Geachte geïnteresseerdeDovnload 64.35 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte64.35 Kb.

Geachte geïnteresseerde,


Met deze informatie-brochure willen wij u de mogelijkheid bieden, om in alle rust, de grondbeginselen, inhoudsstoffen en de doelgerichte werking van de Hayoun Cosmetic te leren kennen.
Wij willen u er ook van overtuigen dat samenwerking voor u vele voordelen en optimale resultaten biedt. U kunt hiermee een nieuwe klantenkring aantrekken.
Mocht uw interesse aangewakkerd zijn, aarzelt u dan niet om met ons kontakt op te nemen.
Wij staan u dan graag te woord!!

HAYOUN INTERN. Inc. B.V.


Postbus 95

6590 AB Gennep


Tel.: 0080042968600 (gratis)

Tel.: 0049 2826 9189270(voor niet KPN-klanten)

Fax: 0049 2826 91892712

Email info@Hayoun.de
BEDRIJFSINFORMATIE


HAYOUN International Incorporated B.V. is sinds 1978 op de Nederlandse markt werkzaam. De eigenaar van dit bedrijf is sinds het overlijden van Edouard Hayoun Mw. Bat Shuar Meir. Mw. Meir was de levenspartner van Dhr. Edouard Hayoun en steeds al met de zaak betrokken.
Meer dan 50 jaar geleden ontwikkelde Edouard Hayoun een methode en de bijbehorende producten voor de behandeling van de onreine probleemhuid. Deze producten werden in de loop der jaren verder ontwikkeld.
Dit geldt tevens voor de buitengewoon hoogwaardige Beauty lijnen, die voor verschillende huidtypes geschikt zijn.
Hiermee kunnen wij stellen, dat Hayoun binnen de schoonheidswereld, een breed assortiment aanbiedt.
Uitgaande van zijn eigen klinieken in de U.S.A. en Israel, kwam Edouard Hayoun in 1978 naar Europa, om ook hier de mensen met probleemhuiden te helpen.
Vanuit het hoofdkantoor te Kleve, Duitsland, worden de schoonheidsspecialisten van producten en informatie voorzien. Verder wordt hier ook de verkoop van de Hayoun producten aan de overige landen (Nederland, Belgie, Noorwegen, Taiwan, etc.) verzorgd.
WIJ BIEDEN U
 • Hoogwaardige producten voor behandeling in de salon en voor de verkoop.
 • Omvangrijke behandelmethoden en vele speciale behandelingen.
 • Meer mogelijkheden uw inkomen te verhogen door deze speciale behandelingen.
 • Een uitstekende service.
 • Een voortdurende begeleiding door onze Sales Manager
 • Regelmatig cursussen.
 • Levering alleen aan schoonheids-instituuten en huidtherapeuten.


BIJ ONS IS DE KLANT KONING!
DE 7-KOMPONENTEN-METHODE

(Problem skin line)


Alleen al in Nederland lijden vele honderdduizenden mensen onder een sterk verontreinigende huid met puistjes en comedonen.

Het betreft vooral de jeugd die door huidproblemen wordt getroffen tijdens de puberteit (hormonale verandering). Toch zijn deze huidproblemen niet altijd het gevolg van de puberteit.
Vele mensen hebben ook daarna nog duidelijk zichtbare huidproblemen. Hierbij spelen tal van faktoren, die vaak te achterhalen en op te lossen zijn, een rol.
Vele producten beloven een succesvolle behandeling. Helaas vaak zonder blijvend resultaat voor de betrokkenen.
Met de 7-Komponenten-Methode kunt u dit probleem daadwerkelijk succesvol behandelen.

Deze methode bestrijdt het probleem namelijk

van binnen en van buiten!
WAT IS DE 7-KOMPONENTEN-METHODE?DE METHODE IS GEBASEERD OP HET SAMENSPEL VAN DRIE FAKTOREN: 1. Regelmatige thuisverzorging met de Hayoun Problem Skin Set

Deze bevat vijf op elkaar afgestemde producten: wasgel, gezichtslotion, diepreinigend masker, dagcreme en nachtlotion.


 1. Regelmatige behandeling in de salon met de professionele Hayoun producten

Deze producten, die uitsluitend in de salon gebruikt worden, zijn sterker geconcentreerd dan de thuisverzorgingsproducten.


 1. Het zich houden aan een voedingsvoorschrift gedurende de eerste 8 weken van de behandeling.

Met als doel de komplete reiniging van het lichaam met aansluitend een testperiode.
DE PRODUCTEN

Wij maken onderscheid tussen de producten voor de thuisbehandeling en de professionele salonproducten:
PROBLEM SKIN SET VOOR DE THUISBEHANDELINGDeze set bestaat uit 5 op elkaar afgestemde producten. De producten zijn verpakt in een handig koffertje, inclusief de gebruiksaanwijzing en penseel. De producten worden aan het begin van de behandeling dagelijks toegepast.
De producten zijn voldoende voor ca. 3 maanden. Alle producten kunnen apart worden bijbesteld.
Bij verbetering van de huidsituatie worden de producten met steeds grotere tussenpozen gebruikt (m.u.v. wasgel en dagcrème).
SUGAR SOAP

Een ongeparfumeerde, vetvrije wasgel, reinigt de poriën diep en werkt ontstekingsremmend.MIRACLE LOTION

Een gezichtslotion die de poriën opent, desinfecteert, ontstekingsremmend werkt en de doorbloeding stimuleert.BLACK MASK

Dit masker is bacteriëndodend, diepreinigend (geconcentreerde warmteontwikkeling), stimuleert het regeneratieproces.LEMON MOISTURIZER

Een voedende en beschermende moisturizer die het vochtgehalte van de huid reguleert.DRYING LOTION

Een nachtlotion die de talgproduktie reguleert, ontstekingsremmend werkt, de huid kalmeert en desinfecteert.De Problem Skin Set is in plaats van 5x125ml ook in 5x30ml verkrijgbaar!DE PROFESSIONELE PRODUCTEN

De eerdergenoemde 5 producten van de Problem Skin Set worden eveneens bij de salonbehandeling toegepast. De professionele producten zijn echter 10 maal sterker geconcentreerd.
De volgende producten worden bovendien ingezet:
BIO MASK 15%
Het Bio Mask 15% is een reinigend masker wat een helende en kalmerende werking heeft en die de doorbloeding licht stimuleert.
Na de behandeling met Black Mask, respectievelijk Skin Rebuilding en Special Mask, worden met dit masker eventuele rode vlekken verminderd. Het masker heeft ook een kalmerende werking op de overgevoelige huid.
Dit masker is eveneens te verkrijgen voor de thuisbehandelingen.

SKIN REBUILDING EN SPECIAL MASK
Dit zijn twee zeer aktieve maskers die altijd in kombinatie worden gebruikt.

Het Skin Rebuilding Mask brengt het vuil naar de oppervlakte. U ziet het lymfevocht uit de ontsteking komen. Het masker werkt snel, heftig en alleen daar waar de huid overmatig talg produceert of onrein is.


Het Special Mask werkt op het totale gezicht (niet plaatselijk). Dit masker bewerkstelligt een gelijkmatige peeling van het gezicht.
Beide maskers worden bij begin van de behandeling ingezet.
Deze maskers kunnen eveneens bij littekenbehandeling, rimpelreducering en regeneratie van de huid worden gebruikt!

DE VOEDING

Het voedingsplan speelt bij de 7-Komponenten-Methode een zeer belangrijke rol. De betreffende klant moet, tijdens de eerste 8 weken van de salonbehandeling (bij sterke huidonreinheden) het voedingsplan volgen om zo een algehele reiniging van het lichaam te bewerkstellingen.
De klant moet elke dag minimaal 2 liter water drinken om de afvalstoffen uit het lichaam af te voeren. Het drinken van bloedzuiverende thee is eveneens aan te bevelen.
Wij hebben de voeding in twee groepen ingedeeld:
VERBODEN“ en „TOEGESTANE STOFFEN“

Alleen de toegestane voedingsmiddelen mogen gedurende deze periode gegeten of gedronken worden.

Na 8 weken, de huid moet nu verbeterd zijn, volgt een „testperiode“!

VERDERE PRODUCTEN PROBLEM SKIN LINE
SUPER BIO LOTION

Een intensieve lotion om milia en comedonen te weken, waarna deze makkelijker te verwijderen zijn. Deze lotion heeft tevens een bijzondere werking op verse littekens en wondjes. Verhindert het vormen van nieuwe comedonen, opent de poriën en herstelt littekenweefsel sneller. De paars-rode kleur van een ontsteking of wond verdwijnt sneller.


CLEARLY YOU – ANTI PIGMENT CREAM

Een blekende crème, die rijk is aan vitaminen ter vermindering van pigmentvlekken, spoeten en ouderdomsvlekken. Altijd in combinatie te gebruiken met de Hayoun Sunblock en de Hayoun Super Bio Lotion.


SUNBRELLA FAKTOR 36, gekleurt

Deze in Israel getestte sunblock met een licht tintje heeft een samenstelling, die zelfs de meest gevoelige huid royaal bescherming biedt tegen UVA en UVB stralen.DE FOUNDATION

Deze op waterbasis gemaakte foundation sluit de huid niet af en is uitermate geschikt voor een vette huid. In 4 kleuren leverbaar.

BEAUTY LINE

Het Hayoun Beauty-programma biedt u een groot aantal hoogwaardige producten, die het totale spectrum van de huidverzorging respecteert.


Naast de normale huidverzorgings-series vindt u vele speciaalproducten, zowel voor thuisgebruik als ook voor speciale salonbehandelingen.

Wij geven u onderstaand slechts een korte samenvatting van enkele producten uit ons assortiment.


HUIDVERZORGINGSSERIES

BALANCE voor de normale tot gekombineerde huid

Deze vochtstabiliserende en vetregulerende serie met hoogwaardige werkstoffen biedt bescherming tegen milieu invloeden en brengt de huid weer in evenwicht gedurende de nacht. Bevat huidverzorgende calendula. Akkerpaardestaart verbeterd de spankracht van de huid, jojoba olie maakt de huid zacht en soepel en de groene thee beschermt tegen vrije radikalen en schadelijke invloeden en werkt vroegtijdige veroudering van de huid tegen. De Aloe vera beschermt tegen uitdrogen en werkt huidgenezend.SENSITIVE COMPLETE voor de normale to gevoelige huid

De inhoudsstoffen van deze line houden rekening met de behoeftes van een gevoelige huid. De 24h-cream bevat ceramides, die overeenkomen met lipiden, die van nature in de huid voorkomen. De celvernieuwing wordt gesteund en spankracht en elasticiteit verhoogd. Voorkomt vroegtijdige veroudering. De inhoudsstoffen van creme en masker, zoals jojoba-olie, panthenol en bisabolol, verminderen de sensibiliteit van een gevoelige huid.FUTURE voor de droge tot normale huid

Afgestemde vitale stoffen verzorgen, versterken en verhogen het weerstandsvermogen van de huid. Het voorkomt vroegtijdige veroudering en rimpelvorming.CERAMIDE voor de normale tot veeleisende huid

Crèmes en masker met ceramiden, die overeenkomen met lipiden, die van nature in de huid voorkomen. De celvernieuwing wordt gesteund en spankracht en elasticiteit verhoogd. Voorkomt vroegtijdige veroudering.BIO REPAIR voor alle huidtypes

Aktieve verzorging voor de huid, die moet herstellen. Geeft de huid de nodige vochtigheid en stabiliseert.


SPECIALS EN ANTI AGING


OXYGEN FLUID voor alle huidtypes (Anti-Aging)

Hoogwaardig speciaal-product, dat zuurstof aan de huid afgeeft. De plaatselijke doorbloeding wordt verbeterd, de heling versnelt, littekenvorming vermindert en nieuw weefsel wordt gevormd.
VITALITY MASK voor alle huidtypes

Een crème-masker met een intensief vetkarakter en natuurlijke werkstoffen, die de funktie van het verloren huidvet overneemt en het vochtgehalte stabiliseert, Verder vochtverlies wordt voorkomen en de natuurlijke huidfunktie wordt ondersteund. Vroegtijdige rimpelvorming wordt verhinderd.
CAVIAR MASK voor alle huidtypes (Anti-Aging)

Bijzonder hoogwaardig crème-masker. Het masker werkt liftend en mag ook rond de ogen worden aangebracht! Het masker verhoogt het vochtigheidspotentieel van de huid, ondersteunt de spankracht van de huid, is een radicalfanger, beschermt lipide, membranen en enzymen voor beschadiging en stimuleert het repairmechanisme van de huid.24HOURS-CREAM voor alle huidtypes

Door de speciale samenstelling is dit product als dag- en als nachtverzorging geschikt, een 24 hours créme dus. Hoogwaardige ingredienten maken deze créme voor ieder huidtype geschikt. Bij de droge huid wordt de natuurlijke vetfilm verhoogd, vette huid wordt verzorgd zonder te glimmen, de gevoelige huid wordt tegen milieu-invloeden beschermd, sterk ontvette huid (bijv. na een laserbehandeling) krijgt onmiddelijk de belangrijke water lipide mantel terug.

COLLAGEEN VLIESMASKERS

Hoogwaardige vliesmaskers, die binnen enkele uren een zichtbaar en voelbaar jeugdige uitstraling geven!

Leverbaar in 3 variaties:

Gingko Biloba + Ceramide: voor alle huidtypen, specifiek ex-acne

Caviar-Crab voor de vochtarme en rijpere huid.


RELAX 24H-CREAM voor alle huidtypes vanaf de 30 (Anti-Aging)

Bijzonder hoogwaardige 24-uurs speciaal-crème die het ontstaan van mimiekrimpels tegenhout en in staat is bestaande mimiekrimpels te verminderen. Door de speziale samenstelling van werkstoffen wordt de prikkeloverdracht van de zenuwuiteindjes naar de spiertjes blokkeert, een zichtbare ontspanning van de huid treedt op en de diepte van mimische rimpels wordt vermindert en het ontstaan van nieuwe rimpeltjes verhindert. Vermindert vochtverlies, beschermt en maakt de huid glad en soepel en geeft de huid en glanzend en fris aanzien.ENJOY MASK voor alle huidtypes (Anti-Aging)

Bijzonder hoogwaardig crème masker die het ontstaan van mimische rimpels tegenhoudt en in staat is bestaande rimpels te verminderen.

De Endophin-stimulator stimuleert de endorphine synthese van de keratinocyten. Ontspant de huid en activeert de fibroblasten in de bindweefsel, werkt euforisch en vochtregulerend en laat de huid stralen, gaat rimpelvorming tegen en vermindert vochtverlies.
PRODUCTEN MET ALPHA HYDROXY ACID (Fruitzuren)

Ons assortiment biedt u tevens de mogelijkheid voor en speciale salonbehandeling met fruitzuren. Met het hoogwaardige AHA Masker kunt u in kuurverband REGENERATIEBEHANDELINGEN, ter vermindering van rimpeltjes, pigmentstoornissen en lichte onzuiverheden, toepassen.

Ter ondersteuning wordt het gebruik van de AHA Plus Cream thuis aanbevolen.

HYLOFILL (wrinkle reducer) „anti aging“ voor alle huidtypes

Drie in een: gezicht, ogen en lippen

Hyaluronzuur is van nature in ons lichaam aanwezig en maakt de huid veerkrachtig. Het is een vochtbinder, die zorgt voor de stimulatie van de fibroblasten. Deze cellen maken collageen en elastine aan, die zorgen voor de souplesse van de huid. Hyaluron wordt echter afgebroken naarmate we ouder worden. De huid verliest haar volume en elasticiteit en rimpels verschijnen. Voor alle mensen die tegen het inspuiten van hyaluronzuur zijn is dit een uitstekend product om grote resultaten te bereiken.AMPULLEN


De Hayoun-ampullen zijn hermetisch afge-

sloten in pipetvorm, die het opbrengen verge-

makkelijken en tevens hersluitbaar zijn.

Leverbaar in 10ml en 3ml, verpakt in een dosje

á 5 stuks.

Q10 AMPUL voor alle huidtypes

Het co-enzym Q10 geeft energie aan de huid, vertraagt het ouderdomsproces, beschermt cellen tegen beschadiging door oxidatie en bestrijdt vrije radikalen.HYDRO CARE AMPUL voor de vochtarme huid

Stabiliseert de vet- en vochthuishouding, verhoogt het vochtpotentieel, ondersteunt de huidstruktuuropbouw en maakt de huid zacht en soepel.

Verder leveren wij ampullen voor verschillende behoeften, en wel
CALENDULA; VITAMINE; JOJOBA; CERAMIDE


OOGPRODUCTEN
ALOE VERA EYE GEL voor alle huidtypes

Product op gelbasis, zonder vet. Aktiveert de huidfunktie, ondersteunt rimpelvervaging door verhoging van de elasticiteit. Kalmeert opgezwollen ogen.
ALOE VERA EYE FLUID voor alle huidtypes

Dit verzorgende fluid is speciaal voor de zeer gevoelige huid rond de ogen, met haar speciale behoeften, ontwikkeld. De lichte konsistentie zorgt ervoor dat het diep in de huid dringt, zodat er geen vetlaagje achterblijft, maar een aangenaam gevoel geeft.BELLISSIMA EARTH POWDER

Deze poeder, samengesteld uit natuurlijke stoffen, is voor iedere huidtype gechikt.

Hiermee bent u in staat om het hele gezicht te voorzien van make-up!

Te gebruiken als: foundation, rouge, oogschaduw en fixatie


Leverbaar in 4 kleuren in een verpakking zoals afgebeeld.

Tevens verkrijgbaar: navullingen, try-outs, demo-palet en toonbank-opsteller (display)


Afgebeelde kwasten ook te bestellen!HAYOUN BEHANDELINGEN • Acnebehandeling

 • Acne-kuur (10 behandelingen)

 • Skin Rebuilding (Diepte peeling) incl. nabehandeling

 • Huidverjongingsbehandeling

 • Pigmentbehandeling

 • Fruitzurenkuur (6 behandelingen)

 • Vitalbehandeling

 • Super Hydro behandeling

 • Energiebehandeling

 • Super Sensitive Wellness Treatment

  • enkel Rugbehandeling

  • enkel Gelaatsbehandeling

  • enkel Oogbehandeling

 • Collageen Vliesmasker behandeling Egalité Energizer

 • Rejuvenation Cure (3 verschillende behandelingen toegepast binnen 3 weken)

 • Basis Enjoy Treatment

 • Black Mask/Bio Mask Treatment

 • Enjoy Treatment

 • Special Eye Treatment

 • Korte Regeneratie Flits-Behandelingen

 • Oxygen/Vitality Decolleté/Hals Treatment

 • Winter-huidherstel Behandeling

 • Caviar De Luxe behandeling

 • Regeneratie/Repairbehandeling

 • Hydro-Repair Behandeling

 • Cool eyes treatment

 • VIP behandeling

 • Sensitive-Complete Treatment


NIEUWSGIERIG GEWORDEN?

Voor het maken van een vrijblijvende afspraak of nadere informatie kunt u kontakt opnemen.
Onze Sales Manager wil graag ons gehele programma aan u presenteren.
Zij toont u hoe u zich door het gebruik van bijzondere producten en behandelmethoden kunt specialiseren en daarmee winstgevend kunt werken.

Wanneer dat uw doel is, zijn wij uw juiste partner!!
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina