In memoriam afgelopen dinsdag is na een lang ziekbed dhr. Lau-Sung (vader van Zaïd en Irshaad) overleden. Langs deze weg willen wij zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toewensen met het verwerken van dit grote verlies! PersonaliaDovnload 6.84 Kb.
Datum14.08.2016
Grootte6.84 Kb.
Nieuwsbrief

www.de-ark.nl
nr 16 16 juni 2006

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


IN MEMORIAM

Afgelopen dinsdag is na een lang ziekbed dhr. Lau-Sung (vader van Zaïd en Irshaad) overleden. Langs deze weg willen wij zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toewensen met het verwerken van dit grote verlies!


PERSONALIA

Zoals het vaker gaat, gaan ook nu weer verdriet en vreugde “hand in hand”: vorige week is juf Wendy John bevallen van een gezonde zoon Remy. Juf Wendy heeft een aantal donderdagen de klas van juf Joan voor haar rekening genomen. Wij willen hierbij Wendy en haar man van harte feliciteren!


ACTIE VOOR SURINAME

Enkele weken geleden hebben wij actie gevoerd voor de slachtoffers van de overstroming in Suriname. We hebben toen gevraagd of alle kinderen € 0,50 hiervoor mee wilden nemen. Alle kinderen hebben weer heel enthousiast gehoor gegeven aan deze oproep en de totale opbrengst was daardoor maar liefst: € 340,00!

Iedereen, die hieraan mee heeft gewerkt: héél hartelijk bedankt!

LAATSTE RAPPORT

Op de jaarkalender staat dat het laatste rapport op woensdag 19 juli aan de kinderen meegegeven zou worden. Na intern overleg hebben wij besloten om het rapport twee dagen eerder mee te geven (maandag 17 juli), zodat u als ouders zo nodig nog even bij de leerkrachten om een toelichting kunt vragen.


VOORJAARSFEEST

Vanaf aanstaande maandag vindt u bij de twee ingangen onze feestcommissie, die met de voorverkoop van de loten gaat beginnen. Iedere dag bij het ingaan én bij het uitgaan van de school kunt u de loten kopen. De loten kosten € 1,00 per stuk (6 loten voor € 5,00). Er zijn bij deze loterij weer 50 prachtige prijzen te winnen. De eerste prijs is een kleurentelevisie, de tweede prijs een kinderfiets en de derde prijs is een zeer complete boormachine. Verder zijn er nog meer fantastische prijzen. We hopen dat u (en uw familieleden, kennissen en/of buren) alvast massaal loten zult kopen!


Verder vindt u vanaf dinsdag op het mededelingenbord bij de hoofdingang een overzicht van alle mensen, die de verschillende kraampjes zullen bemannen. We hebben nog steeds enkele mensen nodig, die een uurtje achter een kraam willen staan. Als u hieraan uw medewerking zou willen verlenen, kunt u uw naam op het overzicht plaatsen.

Vandaag heeft u ook de speciale feesteditie ontvangen van onze schoolkrant, geheel in het teken van ons voorjaarsfeest! Hierin vindt u alle informatie over de festiviteiten op 23 juni!

De school eindigt die dag om 15.00 uur, dan begint direct het voorjaarsfeest! Wilt u uw kind op tijd halen, dan kunt u zich -samen met uw kind(eren)- gelijk in het feestgedruis storten!

We hopen natuurlijk weer op een supergezellig feest!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina