In 1978 ben ik begonnen als automonteur bij Leonard Lang in ApeldoornDovnload 110.97 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte110.97 Kb.
Ad Klomps
Ben na de lagere school naar de HAVO gegaan na twee jaar brugklas naar de tweede klas MAVO na 1 jaar naar de tweede klas LTS en die heb ik afgemaakt .

Hierna heb ik nog een jaar op de scheepvaart-school gezeten maar ben toen toch maar gaan werken.

In 1978 ben ik begonnen als automonteur bij Leonard Lang in Apeldoorn.

Na een jaar of 5 ben ik hier bij de afdeling heftrucks gaan werken eerst in de werkplaats en later als service monteur.

Hier heb in 1991 ontslag genomen en ben toen begonnen bij Brinkman en Niemyer in Zutphen als hydrauliek monteur.

In 1993 ben ik hier ontslagen en ben toen naar HSB Baumachines in Apeldoorn gegaan eerst als hydrauliek monteur en later op kantoor als werkvoorbereider.

Toen dit bedrijf in 1998 failliet ging ben ik in Duitsland gaan werken bij HYUNDAI Baumaschinen Nord in Bad Bentheim

en hier werk ik nu nog.

Hobby's zijn Lezen Motorrijden en Auto en Motorsport.

Ik ben getrouwd heb 1 dochter van 15 jaar.

Kort na het verlaten van de lagere school ben ik met mijn ouders op de Worp in Deventer gaan wonen.

In 1984 ben ik in Apeldoorn gaan wonen en in 1993 ben ik in Uddel gaan wonen, hier woon ik nu nog.

Ad Klomps

Ariàdne Fukkink
Na de lagere school naar het Alexander Hegius, HAVO en daarna in Zwolle de opleiding voor doktersassistente gedaan. Op 20-jarige leeftijd, inmiddels werkzaam als doktersassistente bij de kinderartsen in het Deventer Ziekenhuis, aangereden door een auto en sindsdien rugklachten. Noodgedwongen moeten stoppen met mijn werk en daarna voor minder uren per week werk gekregen als medisch secretaresse.
Ik ben getrouwd met Gerald, ook uit Deventer en we heb-ben twee kinderen gekregen, Aphra 22 jaar en Dion 16 jaar.

Onze dochter heeft in Nijmegen de opleiding voor fysiotherapie gevolgd en is in januari daarvoor afgestudeerd en thuiswonend werkzoekende met zo nu en dan een waar-neming in een fysiotherapiepraktijk.

Onze zoon volgt momenteel in Apeldoorn een opleiding voor vestigingsmanager autobranche, maar dat bevalt hem hele-maal niet en hij weet nog niet zo goed welke kant hij op moet.

Mijn hobby’s waren vroeger zwemmen, schaatsen en lezen, momenteel ben ik vaak in de tuin te vinden en puzzel (Sudoku en Japanse puzzels) en handwerk ik (breien, borduren e.d.)


De laatste 12 jaar heb ik gewerkt als medisch typiste en medisch secretaresse en ruim 9 jaar geleden ben ik ook begonnen als medewerkster bloedafname in de kliniek van het Deventer Ziekenhuis.
Ariàdne Fukkink

Carla de Jong
Wat ik gedaan heb na de Van Marleschool:
Tot en met de 4e: gymnasium op het Alexander Hegius. Toen, na 3 maanden Pfeiffer, overgestapt naar Atheneum. In Groningen Geneeskunde gestudeerd. Vervolgens opleiding tot huisarts, in Sneek en Enschede.
10 jaar gewerkt als bedrijfsarts bij de Bedrijfsgeneeskundige Dienst van de PTT te Groningen. Toen geswitched naar consultatiebureau arts.
Momenteel ben ik Jeugdarts en werk ik, part-time, bij de GGD Groningen als CB arts en stafarts.
Ik ben getrouwd met Coen Stegeman, wij hebben 3 kinderen: Mark 17 jaar, Karen 14 jaar en Hanne 11 jaar.
Wij wonen al sinds '87 in Groningen.
De combinatie werk & gezin is zodanig druk dat er geen tijd overblijft voor hobby's, behalve de kinderen en die zijn mijn grootste hobby.
Carla

Derjo Bruggeman
Hallo allemaal,
Hier even in het kort hoe mijn leventje verlopen is na de lagere school. Eerst ben ik naar de MAVO gegaan. Hier kon ik niet goed aarden, en heb toen de overstap gemaakt naar het LHNO. Hier kwam ik weer bij Mary Kedde in de klas. Samen hebben we de school doorlopen en de overstap gemaakt naar de K.V.J.V (Kinder- en jeugd verzorging).

In die tijd trokken we veel met elkaar op. Het was een leuke tijd.

En dan aan het werk. Het was moeilijk te vinden in de richting waar we voor opgeleid waren.

Na wat omzwervingen ben ik uiteindelijk terecht gekomen in de bejaardenverzorging bij Humanitas. Hier heb ik een aantal jaren goed naar mijn zin gehad. In dezelfde periode heb ik mijn man ontmoet en zijn we uiteindelijk getrouwd. We zijn naar Zwolle verhuist en hebben twee dochters groot gebracht (Femke en Aafje).

In Zwolle heb ik de eerste periode gezorgd voor de kinderen. Toen ze groot genoeg waren ben ik weer aan het werk gegaan in de thuiszorg waar ik momenteel nog actief ben. Nu anno 2009 zijn de kinderen de deur uit. Beide hebben ze hun studie afgerond en zijn (net) aan het werk. We zijn dus weer met z’n tweeën een nieuwe tijd met nieuwe kansen.

Je wordt geen 50 zonder schrammen. Ook wij hebben ons deel gehad. We werken wat minder en zijn wat uithuiziger geworden, en stellen niet meer uit.

Naast ons werk en het opvoeden van de kinderen hebben we ons in de afgelopen jaren bezig gehouden met jeugd en jongeren (o.a gehandicapte scouts). Daarnaast hebben we veel gekampeerd en gefietst (Lange tochten). Momenteel trekken we met ons camperbusje er opuit.
Groeten, Derjo Bruggeman

Desiree de Cock
Ik ben na de lagere school naar de MAVO op de Ceintuurbaan gegaan en daarna heb ik nog en typcursus gedaan, maar iets als secretaresse leek me niets dus toen maar een paardrij instructeurs opleiding gedaan. Dit is een 3 jarige opleiding dus ik ben helemaal in de paarden terecht gekomen en heb van mijn hobby mijn werk gemaakt.
Ik ben in 1979 op 2 augustus getrouwd met een varkenshouder die overigens ook paarden fokte. In 1983 is onze 1e dochter geboren, Ilse en in 1986 de 2e, Mariska. Inmiddels zijn die allebei de deur uit en wonen allebei samen.
Intussen hebben we al 15 jaar geen varkens meer en zijn verhuisd vanuit Lettele, eerst naar Wesepe en sinds 8 jaar wonen we nu in Linde, Drenthe vlak bij Dedemsvaart. Hier hebben we een pensions en trainingsstal "Stal Zandbelt".

Mijn man is gepensioneerd en ik ben nog volop aan het trainen en wedstrijden aan het rijden.

Desiree Zandbelt de Cocq

Elli Boegborn
Na de van Marleschool ben ik in de 4e klas naar de van Vlotenschool gegaan omdat mijn ouders gingen verhuizen naar de zandweerd, uiteraard moest ik mee.

Daarna ben ik naar de LEAO geweest, toen nog 3 jarig en deze heb ik met goed gevolg afgelegd. Toen kon ik door de stage gelijk aan het werk bij drukkerij Salland een onderdeel van de Stentor, daar heb ik ongeveer 4 jaar gezeten en toen ben ik naar het hoofdkantoor gegaan aan de singel, en daar heb ik ook boekhouding en urenverwerking gedaan.


Op de LEAO, op mijn 15e, heb ik mijn huidige man al leren kennen. In 1980 zijn wij getrouwd, en na eerst 2 jaar samen te hebben gewerkt , ben ik gestopt toen onze dochter is geboren. Ik heb toen in de avonduren nog wel weer bijgeleerd voor boekhouding en MBA en nadien, toen inmiddels 5 jaar later onze zoon al was geboren heb ik ook nog 1 jaar op hbo niveau psychologie gestudeerd. Maar dit heb ik na 1 jaar moeten afbreken omdat ik toen ziek werd, een ernstige vorm van ME waardoor ik nu mijn leven zo goed als liggend doorbreng, 20-22 uur per dag.
Terwijl wij juist in de bedoeling hadden om met de tijd de rollen om te draaien, en dat mijn man huisman zou worden, omdat hij op zijn 16e is aangereden en hier ook een handicap aan heeft overgehouden, waardoor wij wisten dat hij niet tot zijn 65 zou kunnen werken, vandaar ook mijn bijstudie. Ik had ook daarna nog stervensbegeleiding willen doen.

Maar in 1996 ben ik ziek geworden en toen is dus ons leven letterlijk en figuurlijk op de kop gezet. Sinds 2005 is mijn man ook afgekeurd, dus nu zitten we samen thuis. Sinds kort ga ik nu op vrijdag naar de dagopvang, om creatief bezig te kunnen zijn en andere mensen te ontmoeten, en zo Jan een dag vrijaf te geven, misschien worden dit op den duur nog wel meer dagen.


Onze dochter werkt in de zorg, en onze zoon zit in de airconditioning en studeert er nog naast.
Wij zijn vorig jaar net opa en oma geworden van onze dochter en schoonzoon, deze zijn ook vorig jaar getrouwd, nadat ze eerst 6 jaar samen hebben gewoond. Onze zoon is nu op zoek naar een huisje met zijn vriendin, die hoofdcassierre is bij c1000 en daarnaast ook nog verder leert, die inmiddels ook al 4 jaar kent.
Onze kleinzoon is inmiddels 4 maanden, wij passen donderdags altijd op, dat is prachtig, en daar genieten wij ook echt van.
Groetjes, Elli.

Elvira Levy
Na de opleiding tot leerkracht aan de Pedagogische Academie in Apeldoorn begon mijn schoolloopbaan in Amsterdam in 1979.

Een aantal jaren later regelde een collega een "blind date" voor mij met haar broer,die al jaren in Kenia woonde.

Binnen een half jaar woonde ik in Nairobi en gaf s'middags zwemles aan leerlingen van de Nederlandse school.'s Morgens werkte ik op een Engelse kleuterschool.

Intussen richtte ik “Watertulip Swimmingschool” op en nam twee gediplomeerde Keniaanse zwemjuffies in dienst.

Het leven in Kenia beviel me erg goed. Een heerlijk klimaat en aardige mensen.

Ik deed mee aan het Nederlands toneel en werd tevens lid van een Engels toneelgezelschap:Nairobi City Players.

We traden voornamelijk op in een Engelse Club met musicals en toneelstukken.

We verzorgden oa Murder Mysteries bij diplomaten thuis.De opbrengst van zo'n avond ging naar een liefdadig doel.

Naast het toneel las ik veel, schilderde en maakte kaarsen.

De relatie hield niet stand maar ik besloot toch in Kenia te blijven.

Eind 2007 braken er ernstige ongeregeldheden uit n.a.v. verkiezingsfraude door de zittende president Mwai Kibaki.

Het werd tijd om serieus na te denken over mijn verblijf in het land met prachtig natuurschoon.

In april 2008 solliciteerde ik met succes naar een baan op een internationale school in Rotterdam en vloog met een baan op zak naar Nairobi om te gaan inpakken.

Intussen woon ik bij Tamar in Amsterdam tot ik een eigen woonruimte gevonden heb.


Elvira

Erik Kersten
Van de lagere school ben ik naar de LTS gegaan en vervolgens diverse vakopleidingen.
In 1982 ben ik bij de gemeente Voorst gaan werken als onderhoudsvakman en in ‘87 naar Twello verhuisd.
Door een voetbal blessure in ‘88 was ik genoodzaakt om mij om te scholen, ben toen informatica gaan studeren en ben al weer jaren werkzaam als systeem/netwerkbeheerder bij bovenstaande gemeente.

Ik ben getrouwd met Herma Grootoonk uit Deventer en heb twee dochters Wendy (26) Manon (23) en sinds kort een prachtige kleinzoon.


Erik Kersten

Erna Koekkoek
Na de van Marleschool heb ik atheneum gedaan op het Alexander Hegius. Daarna heb ik de opleiding logopedie gevolgd in Nijmegen.
Vanaf 1981 werk ik bij de GGD in Deventer, eerst als logopedist, sinds 2005 als communicatieadviseur.
In de tussentijd ben ik getrouwd, heb 3 zonen gekregen, heb naast de werkzaamheden bij de GGD 15 jaar een logopediepraktijk in Diepenveen gehad, ben gescheiden en weer getrouwd.
Sinds kort wonen mijn man Hans en ik in Heino. De zonen (25, 23 en 22) studeren en wonen op kamers.
Mijn standplaats bij GGD Gelre-IJssel is inmiddels niet meer Deventer, maar Apeldoorn. Dat betekent meer reistijd, maar het 'buitenleven' in Heino (of all places) weegt daar ruimschoots tegenop!

Groet, Erna de VriesEvelyn van de Burgh
Na de lagere school naar het Geert Grote College gegaan, VWO-B. In Utrecht de opleiding logopedie/akoepedie gedaan. Daarna 2 jaar in Deventer in het St Geertruiden Ziekenhuis op de afdeling KNO gewerkt.

Verhuisd naar Alphen a/d Rijn, met 'hartzeer' mijn mini mini huisje in het Bergkwartier achtergelaten, en daar samen gaan wonen met Huub Kleinrouweler. Een aantal jaren bij de schoolartsendienst als schoollogopediste gewerkt.


In '84 getrouwd en naar Nieuwkoop verhuisd waar we aan de rand van het dorp wonen, uitkijkend over de polder.

We hebben 3 kinderen, Emily (23 jaar, bijna klaar met geneeskunde AMC), Jan Willem (volgende maand wordt hij 21, 2e jaars informatica VU) en Margot (16 jaar, 4 VWO). Huub is organisatie- adviseur en heeft, nu al ruim 25 jaar, eigenlijk alleen maar opdrachten ver weg gehad, waardoor hij alleen de weekenden thuis was.


Ik ben na de geboorte van Emily een aantal jaar full-time moeder geweest tot Jan Willem 2 jaar was. Toen hij naar de peuterspeelzaal ging onder de schooltijden en in de avonduren met een eigen praktijk gestart. Weer 2 jaar niet gewerkt na de geboorte van Margot. Toen zij naar de speelzaal ging weer, part-time, op scholen gaan werken, vnl met kinderen met zware spraak- en taalstoornissen en/of autistisch spectrum stoornissen die met een rugzakje in het gewone onderwijs zaten.

Dit deed ik met erg veel plezier tot mijn lichaam me seintjes gaf dat de combinatie van alleen een gezin draaiende houden, werk, veel roeien en allerlei commissie- en bestuurswerk op de plaatselijke roeivereniging toch een beetje teveel van het goede werd. Eind 2002 gestopt met werken, maar tot voor kort nog wel een paar uur per week dyslectische kinderen van familie en vrienden begeleid.

In 2002 hebben we een bruin labradorpupje gekocht, Jip. Een geweldige hond, helemaal mijn maatje. Jammergenoeg is haar gezondheid door vergiftiging (niet opzettelijk) erg kwetsbaar. Omdat ik vanwege Jip toch heel veel thuis ben, hebben we er sinds een half jaartje een oudere golden retriever reu bij waar een nieuw huisje voor werd gezocht.

Ik heb 20 jaar veel geroeid. Sinds 2 jaar doe ik tai-chi. Verder geniet ik erg van mijn gezin, de natuur, maak heerlijke wandelingen met mijn hondjes, houd van lezen, (klassieke) muziek, mijn tuin(tje).


Evelyn

Hans Blikman
Beste klasgenoten,

Nadat ik op de van Marle school heb gezeten, ben ik naar het Alexander Hegius gegaan en heb daar het VWO gedaan. Op mijn 18e heb ik Deventer verlaten om er - behalve voor familiebezoekjes - nooit meer terug te komen.


Mijn moeder woont er nog steeds - dus kom ik er met enige regelmaat. Met de omgeving van Deventer heb ik nog steeds heel veel. Tijdens mijn middelbare schooltijd ben ik met mijn vriend Marco eindeloos vogels wezen kijken in Olst en omgeving (hij is volgens mij ook veldbioloog geworden) en heb daar een levenlange hobby aan overgehouden. De schoonfamilie woont in Twente; dus ik ben nog vaak in het oosten.
Na 18 jaar Deventer heb ik 7 jaar in Groningen gewoond om daar Planologie/ Sociale Geografie te studeren. Voor mij was dat een meer dan fantastische tijd, waaraan ik een leven-lange vriendenclub - "de Klieck"- aan heb overgehouden.

Daarna aan het werk. Na wat startbaantjes - net als nu was het economisch begin jaren tachtig economisch niet makkelijk - kon ik beginnen bij ons (toen) nationale postbedrijf.


Heb 4 jaar in Amsterdam gewoond - aan de gracht - en ik werkte toen in het sorteercentrum in Haarlem bij het stafbureau en heb daar van alles gedaan: van personeelszaken t/m management.

Daarna kon ik op het hoofdkantoor van TNT Post werken en heb daar functies bekleed in de kwaliteitszorg, productontwikkeling en public affairs (nu). En dat alles met veel plezier en verbondenheid; wat wil je nog meer.


Na 1 jaar Den Haag, woon ik inmiddels al ruim 19 jaar in Voorburg (3e adres); het langst waar ik ooit heb gewoond. Ondanks dat het hier heel druk is en je minder snel buiten bent dan in Deventer en omgeving is dit nu echt mijn thuis; wat helpt is dat we een heel fijne plek hebben.

Ben relatief lang vrijgezel geweest, maar vanaf 1995 ben ik samen met Ingvild en we hebben twee kinderen: Ellis (9) en Hugo (7).


Naast werk en gezin probeer ik en beetje te sporten en te bridgen en ook doe ik vrijwilligerswerk; nu zit ik in de MR van de basisschool van mijn kinderen.

(Saai he)

Groeten,

Hans BlikmanHans Stieber
Na de lagere school de MAVO gedaan. Vier jaar niets doen en dan tot de conclusie komen dat je toch wat van je leven moet maken.
Na een aantal serieuze oriëntaties gekozen voor een MBO opleiding in de cultuurtechniek (voornamelijk ruilverkavelingen).

Later in de avonduren een HBO opleiding gevolgd in dezelfde richting.


In 1978 aan de slag gegaan bij de toenmalige Heidemij (later Arcadis). In 1999 van werkgever gewisseld en een projectontwikkelingsbedrijf(je) opgestart onder de vlag van een aannemingsbedrijf in oost Nederland.

Na 5 leuke en spannende jaren toch weer de switch gemaakt naar het werknemerschap en commercieel directeur geworden bij een grote landelijk ontwikkelende bouwonderneming. Nu inmiddels bij mijn vierde werkgever aan de slag per 1 april, eveneens als commercieel directeur.


Woonachtig geweest in Assen, Alkmaar, Hoofddorp en nu in Goor.
Getrouwd in 1981 drie kinderen (jongens) gekregen en in 1992 weer net zo snel gescheiden. Inmiddels alweer 13 jaar getrouwd met Mirjam en nog een zoon erbij gekregen.

Vriendelijke groeten,

Hans Stieber

Hans van Luit
Beste klasgenoten

Ik ben na de van Marleschool de M.A.V.O. gaan volgen aan de ceintuurbaan. Hierna nog een jaar H.A.V.O. op het Alexander Hegius. Helaas niet gehaald.

Door vakantiewerk ben ik aanraking gekomen met de vleessector. Opleiding gedaan bij het S.V.O. Via verschillende werkgevers ben ik nu werkzaam bij een C1000 als chefslager.
Ik woon nu in Welsum en woon samen met Monique. Wij hebben geen kinderen, maar wel 2 honden en 2 paarden.
De groeten van
Hans van Luit

Irene van der Kloet


Na de lagere school naar het Hegius, gymnasium. Wist niet wat ik wilde, wilde eigenlijk dierenarts worden, kon niet, ben beroepsmilitair geworden. Tegen de verdrukking in bijna 30 jaar als officier Hare Majesteit gediend bij de landmacht: inlichtingendienst, infanterie.


In 1995 op rijkskosten sociologie gestudeerd aan de RUG (Groningen) en in dienst overgegaan naar het dienstvak van de militair psychologische en sociologische dienst. Dat was een hele overgang vanuit de infanterie. Meteen daarna gaan promoveren, in 2005 gepromoveerd tot dr. aan de Universiteit van Tilburg.
Woonde inmiddels samen sinds 1998 (daarvoor andere langdurige relatie gehad). Geen kinderen, wel een paard. Besloot - om dat het me toch niet zo denderend beviel - een aanvraag in te dienen om te emigreren naar Canada.
Deze werd in 2007 gehonoreerd. Inmiddels was de relatie beëindigd maar ik ben toch gegaan, met paard. Woon inmiddels een jaar naar volle tevredenheid in Grand Forks, British Columbia, heb twee paarden, een hond en een kat, en heb een nieuwe relatie. Dit is eigenlijk het leven dat ik altijd graag wilde leiden. O ja, natuurlijk eervol ontslag uit Hare Majesteit's dienst genomen vorig jaar. Nooit spijt van gehad, niet van het dienen en niet van het weggaan.
Heb in 2004-2006 een eigen praktijk gehad als paardentandarts (opleiding in Amerika), nu werk ik nog af en toe als paardentandarts en natuurlijk behandel ik mijn eigen paarden. Leuk iedereen weer te zien!

Groetjes, IreneJan Deters
Na de lagere school ben ik naar de LTS ge-gaan richting elektrotechniek. Daarna naar de MTS richting elektronica / telecommu-nicatie en regeltechniek.

Omdat mijn vader werk kreeg in Lochem, zijn we daar in 1975 naar toe verhuisd. Hier heb ik later ook Christa, mijn vrouw leren kennen.


Als werk heb ik 3 jaar in de industriële elektronica gewerkt als prototype monteur bij een bedrijf in Brummen, 3 jaar in de machine fabriek H.H.Drent in Eerbeek als elektro-technisch monteur en nu al weer 22 jaar in de kabel TV als storings en onderhouds monteur. Eerst bij Technica Deventer en later bij Hulsink, later overgenomen door de Bam/Nbm. De laatste 10 jaar bestaat dat naast TV ook uit internet, de telefonie diensten en digitale televisie.
In ‘78 heb ik Christa op dansles leren kennen en we zijn in ’83 getrouwd. Het jaar daarop hebben we ons huis verbouwd en kregen daarna 3 kinderen, Maurice (17), Feline (15) en Angelique (12).
Hobby’s heb ik teveel en te weinig tijd. Ik ben legaal zend-amateur, fotografeer veel heb een doka gehad (nu dus digitaal), film en bewerk video’s, verzamel Disney films en Donald Duck’s, vind compu-ters heel erg leuk, lees graag science fiction, verzamel munten van over heel de wereld, etc… Kortom veel techniek in mijn leven dus. En nu dus een reünie ;o)
Groetjes, Jan

Jan Dieter Bezem
Mijn levensloop is als volgt :

Na de van Marle school ben ik naar de ols (klas 4 of 5) in Schalkhaar gegaan. Na de ols naar de Mavo, daarna Havo en daarna 5 Atheneum.

Vervolg 1 jaar Fysiotherapie en daarna naar het CIOS (sportopleiding) in Heerenveen.
In dezelde tijd profvoetballer geweest bij Cambuur en NAC.

Vanaf 1984 tennisleraar in Schalkhaar, Welsum, Lettele en Laren. En voetbaltrainer bij CJVérs.

In 1996 ben ik gestopt als fulltime trainer en heb ik het Atheneum afgemaakt en daarna avondstudie SPD gestudeerd in Zwolle.

Ik ben 1996 gaan werken bij United Parcel Service in Hoofddorp. Ik werkt op de afdeling Accounting (generel Ledger).


Sinds 2002 werk ik als Algemeen directeur en hoofd boekhouding bij Notariskantoor Tap Tromp van Hoff Notarissen. Wij hebben vestigingen in Lochem, Zutphen en Doetinchem.

Ik ben getrouwd en heb 2 kinderen (Sander en Lisa).

Hobby's : Voetbaltraining geven aan de pupillen van CJV-ers, zelf voetballen en het lezen van thrillers. En sporten met de kinderen.

Met vriendelijke groet,

Jan Dieter

Linda Jelsma
Na de Van Marleschool ben ik naar het Alexander Hegius gegaan, alwaar ik slaagde voor het Atheneum-A. Vervolgens ben ik gaan studeren in Groningen.

Tijdens een vakantie kwam ik mijn geliefde Hans tegen. Probleem: hij woonde in Heerhugowaard en ik dus in Groningen.


Nadat ik mijn kandidaats gehaald had, besloten we om samen te gaan wonen in Amsterdam. Zes jaar lang hebben in het hartje van de stad gewoond, namelijk op de Nieuwendijk.

In Amsterdam ben ik verder gaan studeren aan de UVA. Eerst Arbeidspsychologie, maar na een jaar overgegaan op ontwikkelingspsychologie. Op 18 januari 1984 ben ik afgestudeerd. Maar op dat moment waren er duizenden voor me, dus geen baan. Nog een jaar voor niets gewerkt bij het RIAGG Flevoland.

Daarna via een uitzendbureau allerlei baantjes gehad en uiteindelijk terecht gekomen bij Heineken hoofdkantoor Amsterdam. Te gekke tijd gehad daar.

Inmiddels verhuisd naar Hoogland. Na het plotseling overlijden van onze eerste hond een bloedhond aangeschaft. En toen kwam het probleem: hij kon niet alleen thuis blijven. Dus baan opgezegd.


Sinds 1988 zit ik thuis. In 1989 is onze Frank geboren. Grootste hobby: bloedhonden. We hebben er 2, vader en zoon. Daarnaast ben ik kookfan, lees veel en mag graag quilten.
Groetjes Linda

Marcel Voortman
Levens verloop van moi.
Na de van Marle school ben ik naar de MAVO Ceintuurbaan gegaan ( Er waren er meer van ons oa Hans van Luit waar ik 10 jaar samen mee in de klas heb gezeten).

Na de MAVO ben ik naar de HTS te Zwolle ge-gaan, eerst het voorbereidende jaar en daarna twee klassen werktuigbouw. Aangezien de stap van MAVO naar HTS erg groot was besloot ik tijdelijk te stoppen en eerst de dienstplicht te gaan vervullen. In dienst kreeg ik de mogelijkheid aangeboden om de opleiding te volgen van onderofficier bij de technische dienst. Het militairvak beviel me echter zo goed dat ik dit nog steeds doe. Ik heb nu de hoogste onderofficiers rang bereikt en geef nu les in de vrachtwagen techniek te Wezep.

Ik ben getrouwd met Monique en heb twee schatten (pubers) van dochters Joyce (17) en Nancy (13). Ik woon al meer dan 27 jaar met veel plezier op de Worp in Deventer

Zoals jullie mogelijk nog weten, kwam ik uit een zeer muzikaal nest. Al meer dan 37 jaar speel ik nog steeds de trompet bij de Deventer Dweilers, het oudste dweilorkest van Deventer en omgeving, waar ik een van de oprichters ben.

Ook tennis speelt een grote rol in mijn leven, al 24 jaar sta ik meerdere keren per week op de baan. Alle toernooien in Deventer en omgeving heb ik wel een keer gespeeld.

Sinds vier jaar heb ik een lang gekoesterde droom verwezenlijkt.

Eindelijk heb ik een Harley Davidson aangeschaft. Uiteraard is hij compleet uit elkaar gehaald (ben niet voor niets een techneut) en daarna in de jaren zestig style weer opgebouwd. Het Harley virus heeft me stevig te pakken, maar ik kan het iedereen aanbevelen.

Groet, Marcel VoortmanMarijke Nauta

Ik ben na de lagere school naar het VWO gegaan, de Alexander Hegius Scholengemeenschap. En na het eindexamen ben ik naar Leiden gegaan om te studeren, eerst een jaar natuurkunde maar dat beviel niet, en daarna biologie (wat wel erg beviel).

Tijdens mijn studie ben ik me gaan interesseren voor paddenstoelen en dat is altijd zo gebleven. Ik studeerde in 1985 af omdat ik een baan kon krijgen in Baarn aan schimmels en daar heb ik een jaar of 6 gewerkt. Daarna nog wat banen in de paddenstoelenkunde, zoals ecologie, en later systematiek. Momenteel ben ik weer gedeeltelijk terug bij mijn eerste instituut wat nu in Utrecht zit, maar werk ook nog voor de Universiteit Leiden.

In mijn tweede jaar leerde ik een ouderejaars bioloog kennen, en daar woon ik nu nog steeds mee samen, geen kinderen. We reizen veel, en gaan op vakantie graag op de fiets. Zo fietsten we afgelopen voorjaar van Nederland naar de Middellandse Zee.

Ik heb eerst in Leiden gewoond, en woon al sinds 12 jaar in Oegstgeest, op de Jan Vermeerlaan 33. Gewoon een rijtjeshuis met tuintje voor en achter, in een superstille wijk, maar wel onder de aanvliegroute van Schiphol.

Heb in de loop der jaren meer hobby’s opgedaan dan dat ik tijd heb: vooral buiten wandelen, fotograferen, schilderen. En paddenstoelen natuurlijk.
Marijke Nauta

Mary Kedde
Na de lagere school heb ik de LHNO gedaan, 3 jaar. Daarna ben ik naar de KVJV-opleiding gegaan, dat was 2 jaar, maar helaas ben ik niet geslaagd. Heb het niet over gedaan, omdat de opleiding daarna niet meer bestond, het werd een 3-jarige opleiding.

Ik ben gaan werken bij Oude Reimerink in Twello (kledingzaak). Had er zo veel plezier en ben er blijven hangen, 9 jaar lang.


In die tijd heb ik via de korfbal, wat ik nu nog doe, mijn huidige man John leren kennen. Wij zijn nu 26,5 jaar getrouwd en hebben 2 kinderen, Cindy en Erwin.
Ik werk sinds 1998 als alpha hulp bij carinova.
Al die tijd ben ik blijven wonen in Deventer en heb ook niet de plannen om hier weg te gaan, een echte Deventerse.
Mijn hobby's zijn korfbal, aqua-jogging, zwemmen, kaarten maken en af en toe computeren.
Groetjes, Mary

Monique den Hertog
Na de middelbare school (GGC en Alexander Hegius) ben ik naar Utrecht getogen voor de lerarenopleiding ne-en. Maar binnen een jaar kwam ik erachter dat ik niet geschikt ben om voor de klas te staan. Dus een tussenjaar op kamers in Deventer, geweldig leuk. Daarna in Groningen in het academisch ziekenhuis de A-opleiding verpleegkunde gedaan, met heel veel plezier. Na de opleiding 4 jaar op de eerste hulp gewerkt.
Toen mijn man leren kennen, en wegens zijn vervolgopleiding zijn we samen naar Nieuwegein verhuisd en in Utrecht in het academisch ziekenhuis gaan werken. Daar heb ik de intensive care opleiding gedaan.
In de eindfase van de opleiding zwanger geworden en toen ook maar getrouwd (1990). Bevallen van een dochter, Wietske, en de jaren daarna nog twee keer geworpen: twee dochters, Nicole en Anne. Nu zijn ze 18, 16 en 14. Waar blijft de tijd.
In 1994 zijn we verhuisd naar Hengelo ov waar mijn man eind 1995 aan slokdarmkanker is overleden.


In 2003 zijn we met z’n vieren naar Heemstede verhuisd. Ik ben hier begonnen met een baan in het Antonie van Leeuwenhoek in Amsterdam, na anderhalf jaar kreeg ik een leidinggevende baan op de verkoeverkamer van het Kennemer Gasthuis in Haarlem.

Sinds januari ben ik leidinggevende operatiekamers in hetzelfde ziekenhuis, en ben momenteel met een managementopleiding bezig.
Mijn oudste dochter woont sinds augustus ’08 in Delft waar ze technische natuurkunde studeert en vol van het studentenleven geniet.
De andere twee zitten in de vijfde en tweede van het stedelijk gym in Haarlem.
We zijn een sportieve familie. Ik heb in mijn jonge jaren op redelijk hoog niveau gehockeyd, en al mijn dochters hebben me hierin gevolgd. De oudste is net gestopt wegens andere belangen…Ik hockey nog steeds in competitieverband op zondag. Ben heel actief geweest binnen de verenigingen: lid van commissies en scheidsrechter.
Voor een groot deel heb ik dat achter me gelaten, behalve het fluiten. Met een fulltime baan en een opleiding moet je keuzes maken.
Andere “hobby’s”: klooien met de computer, wroeten in de tuin, creatief zijn (d.w.z. kleding maken en soms andere handwerken). Vooral het creatieve gedeelte ligt momenteel stil.
Monique den Hertog

Paul Kampman
Na de lagere school ben ik naar het Atheneum gegaan in het gebouw van de oude HBS in het plantsoen. In de tweede klas is mijn vader overgeplaatst voor zijn werk bij de Nederlandse Spoorwegen naar Amsterdam. Ons gezin is toen neergestreken in Heemskerk, onder de rook van de hoogovens. In Beverwijk heb ik het Atheneum afgemaakt, om vervolgens in Groningen Westerse Sociologie te gaan studeren.
Na mijn propedeuse ben het krakersleven ingestort. Dat vond ik toen veel spannender. Ik heb een behoorlijke tijd in het destijds grootste kraakpand van Nederland gewoond: Het Oude RKZ. Enorm leuke tijd gehad! Maar uiteindelijk kun je ook niet tot je 65 ste blijven kraken en moest er ook vooruitgekeken worden.

Ik bleek een creatieve aanleg te hebben en heb toelatingsexamen gedaan voor de kunstacademie Minerva in Groningen. Drie jaar heb ik daar grafische vormgeving gedaan om vervolgens in Rotterdam op de Willem de Kooning Academie het vierde jaar te doen. Via via daarna, om wat geld te verdienen, terchtgekomen op de automatiseringsafdeling van de Juridische Faculteit op de Erasmus Universiteit. Dat was toen helemaal een spannende tijd: de universiteiten liepen voorop met automatisering en internet hadden we al begin jaren 90: hello world!


In verschillende rollen heb ik daar 10 jaar gewerkt. In '91 heb ik daar tijdens een grote verhuisklus mijn huidige vriendin Esther leren kennen. Inmiddels hebben wij twee kinderen: David (uit 97) en (Leon uit 98). In "96 ben ik naast mijn fulltime baan weer gaan studeren: Bedrijfskundige Informatica. Dat was een drukke periode: studeren, luiers verschonen en werken! Toch keurig in 2000 afgestudeerd.

Op dat moment was de arbeidsmarkt uitstekend voor mensen met mijn studie. Ik heb toen dan ook de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en ben gestart bij CMG, een groot internationaal IT consultancy bedrijf. In verschillende rollen met veel plezier leuke (ook internationale) klussen gedaan. Ons bedrijf werd echter overgenomen door Logica, waardoor de cultuur enorm veranderde en ik 'mijn' CMG niet meer herkende. In 2005 ben ik naar een start-up gegaan (BMS), om vervolgens door de commercieel directeur meegevraagd te worden naar Pecoma Business Technology. Hier inmiddels drie jaar werkzaam in verschillende rollen (sr. business consultant, projectmanager, kwaliteitsmanager en laatstelijk als alliancemanager. (zie ook http://www.linkedin.com/in/pkampman).


We wonen heerlijk met z'n viertjes in Rotterdam Schiebroek. Mijn vriendin is zelfstandig organisatieadviseur en coach. Mijn oudste zoon gaat na de zomervakantie alweer naar het Erasmiaans Gymnasium en de jongste zit in groep 6. Wat vliegt de tijd! In onze vrije tijd reizen we graag (met name naar Azië), of zeilen met onze boot in de Zeeuwse wateren. De kinderen zijn typische kinderen van deze tijd: spelen muziek (gitaar en saxofoon), doen aan sport (hockey, voetballen, tennissen, zeilen, schaatsen), en zingen in het schoolkoor. Ze hebben al een drukke agenda, maar het gaat allemaal prima: wij zijn trotse ouders en gelukkig met elkaar.
Al met al mag ik wel zeggen: uiteindelijk toch nog goed terecht gekomen!
Met vriendelijke groeten ,
Paul Kampman

Peter Cloppenburg


Ik werk tegenwoordig als trainer/coach (=docent) bij de Philips Healthcare Academy in Best bij Eindhoven met als vakterrein Healthcare Informatics. In die hoedanigheid reis ik ook naar andere locaties. Onze school heeft 3 locaties: in Best, Singapore en Cleveland, Ohio. In de reunieweek ben ik in Cleveland, dus vandaar mijn afwezigheid.


Ik heb eerst als radiologisch laborant in het St. Jozefzieken-huis en later in het Deventer Ziekenhuis gewerkt. Buiten mijn werk heb ik altijd verder geleerd (VWO,HBO) en uiteindelijk bedrijfskundige informatica. In het ziekenhuis was ik al applicatiebeheerder van het Radiologie Infornmatie System. Ik heb 10 jaar geleden de overstap gemaakt naar de leverancier daarvan, Philips Healtcare in Eindhoven en ik heb toen mijn gezin (vrouw en 3 zonen) meegenomen naar Eindhoven. We zijn hier nu allemaal aardig geaard. Mijn oudste zoon woont in Den Haag op kamers, want hij studeert in Delft.

Een paar jaar geleden heb ik dus de overstap gemaakt naar Best om wat kennis over te dragen, en daar ben ik nu aangeland.

Als hobbies heb ik o.a. paardrijden (mijn vrouw en ik hebben een eigen paard) en op zaterdag ben ik al jaren postbesteller bij TNT (als ik niet op reis ben). Beide bezigheden geven me erg veel voldoening en beweging. En het is heerlijk om buiten te zijn en uit te waaien. Ik vind dat zeer ontspannend. Verder hou ik erg veel van muziek, films en fietsen.

Mijn vrouw heb ik leren kennen in Rotenburg, Duitsland (zij is dus Duitse) toen ik daar als sergeant in Seedorf was gelegerd in 1979/1980. Na eerst samengewoond te hebben in Deventer zijn we nu ruim 25 jaar getrouwd en onze 3 zonen, Dennis, Kevin, en Sebastian zijn nog allemaal aan het leren, dus het zijn de duurste tijden ooit voor ons (-;


In de zomer zijn we meestal op vakantie in Tamasi, Hongarije, waar we samen met mijn schoonouders een vakantiehuis hebben gebouwd.
Peter Cloppenburg

Rene Holman
Hierbij dan mijn levensverhaal in het kort.
Ik ben na de lagere school naar de MAVO-Ceintuurbaan gegaan.
Vervolgens ben ik sinds 1978 werkzaam in de gezondheidszorg.
Ik heb hier meerdere opleidingen gevolgd, (A-opleiding, Intensive-Care-opleiding, B-opleiding, Middlemanagement opleiding, Endoscopie opleiding) en ook in meerdere functies gewerkt.
Op het moment ben ik al weer bijna 4 jaar werkzaam als Recoveryverpleegkundige op de Operatieafdeling, wat mij prima bevalt.
Ik ben alweer ruim 3 jaar gescheiden en heb 3 zonen, Roel(20), Jelmer(18) en Chiel (16).
Mijn grote passie is nog steeds Tennis, deze sport beoefen ik al vanaf mijn veertiende. Ik ben zowel actief in het uitoefenen van de sport zelf, maar bekleed ook enkele functies binnen onze tennisvereniging, maar ook daarbuiten, n.l. Deventertennispromotie

(zie: www.deventertennis.nl)

Tot zover,
Groeten René Holman

Ronald Hoen
Ronnie, Ronald, Ron. (evolutie)
Wie herinnert zich nog dat jongetje met stekelhaar? Een typische “laatbloeier”, zo wil ik mijzelf nu beschrijven. Na de Mr. van Marleschool naar de “Europaschool” voor MAVO en daarna naar het Alexander Hegiuscollege voor het HAVO. Met deze diploma’s naar de politie(!). Eerst in Rijnsburg, later als “witte muis” in een Porsche bij de Algemene Verkeersdienst der Rijkspolitie tot 1993. Toch maar weer studeren en inmiddels Msc in milieukunde. Na diverse functies bij het Korps landelijke politiediensten (in Driebergen) “in het milieu” de overstap naar de Politieacademie in Apeldoorn in 2005. Inmiddels werkzaam als senior – docent/onderzoeker en personal coach in het nationaal- en internationaal politieonderwijs. Missies op de Nederlandse Antillen en op dit moment Indonesië.

Op de Antillen ben ik benoemd tot “blanke neger”: een groot compliment! Dat wat betreft mijn werk.


Mijn huwelijk (7–9–1988) met Joke bracht ons drie(?) maanden later zoon Miles, genoemd naar Miles Davis, waarvan ik bewonderaar ben. Brengt me op mijn passie voor jazz. (Het vinden van passie, is de poort naar gezondheid.) Inmiddels uitgegroeid tot een brede interesse in de muziek uit “the hood”. Op gelijk niveau staat autorijden in onze Alfa Romeo Spider uit 1991 en daarnaast in de “all weather” Alfa 164. Bovendien kook ik graag en elke dag voor gezin, vrienden en bekenden.

Op dit moment wonen we, na vele woonplaatsen in het westen van ons land, in Zutphen en verhuizen we na 14 jaar opnieuw, naar het dorp Warnsveld.

Inmiddels zijn we begin 50 en verandert onze visie op “het leven”. We willen meer reizen en minder werken voor een huis. Opnieuw inrichten, maar sober(der) wonen en proberen om meer tot de essentie door te dringen: “time is at the essence”.
Voor zover we weten, zijn we gezond en genieten we het leven, zoals het zich voordoet. Vele “ups and downs” maken wijzer, althans; het is een prettige gedachte. Uiteindelijk leren we een leven lang om niets te weten: meer vragen dan antwoorden.
Deze reünie is er het bewijs van, dat we een leeftijd hebben bereikt, die dit mogelijk maakt. Hoewel ik niet graag terug kijk, maar vooruit, is het vooral genieten “in de tijd”. Zo was ik bevriend met Hans Blikman en Hans van Luit en (voor zover mogelijk op die leeftijd) onbenoemd verliefd op Linda Jelsma. Mogelijk ben ik een keer “opgekomen” voor Tamar en Elvira Levi, maar had dit minder met hen en meer met mijzelf te maken. Onrecht kent vele verschijningsvormen en wordt daarmee niet altijd als zodanig ervaren. Tot slot en tot binnenkort wil ik nog graag opschrijven, dat ik Darwinistisch in het leven sta. Geen enkel geloof in “de schepper”, wie dat ook moge zijn voor de ander, wat ik respecteer. Misschien is dit het enige, dat ik tot nu toe overhield aan mijn politiebaan: “No evidence; no case”.
Masha Danki

Simone Vierstra
Na de lagere school naar het Geert Groote College met enkele vriendinnen uit de klas dacht ik. VWO-A, tijdens examenjaar vooropleiding conservatorium Zwolle.

En uiteraard de vioolstudie Uitvoerend Musicus gedaan in Zwolle, in 1984 diploma, (later ook nog voor altviool). Vele muzikale omzwervingen al v.a. mijn 14e jaar in binnen- en buitenland, in meerdere muziekstijlen. Na de studie in vele orkesten gewerkt om in te vallen, en in 1989 een fulltime baan bemachtigd in het vermaarde Metropole Orkest.


Verhuisd naar Hilversum, zodat ik een grote vioollespraktijk achter moest laten, maar dit was mijn droom! Glimmer & glatter (valt wel mee), Costello, Freek, Bacharach, Kaandorp, Towers, enz, enz.. Daarnaast bestuurszaken opgepakt bij SENA (zusje BUMA) en FNV. De laatste is inmiddels vervangen door de turnclub, ha, ha.

Sinds 12 jaar woon ik met mijn vriendin Marjan (biologe, en QAU bij Solvay) in H. met de neus op heide, bos & plassen. En 2 zonen van 9 en 11 jaar (hoe dat kan vertel ik nog wel!). De een doet aan topsport turnen, de ander vraagt ook veel aandacht middels zijn PDDNOS (ik beheer zijn PGB) en volgt speciaal onderwijs. Ze zijn lief, stout, eigenwijs & pienter.


Helaas kwam aan mijn werk bij het MO een abrupt einde bijna 4 jr terug door burn out en fysieke ongemakken (nek). Tja, vioolspelen is gevaarlijk blijkt.

Ontslag, 2 reïntegratieburo's geprobeerd. Ben weer enigszins op de rails en kan gelukkig weer vioolspelen zonder pijn. Het waren moeilijke jaren maar je wordt er sterker van zeggen ze, en je leert jezelf eindelijk een beetje kennen. Doe nu opleiding voor fitnesstrainer, want ik hou van muziek en sport en de natuur. (geef ook weer les) En je moet doen waar je goed in bent. Een site is in de maak www.Fit2Play.nl over blessurepreventie, vioolles, violiste in te huren voor brood op de (strijk)plank.


Hartelijke groet,

Simone,


nooit van het gewone....
Tamar Levy
Na de Pedagogische Academie heb ik op diverse scholen in en rond Amsterdam gewerkt.
Een paar jaar heb ik met zus en een pianist opgetreden met Israelische volksmuziek.

Schilderen is altijd mijn grote passie geweest maar werken met kinderen kost veel energie zodat ik deze hobby liever in de vakanties beoefen.
Verder sport ik van tijd tot tijd en maak mooie stedenreizen.


Tamar

Ton Ruys
Na mijn lagere school ben ik naar de Mavo Ceintuurbaan gegaan en vervolgens naar de MEAO,

eind '78 ben ik bij een accountantbureau gaan werken en in 1986 ben ik naar Kortenhoef verhuisd met mijn vrouw, alwaar ik thans nog steeds woon.


Ik heb altijd in de financiële administraties gewerkt en momenteel gaat helaas de recessie niet aan mij voorbij

Ik ben getrouwd met Karin Klein Koerkamp, ook uit Deventer, en heb 3 kinderen, Manon (19), Raymond (16), & Marco (10)

Mijn hobby’s liggen in de muziek en dat heeft ertoe geleid dat mijn zoon hoopt deze zomer tot het conservatorium te worden toe gelaten.

Wij zijn met het hele gezin lid van de plaatselijke muziek-vereniging (behalve mijn dochter, zij is verstandelijk gehandicapt) en ik leid al 17 jaar een dweilorkest.


Ton Ruys

Bertie Brouwer
Niet gevonden

Jozien Zomerhuis


Overleden
Lex Coulier
Niets aangeleverd

Okko Rentink
Niet gevonden

Janet Nijland


Niet gevondenEster Samuel


Niet gevonden

Geëmigreerd

naar IsraëlDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina