Inhoudsopgave nieuwsbrief nr. 145 – 10. 02. 2012Dovnload 0.53 Mb.
Pagina1/12
Datum22.07.2016
Grootte0.53 Mb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12
Inhoudsopgave NIEUWSBRIEF nr. 145 – 10.02.2012


'Piramides in Bosnië bewijzen dat de mens niet is ontstaan door evolutie' 2

Mysterieuze energiestraal boven de Bosnische Piramide van de Zon 3

'Duitsers geven Griekenland op en bereiden zich voor op terugkeer drachme' 5

Koeweitse prins bekeert zich van islam tot het christendom 5

NASA's Project Blue Beam – het vier stappenplan 6

Enorme ‘zoetwaterberg’ ontdekt in de Noordelijke IJszee 11

EU neemt het op tegen internet reuzen als Google om de mens zijn persoonlijke gegevens 11

IJskap Noordpool smelt niet, maar wordt juist dikker! 12

4 bezwaren tegen alomvattend privacy beleid Google 13

Alain de Botton plant atheïstentempel in Londen 14

Alain de Botton over het belang van religie 14

Duizenden Europeanen willen doop ongedaan maken om schandalen Katholieke Kerk 15

Amerika rekent in mei op militaire confrontatie met Iran 16

Bier is goed tegen hartinfarcten 18

De 'smart drug' is in aantocht 19

De onverklaarde oorlog tegen Iran 19

Nieuw europact kost Nederland jaarlijks minstens 15 miljard euro 20

Vertrek van sterke landen kan EURO redden! 21

Het PVV rapport zal de Eurozone doen knallen. 22

Deze aanklachten t.a.v. de overheid en z.g. hooggeplaatsen, ontvingen wij enkele dagen geleden 24

Prikbord nr 280 (leo j.j. dorrestijn) 34

Krachtige energie, die vrijkomt uit de kern van de aarde, geregistreerd 35

Kardinaal: Paus zal binnen het jaar sterven 35

Peter Vereecke in aktie tegen chemtrails 36

Schuldenunie een feit; Nederland nu pinautomaat van nieuw ESM verdrag 38

'In maart 100.000 Amerikaanse soldaten in positie voor oorlog met Iran' 39

Nieuwe islamvriendelijke bijbel schrapt God als Vader en Jezus als Zoon 40

Bloodlines of the Illuminati 41

Europa bereidt zich voor op mogelijke gascrisis 49

Europa bereidt zich voor op mogelijke gascrisis 49

Monster gespot in IJsland meer 49

Kurkuma en curcumine blokkeren op natuurlijke wijze groei van kanker 50

De Griekse puinhoop - enkele voorbeelden 51

VK: Dodelijke vleesetende MRSA bacterie verspreidt zich nu ook buiten ziekenhuis 51

Bestrijding sprinkhanen 52

Europa bereidt zich voor op mogelijke gascrisis 53

Oorlog nabij? Massale militaire opbouw Westen, Israël, Arabische landen, Iran 54

China en Duitsland willen Europa helpen 55

'Kerk niet klaar voor grote eindtijd misleiding' 56

VVD/CDA/D66/ willen doodstraf voor sarcoïsepatiënten 57

Bijbelteksten over demonen en onreine geesten (ingezonden) 58

Levensgevaarlijke drug 'krokodil' verovert Europa 60

Anonymous hackt teleconferentie FBI-Scotland Yard – Ron Paul neo-nazi? 60

Hallucinant.. Ga zitten alvorens u dit leest !! (ingezonden) 61

In Florida heerst de python en zorgt voor chaos 61

Iran: Staat roept vrouwen op ninja's te worden; Roze speelgoeddrone voor Obama 62

Iran: Staat roept vrouwen op ninja's te worden; Roze speelgoeddrone voor Obama 62

Nederlanders blijken een mak, gelaten en slaafs volk te zijn. 63

Duitse regering wil spaartegoeden blokkeren; Europese interventiemacht tegen EU-kritische burgers opgericht 64

Hoe je eenvoudig 80% bespaart op wasmiddel 64

Hoe je eenvoudig 80% bespaart op wasmiddel. 64

Voor slechts 20% van de normale prijs je kleding wassen. 64

Griekse politici best betaalden EU; Bankroet dreigt bankensysteem EU en VS op te blazen 66

Bill Gates financiert onderzoek naar……..Chemtrails 67

Drie verrassende redenen om frisdrank te vermijden 68

Zwijgen 68

Engeland voert dit jaar medicijnen met ingebouwde microchips in 69

Een interessante samenvatting van feiten en zaken verzameld door de Belfort groep (B.) 71'Piramides in Bosnië bewijzen dat de mens niet is ontstaan door evolutie'

12.000 jaar oude beschaving op veel terreinen geavanceerder dan de onzeDe piramide van de Zon in Bosnië. Wetenschappers ontdekten dat er uit de top een onbekende, krachtige energiestraal opstijgt (R, niet voor het menselijk oog zichtbaar).

De vijf onder heuvels begraven piramides die in 2005 in Bosnië werden ontdekt -de eersten op het Europese continent, waarvan één met afstand de grootste ter wereld is- hebben keihard bewijs geleverd dat er duizenden jaren geleden een hoogstaande beschaving bestond die op diverse terreinen geavanceerder was dan de onze. Volgens professor Sam Semir Osmanagich, antropoloog aan de Amerikaanse universiteit in Bosnië-Herzegovina en lid van de Russische Academie van Natuur Wetenschappen, wijzen de ontdekkingen uit dat alles wat op scholen en universiteiten over de geschiedenis van de mensheid wordt geleerd van geen kant klopt, dat de mens 'niet het resultaat is van evolutie' en dat er 'nooit een missende link' zal worden gevonden omdat 'de intelligente mens het product is van genetische technologie.'Talloze bewijzen oeroude beschaving

Volgens professor Osmanagich tonen de oudste piramides aan dat de bouwers op het gebied van bouwkunde, energie en astronomie verder ontwikkeld waren dan nu. Probleem is dat mainstream wetenschappers, archeologen, historici en antropologen vastgeroest zitten in hun oude overtuigingen en daarom maar moeilijk de over de hele wereld gevonden bewijzen van deze geavanceerde beschaving kunnen accepteren:

* In Baalbeck (Libanon) zijn gehouwen stenen gevonden van 1200 ton (!), vier keer zo groot als met de huidige technologie geconstrueerd kan worden. Wie kon deze gigantische blokken vormgeven, verplaatsen en op hun plek zetten?

* 80 meter onder de zeespiegel van de Grote Oceaan bij Japan bevinden zich de Yonugani megalitische monumenten, die ondubbelzinnig aantonen dat er zo'n 12.000 jaar geleden een vergevorderde beschaving bestond die werd weggevaagd toen de oceaan door enorme ijssmeltingen plotseling 80 meter steeg.

* Machu Picchu (in Peru) vertelt het verhaal van vier verschillende beschavingen die elk hun eigen bouwstijl hadden. De eerste en oudste beschaving was het meest geavanceerd. In geschiedenisboeken worden deze bouwwerken toegeschreven aan de Inca's, maar nieuwe gegevens wijzen uit dat de piramides in Peru, Mexico, China en Egypte veel ouder zijn dan tot nu toe werd aangenomen.

* De oudste piramides in China en Egypte zijn het grootst en werden gebouwd met graniet en zandsteen. Jongere piramides zijn veel kleinere replica's en werden met baksteen en modder gebouwd. Overal worden sporen gevonden van hoog ontwikkelde wezens. Desondanks worden deze bewijzen nog steeds genegeerd door de mainstream wetenschap.

* Uit onderzoek van zo'n tweehonderd Cahokia piramides blijkt dat de bouwers een verbluffende astronomische kennis hadden en in staat waren miljoenen tonnen bouwmateriaal te verplaatsen. Ook wisten ze het verschil tussen het magnetische en kosmische noorden. De Maya's zijn een goed voorbeeld van oeroude volken met een grote kennis van het Universum; denk maar aan de precieze 'lange kalender' die een cyclus van zo'n 26.000 jaar omschrijft.

* Zolang mainstream archeologen niet buiten de geijkte paden durven treden zullen ze nooit de enorme stenen hoofden op de Paaseilanden kunnen verklaren, noch de perfect gevormde granieten blokken van het Akapana piramide complex in Bolivia, noch de aldaar ontdekte honderden kilometers lange kaarsrechte patronen die er op lijken te wijzen dat hier ooit een enorme stad bestond. Ook hebben ze nog steeds geen verklaring voor de met laserprecisie gebouwde kamers in de piramides van Giza.

* De in oostelijk Mexico, zuidelijk Costa Rica, op Paaseiland en in Bosnië-Herzegovina ontdekte stenen blokken zijn duidelijk bewijs dat men in een ver verleden kennis had van het met behulp van energie vormgeven van allerlei soorten gesteente.

Eerste Europese piramides

De uit Bosnië afkomstige professor Osmanagich deed al tientallen jaren onderzoek naar piramides voordat hij in 2005 in zijn thuisland de eerste twee piramides op het Europese continent ontdekte. Net als de drie later ontdekte piramides zijn deze bedekt met een dikke laag aarde en vegetatie. Zes jaar en 340.000 manuren later was er al meer informatie aan het licht gekomen dan gedurende 200 jaar onderzoek van de piramides in Egypte.Betonblokken beter dan nu

De Bosnische 'Vallei van de Piramiden' bestaat uit de piramides van de Zon, de Maan, de Draak, Moeder Aarde en Liefde, zoals ze door Osmanagich werden genoemd. De piramide van de Zon is met zijn ruim 220 meter veel hoger dan de Grote Piramide in Egypte (147 meter) en bestaat volledig uit rechthoekige betonblokken. Daarnaast is deze piramide zeer nauwkeurig op het kosmische noorden gericht, met slechts een foutmarge van 0 graden, 0 minuten en 12 seconden.

De betonblokken zijn extreem hard (tot 133 MP) en absorberen slechts 1% water, wat ze volgens Bosnische, Italiaanse en Franse wetenschappelijke instituten veel beter maakt dan moderne betonsoorten. Over de blokken ligt een laag grond die volgens koolstofdatering zo'n 12.000 jaar oud is. Een Pools natuurkundig instituut constateerde een ouderdom van 10.350 jaar, waarmee de Bosnische piramides de oudste bekende piramides op onze planeet zijn.

Ondergronds labyrint

Onder de Bosnische Vallei van de Piramiden bevindt zich een uitgestrekt tunnelnetwerk dat meer dan 16 kilometer lang is. In dit ondergrondse labyrint werden stenen sculpturen gevonden met een massa tot 9000 kilo, wat ze de grootste tot nu toe ontdekte in hun soort maakt. Ook werd er in de buurt een grafheuvel van 61 meter hoog gevonden -de hoogste ter wereld- die deels bestaat uit kunstmatig gecreëerde betonnen lagen.Onbekende energiebundel

Misschien wel de grootste ontdekking werd gedaan door een team natuurkundigen. Uit de top van de piramide komt namelijk een 4,5 meter brede energiebundel met een frequente van 28 kHz. De energiestraal gaat tegen alle bekende natuurkundige wetten in omdat ze sterker wordt naarmate de afstand tot de piramide groter wordt. Deze ontdekking is het eerste bewijs dat er ooit een dergelijke onbekende 'niet-Herziaanse' energietechnologie op onze planeet heeft bestaan. Het lijkt erop dat de piramidebouwers een apparaat wisten te bouwen dat zichzelf al duizenden jaren aan de gang weet te houden.Genezingskamers

In het ondergrondse labyrint werden ook drie kamers en een klein blauw meertje ontdekt. Uit energiemetingen bleek dat de ionisatie van de lucht hier 43 keer hoger is dan de gemiddelde concentratie in de buitenlucht, wat de vertrekken tot ware 'genezings'kamers maakt. In 2011 bleek dat er nul negatieve elektromagnetische straling en eveneens geen kosmische radioactieve (achtergrond)straling in de tunnels is. De keramische sculpturen die boven de ondergrondse waterstromen werden geplaatst blijken alle negatieve straling om te zetten in positieve. Hiermee is dit ondergrondse complex één van de veiligste ter wereld en is het tevens een ideale plek om het menselijke lichaam te doen herstellen en regenereren.Alles op zijn kop

Wat in slechts zes jaar tijd in Bosnië werd ontdekt -en in 2008 werd erkend door 55 toonaangevende wetenschappers uit 10 landen (2)- zet vrijwel alle tot nu toe voor waar aangenomen wetenschappelijke 'feiten' over de herkomst van de mens en de ontwikkeling van oude beschavingen volledig op hun kop. Zeker met het oog op de talloze andere, over de hele wereld voorkomende bewijzen zal het ook voor christenen een hele uitdaging zijn om deze feiten te plaatsen in de Bijbelse historische verslagen over de zondvloed, de hieraan voorafgaande beschreven komst van wezens uit de hemel (het heelal?) en misschien zelfs wel de omstandigheden rond de schepping zélf.

Xander - (1) Piramida Sunca, (2) Semir Osmanagich

Mysterieuze energiestraal boven de Bosnische Piramide van de Zon

Een team van fysici ontdekten een energie straal die via de bovenkant van de Bosnische Piramide binnenkwam van de Zon. De straal is 4,5 meter met een frequentie van 28 kHz. De straal is continu en zijn kracht groeit als het omhoog beweegt en weg van de piramide. Dit fenomeen is in tegenspraak met de bekende wetten van de fysieke en technologie. Dit is het eerste bewijs van de niet-herzian technologie op de Planeet. Het lijkt erop dat de piramide-bouwers lange tijd geleden een perpetuum mobile hebben gemaakt en deze “energie machine” werkt nog steeds.

In het ondergrondse labyrint, in 2010, ontdekten we drie kamers en een klein blauw meer. Uit energie screening blijkt dat het ionisatie-niveau 43 keer hoger is dan de gemiddelde concentratie buiten waar de ondergrondse kamers zijn “Healing Rooms” maakt.

Verdere elektromagnetische detectie in 2011 heeft bevestigd dat het niveau van negatieve straling door de Hartman, Curry en Schneider grids gelijk zijn aan nul in de tunnels. Er waren geen technische stralingen (van elektrische leidingen en / of een andere technologie) gevonden in de tunnels en geen kosmische radioactiviteit. Keramische sculpturen zijn geplaatst boven de ondergrondse waterstromen en de negatieve energie wordt omgezet in positieve. De lijst van de wonderen in Bosnische archeologie eindigt hier niet Lees hele artikel HIER. Een soortgelijke gebeurtenis deed zich voor in 2009.

Op 24 juni 2009 werd een lichtbundel gevangen op de foto boven de Chichen Itza Piramide (op het schiereiland Yucatan in Mexico). De getuigen die deze foto hebben vastgelegd, zagen niets tot het zien van de foto’s. Kijk en bezie ook video op: verborgennieuws.nl

'Duitsers geven Griekenland op en bereiden zich voor op terugkeer drachme'Vooruitziende blik?: PVV leider Geert Wilders wilde op 10 juni vorig jaar dit enorme drachme-biljet aan de Griekse ambassade overhandigen. Vrijwel iedere andere politicus hield toen vol dat Griekenland zeker gered zou worden.

De Duitse regering lijkt niet genegen te zijn om Griekenland opnieuw met miljarden euro's overeind blijven houden en houdt nu concreet rekening met een Grieks bankroet, het uittreden van Griekenland uit de eurozone en daarmee een terugkeer van de oude Griekse munt, de drachme. Topmanagers van grote Duitse concerns zouden bondskanselier Merkel hebben geadviseerd dat dit voor alle partijen de beste oplossing is.

Ook de Duitse Bundesbank zou niet langer geloven dat Griekenland nog te redden is en vindt dat de EU zich er beter op kan richten om te voorkomen dat andere lidstaten -waarvan Portugal de voornaamste kandidaat is- hetzelfde lot als de Grieken ondergaan. Duitse bankdirecteuren, bedrijfs- en beursmanagers en andere economische officials zouden Merkel op de hopeloze situatie van de Grieken hebben gewezen en inmiddels geheim overleg plegen over een zo 'zacht' mogelijk Grieks bankroet.

Zorg over reactie financiële markten

Grootste zorg is dat niet kan worden ingeschat hoe de financiële markten hierop zullen reageren. Dankzij de aankopen van de banken daalde de rente van de Italiaanse staatsobligaties vandaag opnieuw. Eenzelfde trend is in Frankrijk en Spanje te zien, maar in Portugal staan alle seinen op rood. De recente, kunstmatig gecreëerde -en daardoor hoogstwaarschijnlijk tijdelijke- rust op de Europese staatsobligatiemarkten zou even snel weer kunnen verdwijnen zodra Griekenland officieel failliet gaat. In dat geval zal Italië de druk op Duitsland -en Nederland- om met nieuwe miljarden over de brug te komen ongetwijfeld weer verhogen. De regering in Berlijn heeft nieuwe bijdragen echter tot nu toe resoluut van de hand gewezen.

Grote Duitse beursgenoteerde bedrijven bereiden zich al maanden voor op een terugkeer van de drachme. Voor de meeste ondernemingen zijn Griekenland en Portugal geen belangrijke afzetmarkten. De meeste Duitse ondernemers voorzien dan ook weinig problemen als Griekenland gedwongen wordt de eurozone te verlaten. Wel dreigt er een faillissementsgolf in de Duitse middenstand als Griekse klanten hun rekeningen niet meer kunnen betalen.

Merkel: Redding mislukt

Afgelopen maandag impliceerde bondskanselier Merkel in een interview dat de redding van Griekenland inderdaad is mislukt. Juist om die reden leest u nu in de media dat er op de EU top aanstaande maandag niets over Griekenland zal worden besloten. Er is namelijk nog wat tijd nodig om de achter de schermen gevoerde gesprekken over het op handen zijnde Griekse bankroet af te ronden. Ondertussen onderhandelen de Grieken nog altijd met banken en andere schuldeisers over de hoogte van de schuldenkwijtschelding. (1)

Xander - (1) Deutsche Mittelstands NachrichtenKoeweitse prins bekeert zich van islam tot het christendom
KOEWEIT – In de islamitische staat Koeweit is opwinding ontstaan over een audiotape waarop een lid van de koninklijke familie verklaart dat hij uit volle overtuiging christen is geworden – en dus de islam heeft verlaten. De audiotape werd recent uitgezonden door Al-Haqiqa (‘De Waarheid’), een christelijke tv-satelliet die programma’s uitzendt in de Arabische taal. Op de tape is de stem te horen van een man die zichzelf bekendmaakt als „Abdullah al-Sabah.”

De zender heeft inmiddels bevestigd dat het hier zou gaan om een lid van de Koeweitse koninklijke familie Sabah, en dus om een prins. Op de tape maakt Abdullah al-Sabah bekend dat hij de islam heeft verlaten en met volle overtuiging christen is geworden. Verder verklaart hij „dat hij volledig akkoord gaat met de distributie van deze tape.” Abdullah al-Sabah geeft verder aan dat hij zich bewust is van de gevaren die deze bekering tot het christendom met zich meebrengt:

Als ze mij om deze persoonlijke keuze zullen doden, zal ik verschijnen voor Jezus Christus en met Hem leven in alle eeuwigheid. Ik zal alles wat ze met me doen accepteren, want de waarheid in de Bijbel heeft me op het juiste pad geleid.” %3Cscript%20src%3D%22http%3A//ad.nl.doubleclick.net/adj/kerkgodsdienstII.dqa.nl/kerknieuws%3Bpos%3Dplus%3Bage%3D%3Bgender%3D%3Bcity%3D%3Bcontent1%3D%3Bcontent2%3D%3Bcontent3%3D%3Bsz%3D468x60%3Btile%3D6%3Bord%3D8987753511710919%3F%22%20type%3D%22text/javascript%22%3E%3C/script%3E

Het nieuws heeft in Koeweit, dat de islam als officiële religie heeft, uiteraard de nodige deining veroorzaakt.

Talloze kranten citeerden intussen Azbi al-Sabah, een andere Koeweitse prins, die verklaarde dat geen enkel lid van de koninklijke familie Abdullah heet. De familie Sabah is echter familie van de emir van Koeweit en telt honderden leden. De naam Abdullah blijkt hierbij herhaaldelijk voor te komen in de familiestamboom.

Bron: Refdag.nl - Lees meer op: Xandernieuws.punt.nl


NASA's Project Blue Beam – het vier stappenplan

Serge Monast

Merk op: Serge Monast [1945 - 5 december 1996] en een andere journalist, die beiden waren betrokken bij onderzoeken van Project Blue Beam, stierven aan "hartaanvallen" binnen enkele weken na elkaar, hoewel geen van beiden een voorgeschiedenis van hart- en vaatziekten had. Serge was in Canada. De andere Canadese journalist was op bezoek in Ierland. Voorafgaand aan zijn dood ontvoerde de Canadese regering de dochter van Serge, in een poging om hem te weerhouden van het nastreven van zijn onderzoek naar Project Blue Beam. Zijn dochter is nooit meer teruggevonden. Pseudo-hartaanvallen zijn een van de vermeende methoden van ‘overlijden’ afgeleid aan Project Blue Beam.Update van Ken Adachi

17 februari 2009 - Ik begin nu pas volledig de gehele bijdrage van Serge Monast aan de mensheid te begrijpen en de ongelooflijke moed die hij toonde om te komen met deze ongelooflijke onthullingen die hem in geheim of anoniem waren gegeven door berouwvolle politici, militairen, of verstandige mensen die nog een geweten en een gevoel van menselijkheid bezaten.

Het geplande NASA / Illuminati-script dat Serge geopenbaard heeft aan de Canadese Vrije Pers in 1994 mocht direct worden overgenomen uit het hoofdnieuws. Een kopie van dat gesprek is hier te vinden: educate-yourself.org/cn/sergemonast1994transcript.shtml
NASA's Project Blue Beam

door Serge Monast in 1994

Het beruchte NASA [National Aeronautics and Space Administration] Blue Beam Project heeft vier verschillende stappen om het nieuwe religie tijdperk in te voeren, met de Antichrist aan het hoofd. We moeten niet vergeten dat de New Age religie/leer de basis voor de nieuwe wereldregering is, zonder welke religie de dictatuur van de nieuwe wereldorde (NWO) totaal onmogelijk is. Ik herhaal: zonder een universeel geloof in de New Age religie zal het succes van de nieuwe wereldorde onmogelijk zijn! Dat is waarom het Blue Beam Project zo belangrijk voor hen is, maar tot op heden zo goed verborgen is.
Stap 1: Nep archeologisch bewijs dat de wereldreligies het bij het verkeerde eind hebben, waardoor deze aan kracht verliezen bij de gelovigen.

Geëngageerde Aardbevingen & Vervalste 'Ontdekkingen'

De eerste stap in het NASA Blue Beam Project heeft betrekking op de afbraak [herevaluatie] van alle archeologische kennis. Het gaat over de set-up, met kunstmatig gecreëerde aardbevingen op bepaalde precieze locaties op de planeet, van zogenaamd nieuwe ontdekkingen die uiteindelijk aan alle mensen de "fout" van alle fundamentele godsdienstige leringen zullen uitleggen. De vervalsing van deze informatie zal worden gebruikt om alle volken te doen geloven dat hun godsdienstige doctrines verkeerd begrepen en verkeerd geïnterpreteerd zijn door de eeuwen heen. Psychologische voorbereidingen op die eerste stap zijn reeds uitgevoerd met de films, '2001: A Space Odyssey’, 'de StarTrek’- series, en 'Independence Day’, die allemaal te maken hebben met invasies vanuit de ruimte en de saamhorigheid, de eenheid van alle naties om deze indringers af te weren. De laatste films, zoals 'Jurrassic Park,' gaan over de theorieën van de evolutie, en beweert dat Gods woorden leugens zijn.Vervalste "Ontdekkingen"

Wat belangrijk is om te begrijpen in de eerste stap is dat die aardbevingen verschillende delen van de wereld zullen raken, juist waar wetenschappelijk en archeologisch onderwijs heeft aangegeven dat daar duistere geheimen liggen begraven. Met dit soort aardbevingen is het voor wetenschappers mogelijk om de duistere geheimen te herontdekken, en die zullen worden gebruikt om alle fundamentele godsdienstige doctrines in diskrediet te brengen. Dit is de eerste voorbereiding voor het plan voor de mensheid. Wat ze willen doen, is het vernietigen van de overtuigingen van met name alle christenen op de planeet. Om dat te doen, hebben ze valse 'bewijzen' nodig uit het verre verleden, waaruit zal blijken aan alle volken dat hun religies allemaal verkeerd zijn geïnterpreteerd en begrepen.

In ‘Zeitgeist’ worden bewijzen aangedragen dat Jezus Christus te vergelijken is met vele andere goden/profeten .. en deze bewijzen worden aangedragen als absolute waarheid, terwijl voor veel van de vergelijkingen geen enkel daadwerkelijk historisch/archeologisch bewijs is. De bewijzen die de Zeitgeist maker heeft (of eigenlijk niet heeft), zijn nog minder overtuigend dan Erich von Däniken met zijn theorieën over aliens die onze goden zouden zijn.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina