Hockeyclub Hellendoorn-NijverdalDovnload 11.76 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte11.76 Kb.

Hockeyclub Hellendoorn-Nijverdal


School Hockey Fun Games

t.a.v. Xavier van de Kasteele

Jan van Galenlaan 8

7441 JD Nijverdal


Aan de deelnemende teams van de School Hockey Fun Games Nijverdal, mei 2016

Betreft: School Hockey Fun Games 2016


Geachte heer/mevrouw,
We zijn verheugd om de kinderen van uw school op zaterdag 18 juni bij HCHN te mogen verwelkomen bij de SHFG. We zijn weer blij met de opgave van dit jaar.

De organisatie van de 16de SHFG is in volle gang met het thema De olympische spelen. We zouden het heel leuk vinden als de teams zich in dit thema zouden kunnen verplaatsen en hun team outfit daarbij kunnen aanpassen.

We kunnen nu alvast de volgende informatie geven:


  • We werken die dag in 2 verschillende dagdelen met een prijsuitreiking als afsluiting. De ochtend is voor de groep 5 en 6 en de middag voor groep 7 en 8. De precieze tijden liggen aan de definitieve opgave. Maar de dag start omstreeks 9.00 uur en eindigt omstreeks 17.30 uur. Het uitgewerkte programma zal uiterlijk 10 juni op de website van HCHN (www.hchn.nl) geplaatst worden.

  • Elk team krijgt indien noodzakelijk een leider vanuit HCHN toegewezen, deze persoon zal de kinderen de gehele dag begeleiden. De hele dag worden de kinderen verzorgd met o.a. gratis drinken, een lunch, fruit en een ijsje. De kinderen hoeven dus niks extra’s mee te nemen.In sommige gevallen zijn er ouders van hockeyende kinderen als begeleider al door de school toegewezen, graag zouden we dat van u door willen krijgen via de e-mail shfg@hchn.nl.

Natuurlijk zijn ouders, grootouders, verzorgers, meesters, juffen, broers en zussen, allemaal van harte welkom om de kinderen aan te moedigen! Het belooft een dag vol hockey plezier te worden met weer de nodige verrassingen.

  • De teams die zich nu al hebben opgegeven krijgen de gelegenheid om aan een korte hockeytraining deel te nemen. Deze training is bedoeld voor kinderen die nog nooit hebben gehockeyd, we leren hen de beginselen van het hockey.

De trainingen vinden plaats op de velden van HCHN, Sportpark Gagelman aan de Koersendijk 3 in Nijverdal. De datum die hiervoor geprikt is woensdag 1 juni. Wanneer een team niet komt, of niet kan, hoor ik dat graag (emailadres en telefoonnummer staan onderaan de brief). De indeling voor de scholen zal ook op de website worden geplaatst:
DEZE TRANINGEN ZIJN ALLEEN VOOR DE MENSEN DIE NIET OP HOCKEY ZITTEN!
Trainingsindeling 1 juni

Om 13.00 tot 14.00: Prinses Marijkeschool De Rietslenke; De Bongerd

Om 14.15 tot 15.15: De Triangel; De Wingerd; De Schaapskooi

Om 15.30 tot 16.30: ’t Heem; Talentrijk; Prinses Beatrixschool

Trainingsindeling 8juni

Om 14.15 tot 15.15: St Sebastianus, Beatrixschool, Meander


Het zou fijn zijn wanneer al deze informatie bij de kinderen terecht komt. (hierbij een herinneringsbriefje voor de kinderen bijgevoegd) Als er nog vragen of aanmerkingen zijn hoor ik dat graag. Graag verwijzen we naar de website: www.hchn.nl
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet namens de organisatie van de Rabobank School Hockey Fun Games 2016,

Xavier van de Kasteele

mailto: shfg@hchn.nl; tel: 0548-654 405Hallo …….

Zaterdag 18 juni is het weer zover, het is Schoolhockeyfungames time!!!

Wij hebben er erg veel zin in. Jij ook? Naast hockey zijn er ook andere leuke dingen te doen. Dus dat belooft weer een boel fun.


Dit jaar staat het thema De olympische spelen centraal. Wij zouden het leuk vinden als je als team je kleding er bij aanpast. Natuurlijk kan je daar een prijs mee winnen!!

Voor drinken en tussendoortjes wordt natuurlijk weer gezorgd! Het programma in de ochtend (9:00 tot 12:30)) is voor groep 5 en 6 en in middag (13:30-17:30) voor groep 7 en 8. De precieze tijden en het wedstrijdprogramma staat zo gauw het klaar is op de website en Facebook van HCHN.


Om je goed voor te bereiden zijn er trainingen gepland op 1 juni as. Voor elke team is er 1 training! Als je geen hockey ervaring hebt dan verwachten we jou bij HCHN op het Gagelmanpark (ingang via de evenementenweide) op de volgende tijden:


Trainingsindeling woensdag 1 juni

Om 13.00 tot 14.00: Prinses Marijkeschool De Rietslenke; De Bongerd

Om 14.15 tot 15.15: De Triangel; De Wingerd; De Schaapskooi

Om 15.30 tot 16.30: ’t Heem; Talentrijk.


Trainingsindeling 8juni

Om 14.15 tot 15.15: St Sebastianus, Beatrixschool, Meander


Nadere informatie zullen we op de website van de HCHN plaatsen. Dus kijk voor de laatste informatie op www.hchn.nl (http://www.hchn.nl/site/default.asp?Option=2502&stcname=toernooien_algemeen&menu=1) of op het Facebook van HCHN.

De School Hockey Fun Games wordt gesponsord sinds 2000 door:


: files -> library
library -> Meld een vriend, vriendin, buurman, buurvrouw of kennis aan bij hc eemvallei en spek de terraskas hc eemvallei is op zoek naar nieuwe senior leden en nodigt daarvoor haar leden uit om een nieuw lid aan te dragen
library -> Het is leuk en goed hockey spelen bij gmhc !
library -> B en c categorie
library -> Trainingsschema proefwerkweek 25 maart tot 30 maart maandag
library -> Teamindeling jeugd hc naarden 2011-2012
library -> Teamindeling jeugd hc naarden 2011-2012 junioren a t/m D
library -> Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop
library -> Bereikbaarheid van de sporthallen
library -> MA1 Valérie Bédier De Prairie, Britt de Bruijn, Celine Carter, Tessa Coster, Marie Hamelynck, Kim Jonkhoff, Charlotte Klein, Carlijne Laumans, Dorine Laumans,
library -> JA1 Bartjan van Agten, Oscar de Boer, Pim Doosje, Quint Italianer, Tom de Koff, Folker Krijgsman, Owen Laagwater, Floris Maidman, Huib Meuwissen, Wout Sijpkens, Hans Teunisse, Sander Tholenaar, Yvo van der Veen, Mitch Westerink jb1
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina