Het jaarlijks sterftecijfer onder golfers ligt 40% lager dan onder niet-golfersDovnload 4.39 Kb.
Datum23.07.2016
Grootte4.39 Kb.
"Het jaarlijks sterftecijfer onder golfers ligt 40% lager dan onder niet-golfers"

De conclusie uit een Scandinavisch onderzoek onder ruim driehonderdduizend golfers luidt dat golfers gemiddeld vijf jaar langer leven. Golfen is dus heel gezond!


Golfbaan Sluispolder houdt op zondag 13 april as. een open dag, om iedereen te laten zien én beleven hoe gezond, maar vooral ook hoe leuk golfen is.

Voor wie?
Sluispolder opent de deuren voor iedereen! Jong, oud, beginner of gevorderden, iedereen is welkom.

Hoofd Events Anita vertelt: ‘hoewel we al veel bezoekers mogen verwelkomen die niet golfen of lid zijn voor een hapje of een rondje golf, horen we soms nog steeds verbaasde reacties als we ze vertellen dat iedereen welkom is. Het is zeker geen besloten club!’ Dus kom samen met familie, vrienden en of buren naar dit evenement. Ook voor de kleinsten is er van alles te beleven. Sluispolder opent haar deuren van 12 tot 16 uur, de laatste golfles is omstreeks 17 uur ten einde.Het programma
golfbaan Sluispolder, de meest smaakmakende golfbaan, organiseert de hele middag gratis golflessen onder leiding van PGA Holland golfprofessionals (leraren) van golfschool Sluispolder.
Voor de kinderen is er de vermakelijke Fun Factory. De Fun Factory bestaat uit levensgrote spelmaterialen die worden gebruikt om met veel plezier te leren golfen. Daarnaast zullen ook de maaimachines staan opgesteld waarmee, onder leiding van de greenkeepers, gras kan worden gemaaid.
Meer ervaren golfers met minimaal handicap 54 kunnen tijdens de Open Dag tussen 12:00-14:00 uur kosteloos 9 holes spelen op de wedstrijdbaan. Om zeker te zijn van een starttijd, is het aan te raden te reserveren via info@sluispolder.nl o.v.v. OpenDag9holes. Er is ook een mooie aanbieding, tijdens de Open Dag hoeven nieuwe leden bij inschrijving géén administratiekosten te betalen, een korting van € 250,-. Bovendien maken alle bezoekers kans op een zomer lang gratis golfen!


Waar?
Achter de duinen tussen Bergen en Alkmaar ligt de schitterende 18 holes golfbaan Sluispolder.
Een interessante baan, rijkelijk voorzien van bunkers en waterpartijen, in de verte de duinen en het bijzondere restaurant ’t Sluisje met het mooiste terras van Noord Holland. Sluispolder ligt direct aan de N9 en is vanuit verschillende hoeken makkelijk te bereiken. Er is een ruime parkeerplaats en deze is bovendien gratis.

De Open Dag is vrij toegankelijk op zondag 13 april 2014 van 12:00 – 16:00 uur. Voor meer informatie belt u naar 072-5111 555 of ga naar www.sluispolder.nl Kom gezellig langs!
De Nationale Open Golfdagen worden georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Golfaccommodaties (NVG), in samenwerking met de Nederlandse Golf Federatie (NGF) en de Professional Golf Associatie (PGA Holland). De Nationale Open Golfdagen zijn tevens onderdeel van de Nationale Sport Week.
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina