Inhoudsopgave nieuwsbrief 206 15. 08. 2014Dovnload 494.75 Kb.
Pagina1/12
Datum25.07.2016
Grootte494.75 Kb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12


Inhoudsopgave NIEUWSBRIEF 206 - 15.08.2014Paniek: wereldwijd mogelijk al 30.000 mensen met ebola besmet 2

Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit 3

MH17: verdwenen: Kiev-luchtverkeersleider en Kiev-vluchtdata…!!! 4

PRIKBORD NR. 407 van Columnist Leo Dorrestijn 12

Oekraïense president Porosjenko was jarenlang informant van Amerika 13

Zonlicht vermindert kans op darmkanker 13

Olie voor moslim-immigratie: de resolutie van Straatsburg (1975) 14

Russische Centrale Bank dreigt met crash wereldwijd financieel systeem 15

Hans Jansen: Na zaterdag komt zondag 16

De Telegraaf nu eindelijk ‘neutraal’..?? 17

BREAKING: wrakstukken Oekraïne zijn van MH370 niet van MH17 20

Van deze 11 voedingsmiddelen krijg je alleen maar meer honger 21

Economische oorlog met Rusland dreigt 22

Amerikaanse FDA houdt getest medicijn tegen ebola tegen 22

Jezidi’s 23

Rusland ontkent pantservoertuigen in Oekraïne; VS stuurt troepen en tanks naar Polen 24

MH17 en het Oekraïens gevechtsvliegtuig 25

Niet vermeld op ingrediëntenlijst 32

Maak een einde aan de stilte: WO III wenkt! 33

‘Russische strijdmacht nadert grens Oekraïne’; NAVO vreest aanval 34

Aanwijzingen dat de VS van plan is een nucleaire aanval tegen Rusland 36

Homepagina \» Het Complot \» Ebola-epidemie: \“Iemand heeft iets te verbergen\ 39

De wereld staat in brand! Hoe lang mag dit doorgaan? 40

Obama gaat luchtsteun bieden aan ISIS 42

Obama overweegt aanvallen op IS om Yezidi's te redden 45

Interview met Israëlische ambassadeur Haim Divon met commentaar van Martin Vrijland 47

Evolutietheorie wankelt: Bot dinosauriër blijkt slechts 4000 jaar oud 49

Amerikaanse CDC: Uitbraak ebola in VS onafwendbaar 50

Een nuchtere kijk vanuit China op Europa 51

Christen in Utrecht bespuugd door moslims 52

En zo werkt klassieke homeopathie dus.. Simpel..! 53

Maak verborgen dieren in eten zichtbaar! 55

NY Times: Duizenden neonazi’s vechten voor leger Oekraïne tegen separatisten 56

Waarom bouwt AREA 51 een mysterieuze nieuwe hangar en wat verbergen ze? 57

ISIS: Iedere moslim die een christen vermoordt gaat naar de hemel 58

Komeet #67P is ‘geen komeet’…!?? 59

Nazi fundament onder Europese Unie ? 60

Glenn Thomas 49 jarige ebola expert aan boord van vlucht MH17 62

Nibiru komt eraan (video) 63

De VS wil Wereldoorlog III omdat grote banken onmachtig zijn om te betalen 64Paniek: wereldwijd mogelijk al 30.000 mensen met ebola besmet

Pandemie waarschijnlijk al in gang gezet’ – Gemuteerde variant verspreid zich ook via de lucht – Waarom nemen Europa en Amerika vrijwel onbehandelbare patiënten op, met het grote risico op een uitbraak?


Al meer dan 700 mensen zijn gestorven door het vrijwel onbehandelbare ebola virus.

Volgens de gezondheidsinstanties in Nigeria bestaat het gevaar dat wereldwijd al 30.000 mensen met ebola zijn besmet. Die conclusie is gebaseerd op de geïnfecteerde Amerikaan die onlangs per vliegtuig van Liberia naar Nigeria reisde, en die kort voor de aankomst aan een gemuteerde variant van ebola –die zich via het luchtverkeer kan verplaatsen- overleed. De vrees dat er een wereldwijde pandemie uitbreekt lijkt gerechtvaardigd, zeker nu ebolapatiënten –voor wie geen genezing mogelijk is- worden overgebracht naar ziekenhuizen in Amerika en Europa.Pandemie mogelijk al begonnen

De 40 jarige Amerikaan Patrick Sawyer stortte na aankomst in Nigeria in elkaar en stierf. Hij had griepachtige symptomen, die pas nadat er sectie op hem was verricht ebola bleken te zijn. Gezondheidsinstanties zijn nu heel bang dat een wereldwijde pandemie reeds in gang is gezet.

Meer dan 700 mensen zijn reeds gestorven aan de ongeneeslijke ziekte. Omdat het weken kan duren voordat een besmet persoon ziekteverschijnselen krijgt, kan ebola vanuit Afrika al over grote delen van de wereld zijn verspreid. Op de luchthaven van het Nigeriaanse Lagos landen namelijk toestellen van 33 maatschappijen, die 539 keer per week naar 45 internationale steden vliegen (5).

Verspreiding via de lucht

Westerse instanties proberen de bevolking gerust te stellen dat ebola alleen via lichaamsvocht wordt overgedragen. De gemuteerde variant van het virus blijkt echter ook via microdruppeltjes in de lucht anderen te kunnen besmetten, precies zoals dat gaat met de griep. De nabijheid van een ebolapatiënt die hoest of niest kan dus al fataal zijn, net zoals het in aanraking komen met besmette kleding of deurknoppen.

Dat ebola zich ook via de lucht kan verspreiden is geen fabeltje. Wetenschappers publiceerden in 2012 in het toonaangevende blad Nature een studie waarin dit werd bevestigd.

Patiënten ondanks groot risico toch naar VS en Europa

Ondanks het feit dat ebolapatiënten nauwelijks te behandelen zijn, komen de eerste patiënten vandaag in de VS aan (2). Ook een ziekenhuis in het Duitse Hamburg heeft toegezegd een ebolapatiënt –Sheik Umar Khan, een ebola-expert die zelf besmet raakte- te zullen opnemen (4).

Juist omdat 60% van de besmette personen aan de ziekte overlijdt, is het totaal onlogisch –om niet te zeggen levensgevaarlijk- om ebolapatiënten naar Amerika of Europa te halen.

WHO: catastrofale gevolgen

De Wereld Gezondheid Organisatie (WHO) waarschuwt dat de ziekte zich inmiddels te snel verspreidt om nog in bedwang te kunnen worden gehouden. ‘Als de situatie verder verslechtert, zullen de gevolgen in mensenlevens gerekend catastrofaal zijn. Er zullen ernstige sociaal-economische verstoringen optreden, en een hoog risico op verspreiding naar andere landen,’ aldus WHO-directeur dr. Margaret Chan.

Xander - (1) KOPP (2) NU (3) AP via Zero Hedge (4) Russia Today (5) KOPP

Denktank Open Europe: Sancties tegen Rusland lopen op oorlog uit

EU voor groot deel schuldig aan situatie Oekraïne’ – Oorlog om bevolking af te leiden van nieuwe schuldencrisis eurozone en aan de gang zijnde instorting van Frankrijk.


Putin hield gisteren een toespraak ter ere van een nieuw monument voor de ‘helden van de Eerste Wereldoorlog’. Als men in Brussel niet snel bij zinnen komt, dan kan daar in de toekomst een monument voor de helden van de Derde Wereldoorlog bij worden geplaatst.

De bekende denktank Open Europe vindt dat de EU met de nieuwe sancties tegen Rusland een enorme fout heeft gemaakt. ‘Als goederen niet meer over de nationale grenzen heenkomen, dan zullen het legers worden.’ Zelfs de uitgesproken Putin-criticus Michael Chodorkovsky noemt de sancties contraproductief. Waarom stuurt Brussel in slaafse navolging van Washington dan toch doelbewust aan op een militair conflict?

‘Sancties -en hun logische voorzetting, oorlogen-,tegen tirannen zoals Saddam Hussein zorgden ervoor dat een van de meest wereldlijke landen van het Midden Oosten in een regelrechte moordkuil veranderde. Daar controleert ISIS, dat moordlustiger is dan Al-Qaeda, grote delen van het land.’ In dat licht is de Russische president Vladimir Putin volgens de denktank ‘een nuchtere staatsman’. In Rusland zijn meer dan voldoende radicalere alternatieven, zoals de ultranationalisten. Bovendien worden de verschillen van inzicht tussen de hardliners in het Kremlin en de Russische zakenwereld over het hoofd gezien.

Brussel grotendeels schuldig aan crisis’

De crisis in Oekraïne is in de ogen van Open Europe voor een groot deel te wijten aan Brussel, dat bewust op een confrontatie met Moskou heeft aangestuurd. ‘Een land kan niet lid van een douane-unie zijn (de Euraziatische Unie) en gelijktijdig in een andere vrijhandelszone (de EU) treden,’ aldus een citaat van de president van de EU-Commissie, José Manuel Barroso.

Deze ‘alles-of-niets’ politiek heeft de situatie in Oekraïne alleen maar verergerd. Gezien de bijzondere toestand in het oosten van het land werd Putin regelrecht uitgelokt, vindt de denktank. Eerder deze week berichtten we dat een vertrouweling van Putin openlijk zei een oorlog in Europa te verwachten. Klaarblijkelijk gelooft het Kremlin niet meer dat men in Brussel weer een beetje bij zinnen komt.Sancties zullen niets uithalen, zijn contraproductief

Volgens veel analisten, waaronder de voormalige Britse ambassadeur Tony Brenton, zullen sancties tegen Rusland niets uithalen. ‘In landen zoals Rusland versterken sancties slechts de antiwesterse krachten.’ Het vertrouwen van de Russen in de EU is dan ook naar een recorddiepte van slechts 6% gedaald. In Amerika hebben de Russen nog minder vertrouwen: 4%. (2)

Putin is de laatste jaren druk bezig met het omvormen van de Russische economie, zodat deze niet meer afhankelijk is van import uit het Westen. De sancties zullen dit proces alleen maar versnellen, stellen de experts van de denktank.

Oorlog: Afleiding van nieuwe schuldencrisis en instorting Frankrijk

Nu zelfs één van de felste tegenstanders van Putin, Michael Chodorkovsky, de sancties als ‘contraproductief’ veroordeelt (1), is de vraag gerechtvaardigd waarom het megalomane Brussel schijnbaar doelbewust op een militaire confrontatie met Rusland afstevent – een oorlog die Europa nooit kan winnen.

Misschien is het wel om de bevolking af te leiden van het feit dat een nieuwe eurozone crisis in de maak is. Ook volgens het officiële Eurostat gaat het namelijk helemaal de verkeerde kant op met de staatsschulden in Europa, vooral in de zuidelijke probleemlanden (3).

Bovendien staat de tweede economie van Europa, Frankrijk, op de rand van de afgrond. Op 23 juli meldden we dat Franse ondernemers de toestand van de economie ‘catastrofaal’ noemden en vreesden dat het staatsbankroet nabij is. Nu blijkt ook de Franse bouw- en huizenmarkt ‘totaal in te storten’. Oorzaak: de nieuwe socialistische maatregelen van president Francois Hollande (4).Putin waarschuwt Europa

Tijdens een toespraak ter ere van een nieuw monument voor de gevallen soldaten tijdens de Eerste Wereldoorlog zei Putin dat het tijd wordt dat ‘de mensheid de belangrijke waarheid begrijpt en accepteert dat geweld geweld veroorzaakt. Het pad naar vrede en voorspoed ligt in goede wil, dialoog en het herinneren van de lessen van vorige oorlogen.’

De Russische president gaf Europa een niet mis te verstane waarschuwing: ‘Dit monument dient als herinnering aan waar agressie en egoïsme, zodra buitensporige ambities van staatshoofden en de politieke elite het wint van het gezonde verstand, toe kan leiden. Deze ambities brengen ’s werelds rustigste continent, Europa, in gevaar.’

Xander - (1) Deutsche Wirtschafts Nachrichten (2) Gallup (via Infowars) (3) Bloomberg Brief via Zero Hedge (4) Bloomberg via Zero Hedge (5) Voice of Russia


MH17: verdwenen: Kiev-luchtverkeersleider en Kiev-vluchtdata…!!!

1 augustus 2014Door GuidoJ.


Dit artikel kun je zien in het kader van het geven van een zo volledig mogelijk beeld van zaken, materiaal dat je NIET IN HET NOS-journaal, noch op RTL-nieuws, of enige andere zender zult zien. Waarom? We hebben inmiddels, 2 weken ná de ramp al enkele artikelen besteed aan dezelfde VERBORGEN INFORMATIE, zodat je je kunt afvragen of wij (samen met onze collega’s van de alternatieve media) nou zo slim zijn, of NOS en RTL zo dom.. En we zijn niet de enigen die heftige kritiek hebben op de, in één woord, amateuristische journalistiek van de MSM.

WAAROM is hun berichtgeving onvolledig, als je ervan uitgaat, dat wij al deze zaken niet uit onze duim zuigen, noch onder de -door velen geclaimde- aluminium hoedjes vandaan halen..! Zoals zo vaak geclaimd door personen die kennelijk liever schelden en beschimpen dan inhoudelijk op de zaak in gaan. Zijn dit de ‘complotheorieën’ of gaan we elkaar als volwassenen behandelen..?

DUS WAAROM krijgen we essentiële informatie niet te zien..?! Simpele vraag toch, waarvan we hopen dat jij deze info met die mensen deelt, die nog steeds als makke schaapjes áchter de main-stream-media (MSM) aanlopen, als een kudde schapen achter de ‘herder’.. Alleen omdat deze herder altijd zo ‘doortastend’ optreedt..? Nou van dat ‘doortastende’ van de NOS is voor ons weinig meer over..!


Direct na het neerstorten van de MH17, dook het bericht op van de verdwenen luchtverkeersleider ‘Carlos’, waarover we hieronder het verhaal zullen doen. Nu pas, omdat langzaam maar zeker dit verhaal PERFECT in het beeld begint te passen, dat we te zien krijgen.. Zowel getuigen op de grond, namelijk dorpelingen die vlakbij de crashsite leven, hebben gezien dat er straaljagers rondom de vlucht MH17 aanwezig waren. Daarnaast tonen de Russen in hun persconferentie de radarbeelden van 2 of 3 luchtverkeersleidingsstations, die ook aangeven dat er straaljagers in de buurt van vlucht # MH17 waren..!!En wist je dat de BBC-reportage van het internet is gehaald..?!! Gelukkig hebben oplettende waarheidszoekers deze reportage weten te bewaren en kun je hem -bijv. HIER op de site- nu WEL zelf bekijken..!


Journalist Joost Niemöller (klik voor bio)

Dan is er het nieuwe verhaal van Joost Niemöller

Maar daarnaast is er nog iets heftigers aan de hand, in onze ogen, waarvoor we je aanraden de website te bezoeken van de erudiete journalist Joost Niemöller, een man met een rijke ervaring als journalist. Maar waar het over gaat, is dat Joost enkele zeer interessante feiten naar buiten heeft gebracht. Het blijkt namelijk dat een nabestaande van een slachtoffer van vlucht MH17, die naar een nabestaandenbijeenkomst was geweest op Schiphol, daarna contact opgenomen heeft met Joost Niemöller.

Joost vertelt dat deze nabestaande hem meedeelt, dat deze op de herdenkingsbijeenkomst van een vertegenwoordiger van Malaysia Airlines te horen kreeg, dat er een ‘Distress Signal’ (noodoproep) is geweest van de MH17-bemanning, vlak vóór de crash. Daarbij zou de bemanning hebben meegedeeld dat ze een snelle daling hadden ingezet. En omdat deze getuige/nabestaande er zeker van wilde zijn dat hij het goed had gehoord, vroeg hij na afloop nogmaals aan deze man van Malaysia Airlines of het correct was, wat hij had verteld over het ‘Distress Signal’. Hierop werd bevestigend geantwoord..!

We gaan er vanuit, dat deze getuige de waarheid spreekt tegen Joost. (Wat heeft het voor zin, hierover pijnlijke leugens te gaan vertellen.?) Dat betekent, dat deze feiten zeer waarschijnlijk ook bekend zijn bij ónze overheid. Indien dus Malaysian Airlines deze informatie niet onder de pet gehouden heeft, noch de Malaise regering..! Heel simpel is dit het bewijs, dat het vliegtuig niet geraakt kan zijn door een BUK raket, want dan zou het vliegtuig binnen een seconde uit elkaar zijn gespat zijn; zou er geen tijd geweest zijn voor wat voor noodoproep dan ook.

In het geval van een geleidelijk neerstorten, doordat de Boeing 777 gedeeltelijk aangeschoten was, zou één van beide piloten inderdaad in staat zijn geweest om via radiocontact nog deze noodoproep te doen, waarbij het alleen onbekend was voor deze piloten, dat hun oproep werd opgevangen door de moordenaars… Joost Niemöller meldt terecht, dat alles er dus op wijst, dat het toestel niet, zoals ook bij de NOS werd beweerd, in één keer uit de lucht geschoten zou zijn.

Joost Niemöller op zijn site: “De nabestaande in kwestie is met zijn volledige naam bij mij bekend, maar wil liever anoniem blijven. In een aanvullend telefoongesprek gaf hij aan dat dit met zijn familieleden te maken had. Voor hen is de rouwverwerking op dit moment belangrijker dan de vragen over het hoe en wat. Hier nog het relevante fragment uit zijn mailverkeer met mij:

Op de avond van de crash ben ik aanwezig geweest op Schiphol bij de nabestaande bijeenkomst. Hier werd weinig concrete informatie gegeven maar wat er wel gezegd werd: De piloot heeft contact gehad met een communicatietoren voordat deze van de radar verdween. Het ging om een “distress call” met als boodschap dat het vliegtuig in een snelle daling was. Bij vertrek heb ik dit nog een keer nagevraagd en werd door een medewerker bevestigd dat de piloot contact heeft gehad.”(HIER dit artikel, lees het!)

Joost Niemöller heeft dus -net zo min als wij- geen goed woord over, voor de ‘pleepot’-journalistiek waarvan de NOS zich inmiddels meent te moeten bedienen. We raden je aan, omdat het hier anders een té groot verhaal hier zou worden, ZELF even ook DIT ARTIKEL te lezen, op de site van Joost. Je ziet dan, met heel veel voorbeelden, hoe de NOS-journaalredactie kwalitatief aan het verworden is van professionele journalisten, tot het niveau van een veredeld clubje schoolkrantredactie. En als je -zoals de NOS- zelfs de kwalificatie ‘propaganda-journalistiek’ opgespeld krijgt, is de vraag of je dat überhaupt wel over je kant zou moeten laten gaan. De NOS doet dat kennelijk wel..!

Er zijn dus deze getuigenissen al, die ONAFHANKELIJKE VAN ELKAAR,ALLEMAAL hetzelfde verhaal vertellen:


  1. de dorpelingen op de grond op de verdwenen BBC-reportage (Waarom moest deze reportage overigens ineens van het internet.?)

  2. de verklaring van de Russische minister van Defensie in de persconferentie, een paar dagen ná de ramp al. Waar we van de Amerikanen/Europeanen NIETS te zien krijgen tot op dit moment.

  3. de getuigenverklaring over Malaysia Airways, die door Joost Niemöller hierboven is geciteerd.

  4. de verdwenen luchtverkeersleider Carlos, die hetzelfde verhaal bevestigde..  Maar de man die verdween..!

  5. de luchtvaartverkeersleiding in Kiev, waarvan de radarbeelden en gespreksbestanden niet openbaar gemaakt zijn, maar zijn VERDWENEN..

  6. Last but not least, vinden wij de AFWEZIGHEID van het bewijs voor de versie zoals die nu door vooral de VS wordt verspreid, heel krachtig bewijs voor een ‘andere’ versie, dan de ‘separatisten-hebben-het-gedaan-versie’…!

Over deze laatste 2 zaken dus dit onderstaande artikel; de verdwenen luchtverkeersleider en de verdwenen radarbeelden en gesprekken met de Kiev-luchtverkeerstoren:


MH17: verdwenen: ‘n Kiev-luchtverkeersleider en de Kiev-vluchtdata…!!!


2014 © WantToKnow.nl/.be

Het enige wat wij willen doen met onze mogeljkheden op deze site, uit respect voor de nabestaanden van de slachtoffers van de MH17-ramp, is informatie aanreiken die we zoals gezegd, NIET in de dagelijkse nieuwsvoorziening zien, maar die gewoon essentieel lijkt bij de afwegingen rondom de schuldvraag. Tot op heden hebben we in de officiële media niets mogen vernemen over -in onze ogen- behoorlijk serieuze bewijzen, die allemaal leiden naar een éénduidige gebeurtenis, waarbij wordt gesproken over straaljagers (die de separatisten NIET hebben) in de buurt van de MH17. Daarom reiken wij je deze zaken aan, omdat ze ESSENTIEEL zijn..!

Allereerst de geschiedenis van de Spaanse luchtverkeersleider, die plotseling verdween!

Hoewel nog steeds geen EXACTE duidelijkheid bestaat over wie deze man is, en zelfs dat het verhaal ‘fake’ zou zijn. Plaatsen we het toch. De uurtjes die we gestoken hebben om informatie over deze man ‘Carlos’ te pakken te krijgen, zijn uitermate boeiend geweest.. Het is een heftige welles/nietes-strijd die op het internet aan de gang is over deze man. Het lijkt er in onze ogen op, dat deze man zwart wordt gemaakt, en van alles wordt beschuldigd, terwijl er niets inhoudelijk over die beschuldigingen wordt aangedragen.


Feit is dat we in die welles/nietes-situatie je het volgende kunnen melden

Carlos zou luchtverkeersleider zijn op de luchtverkeersleiding in Kiev en vlak voor de fatale crash van MH17, informatie op Twitter hebben gezet, die uiterst belastend was (en is!) voor de ‘autoriteiten’ in Kiev. Het komt er daarbij op neer dat zijn informatie heftig verhaal deed over de achtervolging van de MH17-vlucht door straaljagers van het Oekraiense regeringsleger.. En doordat de separatisten natuurlijk GEEN luchtmacht-vliegtuigen ter beschikking hebben, is dit nogal een verhaal, dat slechts één richting kan uitwijzen.

Zeker wanneer blijkt, dat Carlos ineens verdwijnt, zijn Twitter-account is opgeheven. (zie afbeelding hierboven (is dit overigens niet via internetCache terug te halen..??) Zijn het deze HIER)) en dat Kiev de vluchtgegevens NIET overhandigd heeft tot nu toe..! (radarbeelden en gesprekken tussen bemanning MH17 en luchtverkeersleiding!). De volledige Twitter-informatie is wel weer door mensen opgeslagen en deze plaatsen we hieronder. Dit zijn punten van belang:


En dit is hem dan, Carlos Buca, de Spaanse luchtverkeersleider, die heftige informatie doorgegeven zou hebben, vlak voor en rondom de crash van MH17.

- We begrijpen dat de volledige naam van deze Carlos, ‘Carlos Buca’ is en dat er dus inmiddels een foto van hem is opgedoken. Nota bene op eenVietnamese website..! We plaatsen zijn foto hier en vragen ons daarbij af, waarom eerdere foto’s van hem werden geblurd, onherkenbaar gemaakt..!

- Carlos ‘was’ dus werkzaam als verkeerscontroleleider, heeft de Spaanse nationaliteit en werkte in Kiev in Oekraïne. Direct ná het neerschieten van vlucht MH17, verdween hij tezamen met andere buitenlanders van de verkeersleiding..

- Carlos zei dat hij zijn informatie (zie hieronder de Tweets) baseerde op een persoonlijke evaluatie die hij maakte op grond van militaire bronnen in Kiev. Volgens deze bronnen zit de Oekraïense regering achter het neerschieten van MH17. Direct ná de ramp werden radardata van het luchtverkeer geconfisqueerd door de geheime dienst van Oekraïne..

En voor velen, mensen die wakker zijn en verbanden en vooral overeenkomsten gaan zien tussen gebeurtenissen, die als ‘valse-vlag-operaties’ betiteld worden, is ook hier weer sprake van hetzelfde patroon..! Vooral in dit geval, gaat het dan over het wegmoffelen van bewijs, dat tegen de versie ingaat, zoals we geacht worden, die te geloven.

En het zijn in dit opzicht de ‘bedoelde schuldigen’, die zich niet als zodanig gedragen. Want zouden schuldigen helpen met onderzoek naar de oorzaken van de crash, het overhandigen van de zwarte dozen, het helpen opruimen van de dode lichamen, etc. etc. Integendeel, het schandelijk gedrag van het OekraIense leger, om precieé op het moment dat de Nederlandse delegatie onderzoek wil gaan doen, deze separatisten aan te vallen, duidt in onze ogen meer op het gedrag van de dader-in-kwestie.

x

Voor de goede orde, hier dus de hele Tweet-berichtenserie,

zoals dor Carlos Buca de wereld in gezonden:

Chronologie van de Twitterfeed van @spainbuca op 17 juli lokale tijden in Kiev:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina