Hilversum, 30 augustus 2006 Aan de leden van de Tweede KamerDovnload 4.88 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte4.88 Kb.

Hilversum, 30 augustus 2006

Aan de leden van de Tweede Kamer

START SCHREEUW OM LEVEN VERKIEZINGSTOURNEEDrs. L.P. Dorenbos, voorzitter van Schreeuw om Leven, zal woensdag 30 augustus om 15.30 uur op het Plein in Den Haag bij de ingang van de Tweede Kamer informatie geven over de gebedsactie en het Schreeuw om Leven verkiezingsprogramma bekend maken, waarmee hij de komende maanden door het land zal trekken om op te komen voor de bescherming van de kinderen vanaf de moederschoot.
Als moord in de moederschoot mag en seksualiteit te grabbel is gegooid, zijn geweld, verloedering en verslaving in de samenleving het gevolg. Zelfmoord is onder jongeren de belangrijkste doodsoorzaak. Maar ook vele ouderen zondigen. Alleen als we Gods geboden van leven en liefde houden, kan er zegen zijn in ons land. Dat willen we gaan proclameren.

KIES DAN HET LEVEN (Deut. 30:11-20): DE AFSCHAFFING VAN ABORTUS

De Tweede Kamer Verkiezingen zijn op 22 november. Met onze verkiezingsbus trekken wij voorafgaand, biddend, vastend en de waarheid proclamerend het land door. Op 3 en 4 september zijn we biddend en vastend vanaf 17.00 uur bij de ARENA in Amsterdam aanwezig, voor en tijdens het optreden van Madonna.POLITIEK EN MADONNA aanjagers van jongerenproblematiekZondag 3 en maandag 4 september staat een optreden gepland van Madonna in de ARENA in Amsterdam. Zij zingt daar godslasterlijke en pornografische geladen liederen en voert een act op waarbij ze aan een kruis hangt met een doornenkroon op haar hoofd. Schreeuw om Leven roept christenen op om zondag 3 september te bidden en te vasten en zal ook op 3 en 4 september bidden bij de ARENA.
30 augustus 2006 Schreeuw om Leven, Ruitersweg 35-37, 1211 KT Hilversum tel 035-6244352, e-mail info@schreeuwomleven.nl internet www.schreeuwomleven.nlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina