Imba nieuwsbrief 6 imba galleryDovnload 16.32 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte16.32 Kb.


IMBA NIEUWSBRIEF 6
IMBA Gallery
Na een voortvarende start op donderdag 15 november moeten we helaas constateren dat ‘het publiek’ de weg naar Molenstraat 51 (nog) niet heeft gevonden. In de lokale media is aandacht aan dit onderdeel van Oss voor IMBA besteed en op DTV wordt met enige regelmaat de animatie commercial van de clip vertoond met een duidelijke verwijzing naar de gallery. Degenen die wel binnen stappen zijn allen aangenaam verrast door de kleurrijke en verzorgde inrichting, de uitgebreide keuze aan kunst en handycrafts en de mogelijkheden om met een halve of een hele euro - en alle mogelijke veelvouden daarvan - het goede doel te steunen, waarbij men in alle gevallen iets moois of kunstzinnigs terug krijgt.

In Afrika zou men de tam-tam gaan gebruiken om een boodschap kenbaar te maken, in Oss zullen we het vooral met ‘mond-op-mond’ reclame moeten doen. Kom in elk geval als betrokken Rotarian zelf langs om vervolgens familie, vrienden en collega’s te overtuigen van een bezoekje aan de IMBA Gallery.

Op onze clubs circuleren vanaf heden intekenlijsten voor de IMBA Kerstborrel op zaterdag 18 december 2010 van 16.00 tot 18.00 uur. Inviteer mensen uit uw omgeving, breng uw kinderen mee om in een sfeervolle ambiance een charity gevoel te beleven dat u voldoening geeft en IMBA kansen biedt!
Valuta voor IMBA.
Na de geslaagde pilot binnen onze clubs zijn inmiddels 5.000 enveloppen op A5 formaat door Leo & Richard Kampert gesponsord met een informatieve opdruk op de voorzijde. Gebleken is dat in veel gezinnen en bedrijven potjes en doosjes een ‘standplaats’ hebben waarin munten en muntbiljetten uit andere landen al jaren een zinloos en passief bestaan leiden! Gebleken is ook dat ieder ervan overtuigd is dat weggooien jammer en inwisselen onmogelijk is! Dat laatste is duidelijk niet het geval en ook hier geldt dat overtuiging en een brede inzet flinke financiële resultaten mogelijk maken.

Op de bestuurstafel zal voorlopig een voorraad enveloppen beschikbaar zijn, met het verzoek aan allen hiervan een aantal mee te nemen, deze uit te zetten waar u kansen ziet en de gevulde enveloppen weer te deponeren in de befaamde glazen pot.

Grotere aantallen zullen een plaatsje vinden bij banken en recepties van bedrijven, met een oproep aan klanten en bezoekers om dit ‘valutair rustende (on)vermogen’ om te wisselen in een waardevolle IMBA-support!
Loterij met ‘notes voor IMBA’.
Vanuit de commissies Werken & Wonen is een ambitieus schema gelanceerd voor de verkoop van de unieke noteblocs. Voor de resterende tijd tot even voorbij de jaarwisseling zijn een 5-tal teams geformeerd die bij evenementen, drukke koopdagen in het centrum, Kerstmarkten en Nieuwjaarsrecepties voor een actieve verkoop gaan zorgen. Een positief eindresultaat valt en staat natuurlijk met de bereidheid en inzet van de ‘verkopers’. Meedoen dus en veel succes!
Nog 7 weken !!!
Zaterdag 22 januari 2011 vindt de trekking van de loterij plaats en worden niet verkochte kunststukken geveild in de IMBA Gallery. We stoppen op deze datum met de fundraising rond loterij, busjes, valuta en gallery voor ons project Oss voor IMBA.

Wel vinden tot begin mei 2011 nog door een aantal basisscholen en alle leerlingen van het Hooghuis, Maasland en Mondriaan activiteiten plaats waarvan - dat mag althans worden opgemaakt uit vertrouwelijke gegevens - alle betrokkenen hoge verwachtingen hebben.

Uiteraard zullen we met veel belangstelling de inbreng van jong Oss gaan volgen.
Tot 22 januari hebben we exact nog 7 weken om onze doelstellingen te realiseren. IMBA heeft inmiddels een stukje markt veroverd in Oss, mensen die worden aangesproken herkennen dit project en de busjes, valuta envelopjes en noteblocs zijn in financieel opzicht dusdanig kleinschalig dat positieve reacties volgen.

We moeten wel nog even met zijn allen ‘de boer op’! Zullen we afspreken dat we eensgezind voor zeven vette weken gaan!

Oss, 05 december 2010,

John van Boekel.

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina