Hou de volgende data vrij : 9 September DinsdagDovnload 6.03 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte6.03 Kb.MAANDKLAPPER Welzijnsschakel-Wichelen - Voedselbedeling van 15 Juli 2014

19 Augustus Dinsdag : WELKOM OP DE VOLGENDE VOEDSELBEDELING

Hou de volgende data vrij :

9 September Dinsdag : crea club

Van 14 tot 16 uur is er crea club in de polyvalente zaal van het rustoord Molenkouter, Dreefstraat Wichelen. Zelfs indien je denkt dat je niet handig bent, kom dan toch gerust eens langs voor een babbel want we maken er samen een gezellige namiddag van.met een gratis hapje en drankje.13 September Zaterdag : Bijeenkomst van onze oudergroep in het kader van het opvoedingsproject.
Wij starten terug met onze bijeenkomsten van de Oudergroep. Deze gaan door in het lokaaltje achter het Sociaal Huis, Margote (Oud Dorp), Wichelen, om 14 u.30. Wij sluiten af om 16 u.30 met een lekker hapje. Voor wie meer informatie hieromtrent wenst, verwijzen we naar onze afzonderlijke uitnodiging. Steeds van harte welkom.

Ter informatie kan ik jullie reeds de data meegeven van de volgende bijeenkomsten :


27 september , 18 oktober , 29 oktober (uitstap met de kinderen) , 22 november , 13 december.

19 September Vrijdag : Wij koken en eten samen
Afspraak om 18 u. in het Buurthuis, Doornweg te Wichelen. Jong en oud kookt samen en eet ook samen. Laat je verleiden om eens iets nieuw te proberen in de keuken.
Meer informatie volgt in onze volgende maandklapper.

Belangrijke informatie

Trek je er zelf graag een dag op uit met je gezin, vraag dan naar de boeken van “Steunpunt vakantieparticipatie” die zijn steeds te bekijken op de voedselbedeling.


via het Steunpunt kan je aan verminderd tarief uitstappen maken. Vraag ernaar!

Tijdens het zomerverlof, van 7 juli tot 22 augustus, is er terug opvang voorzien voor onze allerkleinsten (van 2,5 j. tot 4j.). Deze gaat door in het GIBO De Rozelaar, Schoolstraat 4 te Serskamp. Mensen met een vrijetijdspas genieten van een sociaal tarief .


Voor meer informatie : neem contact op met een maatschappelijk werker bij het OCMW.

Aan ieder van jullie : een prettig en deugddoend verlof en tot op één van onze volgende bijeenkomsten. Lutgarde en de WZS kern

Voorzitter: Duquet Lutgarde 052 42 41 30De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina