Inhoudsopgave nieuwsbrief 183 – 31 2013Dovnload 0.54 Mb.
Pagina1/12
Datum23.07.2016
Grootte0.54 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12
Inhoudsopgave NIEUWSBRIEF 183 – 31.8.2013Lastenverhogingen om schulden Zuid Europa te betalen 2

Het Nederlandse pedonetwerk 3

‘Frits Huffnagel Slaapt Bij Mark Rutte’ 4

De gekraakte paleizen 5

De illusie van democratie 6

Obama: wat heeft hij bereikt? 14

Video's bewijzen aanvallen op kerken door Moslim Broederschap 15

Cayenne(peper): voeding voor het hart 15

Mysterieuze Morgellonziekte mogelijk gevolg van biotechnologie – ** video update** 16

VN-wapeninspecteurs in Syrië 17

Grote occulte pentagram te zien in Kazachstan 18

Duitse overheid: Windows 8 kwetsbaar voor NSA-spionage 22

Lastenverzwaring over lijk Diepfriso 22

Hoge Egyptische official bevestigt banden broer Obama met Moslim Broederschap 23

Klokkenluiders en journalisten die de waarheid naar buiten brengen zijn niets meer dan aangeschoten wild. 24

De dictatuur van het geld 25

Prikbord nr 358 (leo j.j. dorrestijn) 27

Wall Street Journal: Japan is controle over Fukushima kwijt 28

Mark Rutte is een volksverrader 29

Media zwijgen over begin Amerikaanse rassenoorlog tegen blanken 30

De kranten weten het zeker: Iran wil ook dat het westen ingrijpt in Syrië 31

Chemische aanval Syrië: Amerikaans-Saudische oorlogspropaganda? 33

Duitse vader in cel wegens weigering seks-les aan dochter 34

Fukushima update 22 08 2013 34

Zionistische en occulte tempel Salomon in Brazilië 35

Vrijmetselarij vindt zijn oorsprong in de duisternis. Het christendom werd gekaapt door de duisternis 36

Schooluniform terug in Rusland 36

'Eerste Westerse aanval op Syrië nabij'; Oorlogsalarm Russische strijdmacht 37

Voorspellingen van nul en generlei waarde 38

'Deze week Westerse aanval op Syrië'; Turkije doet mee 39

Syrië dreigt met aanval strategische wapens op Israël 41

Gaat de aarde meer schommelen door planeet Nibiru? 42

Only in the USA; Geen nieuw hart voor tiener met slechte cijfers 42

Alarmerende cijfers over gevaren van WiFi voor meisjes 43

Syrië gaat de crisis nog verder opdrijven 44

Lady DIE (update 25-08-2013) 45

Amerikaanse officials tegen CNBC: Aanval op Syrië begint donderdag 46

Professor Vonk van de Radboud Universiteit van Nijmegen over scaliegas: \“We worden verneukt!\ 47

Een steeds vreemdere planeet 49

Valse-vlag-operatie: gifgas op onschuldige mensen! 50

Magnetisch veld van de zon kan zich ieder moment omkeren 51

Vijftien tekenen dat de aanval op Syrie er komt 52

Pasen, 53

Irak methoden om het volk te misleiden aangaande Syrië (update) 54

Inlichtingen insider: Derde Wereldoorlog begint in Syrië 55

Meer vreemde verschijnselen 56

'50.000 Russische vrijwilligers naar Syrië om Assad te helpen' 57

'Eerste Westerse aanval op Syrië nabij'; Oorlogsalarm Russische strijdmacht 58

Hongersnood ligt op de loer 59

Overshoot Day 59

De moord op Pim Fortuyn was een loepzuivere politieke moord 60

Debtscan, de schuldspeurders 61

Van 6 naar 8 miljard en 7 miljard voor ABN AMRO maakt 15 miljard 62

Gmail ontcijferd als maçonniek schort g-male 33 63

Hoge straling iPad 63

Vissensterfte Kentucky; oorzaak: fracking..! 64

Prikbord nr 359 (leo j.j. dorrestijn) 65

VN-wapeninspecteurs in Syrië voor 2 weken 65

Waarom moet die meneer Assad eigenlijk weg…?? 66

Journalist ontdekt memo met bewijs End-game complot megabanken 68

8 redenen waarom Syrië gehaat wordt door de new world order 70

Mijn eigen schaliegasonderzoekje 71

Mijn eigen schaliegasonderzoekje 71Lastenverhogingen om schulden Zuid Europa te betalen
Leden van het kabinet Rutte hebben laten blijken dat er mogelijk meer lastenverhogingen komen om aan de € 6 miljard extra bezuinigingen te kunnen voldoen (3). In Den Haag zwijgt men erover als het graf, maar uit berichten van bijvoorbeeld de Economist valt af te leiden dat de lastenverhogingen in landen zoals Duitsland en Nederland een direct gevolg zijn van de eurocrisis en de onmogelijkheid van in ieder geval Griekenland, Portugal en Ierland hun schulden terug te betalen. De onvermijdelijke schuldenkwijtschelding die zal volgen zal voor het grootste deel voor rekening van de Duitsers en Nederlanders komen.

De Economist rekende uit dat de schulden van de drie genoemde PIIGS landen alleen door kwijtschelding zijn op te lossen. Het tijdelijke EFSM-stabilisatiefonds kreeg in mei 2010 'slechts' € 60 miljard euro in kas, lang niet voldoende om de problemen op te lossen en reden waarom het permanente ESM-noodfonds met maximaal € 700 miljard werd opgericht. Griekenland ontving naast de twee 'hulp'paketten ook geld uit het EFSM, totaal € 240 miljard. Een groot deel van dit enorme bedrag is reeds uitbetaald, de rest volgt tussen nu en 2014.

1620 miljard nodig voor de euro, € 9300 miljard voor de banken

De officiële financiële bijdrage aan het EFSF en ESM is voor Duitsland € 95,4 miljard (met een maximum van € 190 miljard) en voor Nederland € 28 miljard (met een maximum van 40 miljard). Het gezaghebbende Financiële Dagblad berekende eind 2012 dat er zeker € 1620 miljard nodig zal zijn om de euro overeind te houden - veel meer dan wat de huidige noodfondsen kunnen ophoesten, om over de astronomische schulden van de Europese banken -€ 9300 miljard- maar te zwijgen.'Nederland in ESM-val gelokt'

De Amerikaanse megabank Citigroup stelde vorig jaar zomer dat uit de ESM-verdragstekst overduidelijk blijkt dat Nederland geen cent van deze miljarden zal terugzien en constateerde letterlijk dat de parlementen in Noord Europa 'in de val zijn gelokt'. Het jarenlang zinloos storten van miljarden euro's in de bodemloze put van Zuid Europa, wat de EU op de rand van de afgrond heeft gebracht, zal de komende jaren exponentieel worden voortgezet, met het Duitse en Nederlandse spaargeld als garantie.Duitsers en Nederlanders langzaam wakker

Langzaam worden de Duitsers en Nederlanders wakker dat hun (spaar)geld en hun toekomst worden opgeofferd om het faliekant mislukte euro-experiment tot het bittere einde toe vol te houden. Uit Duitse (2) en internationale studies blijkt dat de kloof tussen burger en politiek almaar groter wordt (3) en steeds minder mensen de europropaganda van Brussel en hun eigen regering slikken. In Nederland vertaalt zich dat al tijden in extreem slechte opiniepeilingen voor de regeringspartijen VVD en PvdA.Nieuwe Griekse schuldenkwijtschelding

De Duitse bondskanselier Angela Merkel staat pal voor nieuwe verkiezingen in september en probeert het volk gerust te stellen door 'geen mogelijkheid te zien' voor een nieuwe Griekse schuldenkwijtschelding. Als ze de verkiezingen heeft gewonnen -zoals de peilingen nu uitwijzen- zal ze hoogstwaarschijnlijk weer van koers wijzigen en beweren dat er 'geen alternatief' voor wéér een Grieks hulppakket is.

Als Griekenland in de euro moet blijven -en daar willen Brussel en de eurofielen letterlijk ten koste van alles en iedereen aan vasthouden- dan moet zeker meer dan de helft van de Griekse schulden worden geschrapt. De verliezen zullen alleen al voor Duitsland en Nederland in de tientallen miljarden euro's lopen.

Politiek stelt dag van afrekening zo lang mogelijk uit

Daar komen de circa € 50 miljard die de Europese Centrale Bank aan waardeloze Griekse schuldpapieren heeft gekocht nog eens bovenop. Bovendien zullen dan ook Portugal, Ierland en Cyprus een schuldenkwijtschelding à la Griekenland eisen.

De Duitse en Nederlandse regeringen zullen waarschijnlijk alles doen om met behulp van allerlei kunstmatige hulpconstructies de onvermijdelijke gevolgen voor hun eigen landen en begrotingen zo lang mogelijk uit te stellen. De dag van afrekening komt er echter onverbiddellijk aan. In uiterlijk 2015 zullen de belastingbetalers in onze landen opnieuw moeten bloeden om de euro overeind te houden en de kwijtgescholden Zuid Europese schulden te betalen.

Permanente schuldenslavernij

De conclusie luidt dat Berlijn en Den Haag hun onderdanen in permanente schuldenslavernij van het Eurorijk hebben geleid. Tientallen miljarden euro's werden en worden uit onze samenleving gezogen -geld dat in onze economie en daarmee in het overeind houden van onze voorzieningen en sociale zekerheid gestoken had kunnen worden- om de belangrijkste schuldeisers van Zuid Europa -de banken- tevreden te stellen. Voor deze keuzes van onze politici -vóór de banken en tegen het volk- zullen wij als burgers generaties lang moeten bloeden.

Xander - (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (2) Deutsche Wirtschafts Nachrichten, (3) NU

Het Nederlandse pedonetwerk
Het Nederlandse pedofiele netwerk is groter dan wij allen denken. Het netwerk ook wel “sekte” genoemd bestaat uit zo`n 300 mensen, waarvan vele achtergronden hebben als advocaat, jurist, rechter of politie-officier. Thans is amper 10% van deze “sekte” geïdentificeerd. Hieronder een overzicht van de grootste groep criminelen uit de Nederlandse samenleving. Opvallend en alarmerend hierbij is dat de meeste leden van de “sekte” banden hebben met het koninklijk huis.

1) Frits Salomonson, Leeft nog en woont in Belgie, al is ons helaas niet bekend waar. Godfathervan het pedo-netwerk. Brug tussen Nederland en het Belgische Dutroux-netwerk ondermeer via zijn activiteiten voor Banque de Suez die hem direct en rechtstreeks linken aan de Belgische super-pedo’s Maurice Lippens en Etienne Davignon.

2) Hans Holthuis, Een van de twee Rolodex-hoofdofficieren. Link met het KH: Beatrix bracht een bezoek aan het Joegoslavie-tribunaal waar hij griffier is nadat hij het OM diende te verlaten omdat hij werd gechanteerd. Maakte gebruik van de diensten van pedo-advocaat Harro Knijff van De Brauw Blackstone Westbroek die ook optrad voor het KH.

3) Ger van Roon. De ‘pedo-professor’ uit het Rolodex-onderzoek speelde een cruciale rol in het netwerk als liason met Polen waarvandaan hij kinderen naar Nederland smokkelde. Vriend van Demmink. In 1998 is Van Roon uitgebreid geportretteerd in vrij Nederland.

4) Joris Demmink, algemeen besproken hier op deze blog. Verdedigd door pedo-advocaat Harro Knijff van De Brauw.5) Jan Wolter Wabeke, In 2008 nog niet met 100% zekerheid geidentificeerd als de tweede ‘Rolodex-hoofdofficier’ maar thans wel, met name dankzij de explosieve ‘Wabeke-papers’ waarvan de authenticiteit ondermeer is bevestigd door GayKrant-hoofdredacteur Henk Krol. Close ties met Demmink. Recent benoemd tot raadsheer bij het Haagse Hof.

6) Job De Ruiter, Oud-minister van Defensie en Justitie, niet toevallig de twee ‘Demmink-departementen’. De ‘bewindspersoon’ uit het Rolodex-onderzoek. Een van de ‘Knijff-pedo’s’ die ging procederen tegen verbanden die in publikaties werden gelegd met kindermisbruik. Hiermee (via Knijff) direct ook een relatie met het KH, nog los van het feit dat iemand die meerdere malen minister is geweest so wie so banden onderhoudt met Oranje.

7) Prins Claus, Wordt binnenkort een heel artikel over hem gewijd op dit blog. Claus is vaak gesignaleerd in een pedo-bar in de Amsterdamse Paardenstraat (de ‘Festival Bar’) waar mensen als Ed van Thijn, Paul de Leeuw en Andre van Duin kinderen verkrachtten.

8) Kees Lunshof, Voormalig adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf wordt door meerdere bronnen genoemd als extreem-sadistische ‘martel-pedo’ die ook deelnam aan het opnemen van snuff movies. Onderhield seksuele relatie met Felix Rhodius, voormalig directeur van het Kabinet van de Koningin. Zeer hecht met Demmink. Poging hem ‘wit te wassen’ via de jaarlijks terugkerende “Kees Lunshof lezing”, de laatste werd verzorgd door vrouwenverkrachter Ruud Lubbers.

9) Henk Koning, Voormalig president van de Algemene Rekenkamer wordt door vele bronnen genoemd; in zijn huis in Scheveningen speelden zich de meest extreme zaken af. Zijn positie wordt er niet beter op als we ons realiseren dat aan het licht is gekomen dat Beatrix zich persoonlijk heeft ingezet voor zijn benoeming bij de Rekenkamer.

10) Ed Nijpels, Reeds genoemd vanaf 1982 in het nooit gepubliceerde Der Spiegel-artikel Linksgestrickt.

11) Cornelis Stolk. Overleden vice-president van de Haagse rechtbank; exposed door Peter R. de Vries. Van belang omdat via zijn identificatie blijkt dat het netwerk waarschijnlijk veel verder terug gaat (eind jaren 70) in de tijd dan aanvankelijk aangenomen.

12) Rechter Rueb. Kinderrechter te Den Haag die begin jaren tachtig vele kinderen misbruikte. Zijn casus wordt beschreven in het boek Anne Berber, verdriet van een tedere crimineel van Yvonne Keuls. Opvallend is dat de naam ‘Rueb’ ook weer terugkomt via pedo-advocaat Harro Knijff: in 1989 fuseerde het kantoor De Brauw Westbroek met het kantoor Blackstone Rueb Van Boeschoten en aldus ontstond De Brauw Blackstone Westbroek.

13) Fokke Fernhout. Voormalig vice-president van de rechtbank Maastricht; de enige bekende toga-pedo die is vervolgd en ook veroordeeld. Schrijft thans geleerde boeken over kutten van jonge meisjes.

14) Frank Van Dalen, Overambitieuze VVD-politicus misbruikte kinderen via de zogeheten 16-boot op de Gay Pride te Amsterdam. Werd in het zonnetje gezet door Maxima als homo-activist, vandaar de link met het KH.15) Rutger Schimmelpenninck, Top-curator van het kantoor Houthoff Buruma (dat ook De Telegraaf verdedigt) bezit buiten in Overijssel dat wordt genoemd in de Dutroux-dossiers als locatie voor orgieen met minderjarigen. Familie onderhoudt al eeuwen lang hechte banden met Oranje; ene Coen Schimmelpennick-van de Oije is lid van de Raad van Toezicht van het Prins Bernhard Cultuurfonds. Directe banden met Salomonson en via TextLite met Klaas Bruisma. Alarmerend is de greep van Schimmelpennick op de financiele wereld: de advocaat is zowel curator van DSB als van het ‘Nederlandse’ Lehman Brothers. Dit zorgt weer voor een vette link met Wabeke als Ombudsman Financiele Dienstverlening.

16) Harro Knijff, Hoewel er geen directe berichten zijn dat Knijff zelf kinderen misbruikt, ligt zulks zeer voor hand vanuit zijn positie als ‘pedogliere’ van het netwerk. Hoe kan iemand die straight is de ene criminele kinderverkrachter na de andere verdedigen zodat ze kunnen blijven doorgaan met het vernietigen van jonge levens -waarbij hij geen middel schuwt- zonder te worden verteerd door schuld en schaamte? Bovendien sterke banden met Oranje, ondermeer als lid van de organisatie van de Koninkrijksspelen.

17) Felix Rhodius, Voormalig directeur van het Kabinet van de Koningin onderhield seksuele relatie met Kees Lunshof en was intimus van Joris Demmink. ‘Duivelse kracht’ achter het slopen van Edwin de Roy van Zuydewijn.

18) Oscar Hammerstein, Intimus van pedo-godfather Frits Salomonson. Directe banden met het KH. Houdt kantoor met Gerard Spong die door een bron wordt genoemd als lid va het pedo-netwerk en aanwezig op de boot Apollo van Gerry Ulrich, de grote man achter ‘Zandvoort-gate’.

19) Rechter van der Ven. Rechter uit Nijmegen die medio jaren 80 is veroordeeld voor kindermisbruik als gevolg van meedere aangiftes van kinderen die waren samengebracht door de schrijfster Yvonne Keuls. Na zijn veroordeling door interventie van Ien Dales, destijds burgemeester van Nijmegen, het land uit gesmokkeld.

20) Frits Huffnagel, wethouder te Den Haag; met Frank van Dalen (ook VVD) voorman van een nieuwe generatie extreem-ambitieuze en arrogante kinderverkachters. Banden met het KH (je gelooft het toch niet…) de man is lid van het Comité van Aanbeveling van het Juliana Kinderziekenhuis.

21) Joost Tonino. Voormalig OvJ te Amsterdam; thans advocaat. Banden met Demmink. Vormt volgens bronnen een ‘pedo-stapgroepje’ met Demmink en OvJ Frits van Straelen. 

Tegen de volgende mensen bestaan aanwijzingen die echter niet sterk genoeg zijn ze op te nemen op de lijst: Piet Hein DonnerErnst Hirsch BallinFrits Korthals Altes, raadsheer (Hoge Raad) W. van Schendel, Alexander Rinnooy KanEd van TijnJohan Remkes, Hans Westenberg , Frits van Straelen (OM). 

Geplaatst door BM op 19:31

http://leugensenbedrog.blogspot.nl/2011/11/het-nederlandse-pedo-netwerk.html


Frits Huffnagel slaapt bij Mark Rutte’

Door: Micha Kat op 17 augustus, 2013


Vvd zwendel-politicus, pseudo-journalist en vermeende kindermisbruiker herhaaldelijk gezien bij appartement Mark Rutte * Huffnagel aangever in de strafzaak tegen micha via het kantoor van Gerard Spong, volgens meerdere verklaringen een pedofiel * Henk Krol: ‘ook Frits Huffnagel is een kindermisbruiker’

Frits Huffnagel is herhaaldelijk gezien bij het binnentreden van het appartement van Mark Rutte. Dat verklaren bewoners van het betreffende appartementencomplex in Den Haag vlak bij het hoofdkantoor van de ANWB. Frits Huffnagel is een homofiel en volgens Henk Krol van 50+ ook een pedofiel. Toen we deze informatie eerder -met bronvermelding- bekend maakten, deed Huffnagel opnieuw aangifte tegen Micha wegens smaad. Het OM had eerder geweigerd een aangifte wegens laster van Huffnagel in behandeling te nemen. Ook de tweede aangifte werd volgens Huffnagel niet snel genoeg in behandeling genomen, hetgeen reden was voor een derde ‘aanvullende’ aangifte (5 juli 2011). Deze laatste aangifte was gericht aan het Landelijk Expertise Centrum Discriminatie van het OM. Voor deze aangiftes nam Huffnagel het kantoor van Gerard Spong in de arm (mr. J. van Dijk). Ook Spong is volgens meerdere bronnen, onder wie de moeder van zijn zoon Xander, een kindermisbruiker.

Door de rechtbank Den Haag werd Micha begin maart op dit punt veroordeeld waarbij de rechtbank stelde dat Micha ‘zijn beweringen op geen enkele wijze heeft onderbouwd’. Spong onderhoudt volgens bronnen nauwe contacten met Joris Demmink [backgrounds] hetgeen de verklaring kan vormen voor de opmerkelijke switch van het OM betreffende de aangiftes van Huffnagel en voor Micha’s al even opmerkelijke veroordeling op dit punt. Dat nu blijkt dat Huffnagel een relatie zou hebben met Mark Rutte voor wie hij in 2006 ‘campagneleider’ was -zulks nadat hij wegens fraude moest aftreden als wethouder te Amsterdam-, maakt de veroordeling van Micha nog opmerkelijker. Thans loopt het hoger beroep van Micha tegen zijn veroordeling. Op 20 augustus beslist het Haagse Hof over het verzoek van Micha vijf getuigen te horen. Micha wil aldus aantonen dat de rechtzaak tegen hem een set up was van Justitie samen met de MSM met als doel hem te demoniseren.

http://www.klokkenluideronline.is/artikel/24537/frits-huffnagel-slaapt-bij-mark-rutte
De gekraakte paleizen

Geplaatst door ADMINISTRATOR


Sluw koopmanschap kan de Nederlander blijkbaar wel waarderen.

Neem alleen het wisseltrucje wat het “koningshuis” heeft toegepast om zich te verrijken over de rug van de belastingbetaler.

U moet zich voorstellen, dat u een auto verkoopt aan de buurman, met als voorwaarde dat alleen u er in mag blijven rijden en de buurman voor de kosten opdraait. Uw enige tegenprestatie is het feit dat u een voornaam persoon bent en regelmatig in het buitenland een doosje bonbons krijgt, die u samen met de buurman verorbert. Hij één, u de rest, want verschil moet er zijn. In het geval dat u gaat verhuizen, heeft u afgesproken dat de burman u die auto tip-top onderhouden gerenoveerd en gepoetst terug schenkt voor nul. De auto is inmiddels een antiek exemplaar geworden, zeldzaam en vele malen meer waard als waar u hem ooit voor kocht.

U zegt nu natuurlijk, dat bij die buurman de schedel moet worden gelicht en drastisch moet worden nagekeken.

Vervolgens meent u dat ondergetekende maar sprookjesboekjes moet gaan schrijven, want zoiets komt in werkelijkheid niet voor en dit was toch een serieuze website?

Geen sprookjes – we zullen u een handje helpen.

Juliana van Soest (uiteraard onder invloed van de geslepen Malteser Ridder en nooit terechtgestelde deserteur en landverrader Benno zur Lippe B.) verkocht alle paleizen aan de Nederlandse staat, onder de bindende voorwaarde dat :

(1) alleen de “oranjes” er in mogen wonen;

(2) de Nederlandse staat als nieuwe eigenaar voor het onderhoud zorg draagt;

(3) mocht de monarchie ooit vallen, de paleizen om niet terug geschonken (!) moeten worden aan de “oranjes”

Alleen al paleis Soestdijk (ooit gekocht voor 18.775,- gulden) werd in 1971 voor 1,9 miljoen gulden aan de Staat der Nederlanden verkocht. Op 24 juni 2011 werd aan de voorzitter van de Tweede Kamer der Staten Generaal hieromtrent de volgende vraag gesteld en (min of meer) beantwoord:

Vraag 1: Wat zijn de precieze kosten van de renovatie van paleis Soestdijk? Welke bron gebruikt de minister hiervoor? Welke lasten zijn nu jaarlijks gemoeid met de instandhouding van het paleis?

Antwoord op vraag 1: De kosten van een renovatie hangen sterk samen met het toekomstig gebruik van het paleis en zijn omgeving. In de brief van de minister voor Wonen, Wijken en Integratie van 13 juli 2010 geeft deze aan dat de totale kosten voor restauratie/renovatie van het totale landgoed worden geraamd op een bedrag boven de € 100 miljoen, waarvan ca € 65 miljoen voor het paleisgebouw. Op dit moment zijn geen middelen voorhanden voor een renovatie. De huidige instandhoudingskosten bedragen ca € 3 miljoen per jaar. Hiervan wordt € 0,7 miljoen gedekt uit de begroting van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het overige wordt ten laste van het resultaat Rijksgebouwendienst gebracht.

Het onderhoud en kosten van de paleizen is dus voor rekening van de belastingbetaler en voor alle paleizen (paleis op den Dam kostte onlangs nog slechts aan renovatie- en restauratiekosten een slordige 130 miljoen) en domeinen kunnen we rustig met een slorige € 1 miljard rekening houden, verdeeld over allerlei departementen, verdoezeld in talloze boekhoudtechnische doorbelastingen.

Resumerend: Je verkoopt je ooit gestolen paleizen, maar blijft er lekker in zitten. De inwoners van die paleizen zijn dus doodordinaire krakers. Mocht inderdaad de monarchie ooit vallen, dan kunt u er zeker van zijn, dat dat onroerend goed ter waarde van MILJARDEN voor niets wordt terug gegeven aan die krakers. Dat eenzijdig opgestelde en ondertekende ”koopcontract” kan natuurlijk vandaag nog worden getorpedeerd. Wegens belangenverstrengeling, want een “koning” tekent alles namens zichzelf, zit altijd aan beide kanten van de tafel., spreekt met zichzelf de prijs af. Ik heb nog nooit een taxatie-rapport gezien. Een idiote toestand! Dus over de WETTIGHEID van die koopovereenkomst zullen we het deze keer maar niet hebben. Maar gezien de sluwheid van de krakers en hun adviseurs met eeltige knietjes, moet u er niet van staan te kijken, dat ze vervolgens alles weer doodleuk aanbieden aan de Nederlanders en het dus NOG een keer proberen te verkopen.

Nederlanders liggen hier blijkbaar niet van wakker.

Vandaar de aanname dat “sluw koopmanschap” (ergo: legale diefstal) door de bewoners van de nep-staat wel gewaardeerd kan worden.http://herstelderepubliek.wordpress.com/2013/08/17/de-gekraakte-paleizen/  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina