Gemeentebestuur Herselt Vrijetijdscentrum de MixxDovnload 35.44 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte35.44 Kb.Gemeentebestuur - Herselt

Vrijetijdscentrum de Mixx

Asbroek 1H
2230 Herselt

014 53 90 60


Vul dit formulier in en stuur het naar: informatie@herselt.be of overhandig het aan de cultuurdienst (VTC de Mixx, Asbroek 1H).


Gegevens vereniging

Naam vereniging
Straat + nr
Postcode + gemeente
Naam contactpersoon
Telefoon
EmailGelieve per regel maximum veertien karakters te gebruiken (één letter/cijfer per vakje). De inhoud van de boodschap kan ingekort of aangepast worden om een optimale leesbaarheid op de borden te garanderen. Hoe minder karakters en regels men gebruikt, des te duidelijker de informatie op het bord zal overkomen.

Publicatie

Regel 1Regel 2Regel 3Regel 4Regel 5Indien mogelijk zullen de dia’s opgefleurd worden met illustraties.

Het is ook mogelijk om zelf een dia te ontwerpen. Mail dan bij dit formulier ook een BITMAP-bestand door met de volgende resolutie: 112 (=breedte) x 80 (=hoogte) pixels. De kleurdiepte mag maximaal 256 kleuren bevatten.
Ondergetekende verklaart akkoord te gaan met het reglement op de achterzijde van dit formulier.
Datum van de aanvraag:

Ondertekend door (+handtekening):

Reglement met betrekking tot het plaatsen van berichten

op de gemeentelijke elektronische informatieborden

Art.1.

De invoering van gemeentelijke infoborden, wil in de eerste plaats bijdragen tot het snel verstrekken van belangrijke gemeentelijke informatie.

Ook moeten deze bijdragen tot het promoten van activiteiten en evenementen van de Herseltse verenigingen, welzijnsinstellingen en scholen.

Dit reglement beoogt deze doelstellingen zo optimaal mogelijk te realiseren.Art 2.

Op de elektronische informatieborden worden vanuit de gemeente zelf berichten opgenomen over:  • Aandachtspunten van welke aard ook (verkeersknelpunten, onveilige situaties, enz.).

  • Activiteiten en evenementen van de gemeentelijke diensten.

Art. 3.

Op deze informatieborden kunnen tevens vanuit erkende Herseltse verenigingen, onderwijs- en welzijnsinstellingen berichten opgenomen worden over activiteiten en evenementen allerhande.Art 4.

Om in aanmerking te komen moeten de activiteiten en evenementen voldoen aan de onderstaande voorwaarden:Art 5.

De te publiceren boodschappen moet schriftelijk (papier of email) aangeleverd worden aan de cultuurdienst of via informatie@herselt.be tenminste één maand voor de gewenste verschijningsdatum. De ingediende informatie dient via het daarvoor bestemd aanvraagformulier (voorzijde van dit document) aangebracht te worden. De inhoud van de boodschap kan ingekort of aangepast worden om een optimale leesbaarheid op de borden te garanderen.Art 6.

De berichten worden niet langer dan twee weken vertoond.Art 7.

Indien een overaanbod aan berichten wordt vastgesteld, wordt er in de eerste plaats rekening gehouden met gemeentelijke info. Ook wordt een evenwichtige spreiding beoogd van berichten.Art 8.

Bij betwistingen omtrent de toepassing van dit reglement beslist het College van Burgemeester en Schepenen in laatste instantie.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina