Het mooiste kaarslicht bij speciale gelegenhedenDovnload 9.19 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte9.19 Kb.


Persbericht
Schijndel, augustus 2008

Excellent genieten met Gouda kaarsen

Het mooiste kaarslicht bij speciale gelegenheden
Van sommige gelegenheden wil je graag iets bijzonders maken. Een gezellig etentje met vrienden en familie of een borrel voor nieuwe collega’s, een verlovingsfeest met veel gasten of een romantisch avondje met z’n tweeën. Juist op zulke momenten draagt warm kaarslicht, met een mooie, heldere vlam, bij aan het creëren van een speciale sfeer. De bijzondere eigenschappen van de nieuwe Gouda kaarsen maken het mogelijk om deze magische sfeer optimaal te realiseren.

De belofte van optimaal genieten

Tijdens speciale gelegenheden wilt u optimaal kunnen genieten van het gezelschap en de sfeer. Daarom moet alles perfect geregeld zijn. Eten, aankleding, muziek en verlichting: niets wordt aan het toeval overgelaten. Ook het kaarslicht moet perfect zijn. U wilt de zekerheid hebben van een mooie vlam, die niet walmt of druipt en de hele avond helder blijft branden. Dat vraagt om een speciale kaars die moeiteloos bijdraagt aan het creëren van de juiste sfeer zodat u optimaal kunt genieten van het moment. Dankzij hun excellente kwaliteit maken de nieuwe Gouda kaarsen deze belofte meer dan waar.Het symbool van kwaliteit

Een gegarandeerde brandduur is één van de eigenschappen die Gouda kaarsen biedt. Dankzij de lange ervaring met het maken van kaarsen, de strenge kwaliteitsnormen tijdens productie en het gebruik van uitsluitend topkwaliteit grondstoffen halen de kaarsen altijd de beloofde brandduur. Gouda kaarsen zijn dan ook de meest gastvrije keuze: zij zullen niet voor het dessert doven en de gezellige avond verkorten.

Tijdens die branduren bieden ze een lange, stabiele en rustige vlam die onder normale omstandigheden niet walmt en niet druipt. Dit is te danken aan de combinatie van de speciaal geprepareerde katoenen lont en het gebruik van uitsluitend de beste natuurlijke wassoorten.

Deze excellente brandeigenschappen worden met het 4-star flameTM symbool aangeduid. Het logo staat vermeld op alle verpakkingen van Gouda kaarsen, samen met de kwaliteitsbelofte die Gouda aan de consument doet.


Voor elk moment de juiste kaars

Gouda kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en uitvoeringen. Het huidige assortiment bestaat uit waxinelichten, stompkaarsen, kroonkaarsen, gotische kaarsen, geschenksets en een reeks specials (variërend van kerstkaarsen tot een extragrote kroonkaars van 1 meter lang). Zo kunt u voor elke gelegenheid en ruimte de juiste kaars kiezen.

Elegante gotische kaarsen vormen het stralende middelpunt van een familiediner, hoe lang u ook wilt tafelen. Ze zijn verkrijgbaar met een brandduur van 7 maar ook van 10 uur. De gotische kaarsen en kroon kaarsen hebben een speciale geribde voet waarmee ze pasklaar zijn voor gebruik in diverse kaarsenhouders.

Kleurige stompkaarsen branden veel langer en zijn daardoor uitermate geschikt voor gezellige avonden met vrienden die tot in de vroege uurtjes kunnen duren. De stompkaarsen zijn er in verschillende varianten, met brandduren van 34 tot maar liefst 152 uur. Bovendien zijn ze – net als alle Gouda kaarsen – probleemloos opnieuw aan te steken, waardoor u er avond na avond van kunt blijven genieten.

En voor een avond alleen met een goed boek en een glas wijn kiest u voor het gemak van Gouda waxinelichten, die verschillende brandduren van 4 ½ , 6 en 8 tot wel 10 uur bieden.
Verkrijgbaarheid

De nieuwe Gouda kaarsen zijn onder andere verkrijgbaar bij Albert Heijn, de Bijenkorf, V&D, Intratuin en Marskramer. Ze zijn herkenbaar aan de stijlvolle verpakking met het herkenbare 4-star flameTM symbool. Deze beschermt de Gouda kaarsen optimaal tegen vervelende beschadigingen of breuken.

Kijk voor meer informatie over Gouda kaarsen en verkooppunten op www.goudakaarsen.nl Hier vindt u tevens handige tips om optimaal en veilig van kaarsen te genieten en suggesties om bijzondere momenten nog specialer te maken.
NOOT VOOR DE REDACTIE:

Op www.goudakaarsen.nl zijn ook speciale pagina’s voor de pers. Hier vindt u onder meer uitgebreide productinformatie en beeldmateriaal.


Meer informatie kunt u opvragen bij Bolsius Nederland B.V. Afdeling Marketing Gouda carlo.denijs@nl.bolsius.com, tel. 073-5433000.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina