenprestatie?

U ontvangt enkele weken voor elk concours digitaal een Nieuwsbrief met daarin o.a. het verloop van de voorronden, het aantal deelnemers, de financiële verantwoording van de giften en een uitnodiging om de concoursfinale bij te wonen.


Met vriendelijke groet & met hartelijke dank voor uw bijdrage,
Geru J.A. Peters, voorzitter Stg. Vrienden van het Nationaal Fluitconcours (www.fluitconcours.nl)

_____________________________________________________________________Doorlopende* machtiging aan Stichting Vrienden van het Nationaal Fluitconcours:
Naam :      

Straat / nummer :      

Postcode / plaats :      

Telefoon :      

E-mail :      
Bankrekening :      

Bedrag : € 25,00*

€ 50,00*

€ ____ * (*invullen en/of aankruisen)


Plaats / datum :      

Handtekening :


* Als u het niet eens bent met de afschrijving dan heeft u 56 dagen de tijd om uw bankkantoor opdracht te geven het bedrag terug te boeken.

Stichting Vrienden van het Nationaal Fluitconcours. K. v. K.: 5109573 p.a. Geru J.A. Peters, Vloeiweg 36, NL-5061 GB OISTERWIJK. 00.31.(0)13-5332717

Rabobank: 1579.98.371; IBAN nummer: NL29 RABO 0157 9983 71 geru@home.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina