Ingezonden brief van een buurtbewonerDovnload 6.43 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte6.43 Kb.

nieuwsbrief

maart 2015

schooljaar 2014-2015Aarweg 26 6417 XH Heerlen 045 – 5714263 info@bs-tarcisius.nl www.bs-tarcisius.nl
Paasviering

Vrijdag 3 april is de paasviering. De groepen 1 t/m 4 houden een paaswandeling en hebben daarna een viering in hun groep. De groepen 5 /m 8 hebben een paasviering in het Bernardinuscollege. De kinderen hoeven die dag geen eten en drinken mee te nemen.

Voor alle kinderen is de school om 12.00 uur uit.

Op dinsdag 7 april start de school weer om 08.45 uur.


Ingezonden brief van een buurtbewoner

Geachte directie,

Graag wil ik het volgende onder uw aandacht brengen.
Als ik, woonachtig in de Enniusstraat, in de ochtend naar mijn werk ga tref ik steeds vaker geparkeerde auto's aan met draaiende motor waarin ouders met hun kinderen wachten totdat uw school open gaat.
Onlangs is uit wetenschappelijk onderzoek weer eens vastgesteld dat luchtvervuiling, specifiek veroorzaakt door verkeer, ons leven met 13 maanden bekort.
De wijk Aarveld ligt, zoals u weet ingesloten tussen meerdere belangrijke verkeersaders waardoor de, met name fijnstof en NO2 belasting, vaak boven de landelijke norm ligt, naast de bovenmatige geluidsoverlast.
Omdat ik regelmatig desbetreffende ouders op een correcte wijze aanspreek met een verzoek de draaiende motor af te zetten krijg ik frequent een reactie van onbegrip of erger.
Ook moet ik constateren dat deze situatie duidelijk verbonden is met de aanwezigheid van de basisschool in onze wijk.

Ik wil u derhalve dan ook vragen om deze kwestie onder de aandacht te brengen bij uw docentencorps en de ouders zodat onze wijk ook iets kindvriendelijker kan worden.


Aanmelding 4-jarigen

Heeft u nog een kind dat in schooljaar 2015-2016 4 jaar gaat worden, meld uw kind dan aan. Ook als broer of zus al bij ons op school zit. Wij gaan beginnen met de voorbereiding van het nieuwe schooljaar en voor de groepsindeling is het van belang zo vroeg mogelijk te weten hoeveel kinderen we hebben en/of krijgen. Vanaf 1 januari is het inschrijfformulier digitaal.

Loop bij mij binnen of stuur een mail naar maud.deckers@innovo.nl

Ik stuur u dan per mail het nieuwe digitale inschrijfformulier.


Wij wensen iedereen fijne Paasdagen

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina