Het is de toon die de muziek maakt! Voor welke workshop ben jij in the mood?Dovnload 4.73 Kb.
Datum24.07.2016
Grootte4.73 Kb.Het is de toon die de muziek maakt! Voor welke workshop ben jij in the mood?


  1. Djembé


In een klein uurtje met een hele groep een djembé-ritme trommelen?

Doe mee en je zult versteld staan dat dit kan! Maak met z’n allen onder de enthousiaste leiding van Nico Meijer een overweldigend stuk muziek, en laat de Akerk op zijn grondvesten schudden!  1. Salsa


Wie wil nu geen les van de Cubaan Juan Carlos Gonzalez Cintra? Op een bijzondere, persoonlijke, energieke en creatieve manier leert hij je in korte tijd de basispassen van de salsa. Dus salseros…grijp jullie kans!

  1. Zang


Wat is nu leuker dan met z’n allen, uit volle borst, een lied te zingen? En niet zomaar een lied, maar een lied uit een ver land! Zangdocente Joke Wieringa leert het ons. Ze doet dit met zoveel plezier, dat je niet stil kunt zitten. Met je handen en voeten kun je ook muziek maken!

  1. Afrikaanse dans


Bang dat je een stijve hark of een houten Klaas bent? Volg dan de workshop van Roos de Vries. Zij voert je mee naar Afrika en leert je Afrikaans dansen. Bewegingsvrijheid en expressie, daar gaat het om! Schud al je remmingen van je af!

  1. Direct Composing


Kun je niet stilzitten? Doe dan mee met Direct Composing! In deze all-round workshop komt alles aan bod. Lichaam en geest! Beweeg, fluister, schreeuw, luister, kijk…..reageer en improviseer. Kortom, laat je verrassen door jezelf, de anderen en musicus Digmon Roovers!
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina