Gewoon eenvoudig De nieuwe geze raam aandrijvingen Gewoon FlexibelDovnload 14.15 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte14.15 Kb.


q:\10 marketing\personel\babette\project kettingaandrijvingen 02-2014\u1_nederland.jpg


Gewoon eenvoudig

De nieuwe GEZE raam aandrijvingen

Gewoon Flexibel

GEZE heeft het productassortiment waarbij het gaat om Automatische Raamoplossingen aangepast. Op deze manier wordt het nóg eenvoudiger om de juiste RWA aandrijving te kiezen. De allrounder Slimchain, de krachtige Powerchain en de E920-E990 aandrijving welke wordt geïntegreerd in het raamprofiel zijn een belangrijk onderdeel van de nieuwe range aan kettingaandrij-vingen. De compacte Spindel aandrijving E250 NT biedt ook verschillende mogelijk-heden. Verschillende slagvarianten zorgen ervoor dat de aandrijvingen flexibel kunnen worden aangepast aan ieder raam. Samen met de sluitsystemen creëer je één totale systeemoplossing.


cid:image001.png@01cf442f.d606df40

Gewoon Discreet

Less is more: architecten vinden naast gebruiksvriendelijkheid het minimalistische design van groot belang! De nieuwe aandrijvingen hebben een discrete en universele uitstraling. De kleur kan worden aangepast aan die van de gevel, dit zorg ervoor dat ze discreet verwerkt kunnen worden. De Slimchain is de “slimste” en meest compacte van de nieuwe GEZE kettingaandrijvingen. Puur raamdesign kan worden bereikt door de inzet van de E 920 – E 990 kettingaandrijving. De aandrijf- en beslagtechniek is geïntegreerd in het raam en onzichtbaar vanaf de buitenzijde.

Gewoon Intelligent

De nieuwe aandrijvingen zijn intelligent. De modernste geïntegreerde besturingssysteem maakt flexibele en traploze instellingen mogelijk, zoals de openingsgrootte- en snelheid bij ventilatie en rookafvoer.

Dit betekent dat aandrijvingen eenvoudig kunnen worden aangepast aan de verschillende raamafmetingen en openingsvereisten. Hun flexibiliteit vergroot de gebruiksmogelijkheid en maakt gebouw specifieke oplossingen mogelijk. Solo of synchroon: een geïntegreerde synchroon module garandeert een synchronisering tot 3 ramen en tot 2 vergrendelingsaan-drijvingen.

cid:image004.png@01cf442f.d606df40q:\10 marketing\personel\babette\persberichten\fotomateriaal\slimchain\slimchain_+_powerlock_408185.jpg
Gewoon veilig

De geïntegreerde controle technologie staat aandrijvingen toe om geschakeld te worden, bijvoorbeeld wanneer bij grotere ramen extra vergrendeling noodzakelijk is. De Slimchain , Powerchain en E 250 NT vormen in combinatie met de robuuste aandrijving Power Lock een complete systeemoplossing. De geïntegreerde ketting aandrijving E 920 – E 990 wordt gecombineerd met de vergrendelings-aandrijving E 905 / E 906. De intelligente aandrijving garandeert een veilige opening en sluiting van de ramen.

cid:image006.png@01cf442f.d606df40
Gewoon eenvoudig geïnstalleerd

Met het innovatieve Smart Fix installatie systeem kunnen de Slimchain en de Powerchain snel en eenvoudig worden gemonteerd. De aandrijving worden gewoon op de console geklikt. Bouwkundige aanpassingen zijn geen probleem omdat de kabel t.b.v. stroomvoorziening verwijderd kan worden. De platte bekabeling bij de geïntegreerde E 920 – E 990 aandrijving garandeert een snelle en eenvoudige installatie in de raamvleugel. Met dank aan de vertrouwde console is de Spindel aandrijving E 250 NT zonder problemen te installeren.

cid:image007.png@01cf442f.d606df40


Gewoon in een netwerk

De trend in het automatiseren wordt doorgevoerd op het gebied van raamtechnologie. De nieuwe aandrijvingen kunnen worden gekoppeld via een bus systeem. Object specifieke, intelligente ventilatie concepten worden daarmee moeiteloos geïmplementeerd. Interface met gebouwbeheertechniek en de meest gangbare bussystemen geven de mogelijkheid de ramen te koppelen met de automatisatie van het gebouw.
Gewoon ventilatie

GEZE biedt ook automatische ventilatie “met design” voor eenvoudige toepassingen voor bijvoorbeeld huizen. Toegankelijkheid en gemak spelen hier meer en meer een belangrijke rol. De ventilatie aandrijving ECdrive is het krachtige instapmodel dat ook gebruikt kan worden in combinatie met kleine bovenlichten. De geïntegreerde slaginstelling van de aandrijving laat het toe dat deze kan worden aangepast aan de verschillende ventilatie eisen.


cid:image009.png@01cf4430.f037ee30
q:\10 marketing\personel\babette\project kettingaandrijvingen 02-2014\geze_neues_fensterantriebsprogramm_foto.jpg


Gewoon GOED!

Ongeacht de vereisten van uw project – GEZE zal voorzien in deskundige ondersteuning en advies gedurende de levenscyclus van uw toepassing. In een compleet planningsproces realiseren wij met u samen de optimale oplossing: het calculatie programma WinCalc voert complexe berekeningen uit die nodig zijn voor uw raamontwerp. WinCalc zal u snel en eenvoudig verder helpen om de beste aandrijfoplossing te vinden voor uw ramen.
De nieuwste raamaandrijvingen van GEZE

GEWOON DISCREET

GEWOON INTELLIGENT

GEWOON VEILIG

GEWOON GEZE
Voor verdere informatie over onze producten kunt u contact opnemen via

E-mailadres benelux.nl@geze.com of telefonisch via 040 – 262 90 80.Voor onze website : www.geze.nlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina