Inhoudsopgave nieuwsbrief nr. 78 – 20. 01. 2010 PagDovnload 466.72 Kb.
Pagina1/12
Datum23.07.2016
Grootte466.72 Kb.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12
Inhoudsopgave NIEUWSBRIEF nr. 78 – 20.01.2010 Pag.


Maandagmorgen briefing (Week 2) 2

VN Gesponsorde Poster Campagne schildert Mensen af als Kwade moordlustige Monsters (video) 3

Bijen sterven ‘indirect’ door pesticiden! 4

Klimatologen: Strenge winter begin van nieuwe Kleine IJstijd 6

Heidense \ 8

Gletsjer op Antarctica dreigt volledig in te storten 9

'Aardbeving in Haïti was experiment VS' 9

De cashless maatschappij komt eraan! 10

Moskee legt gsm-verkeer plat om rustig te kunnen bidden 10

Politie uitgerust met Bodycam’s 11

Politie uitgerust met Bodycam’s 11

Overheid slaat vreemde domeinnamen in 11

Overheid slaat vreemde domeinnamen in 11

Van godverdomme.nl tot allesoverkinderzitjes.nl: overheid legt honderden domeinnamen vast 12

Schaap met mensenhoofd geboren in Turkije 12

Wapens van Massa Deceptie? 13

Wapens van Massa Deceptie? 13

Geen Gobal Warming maar Global Cooling 16

Ambtenaar mag toegang tot woning eisen 17

Doomsdayklok een minuut achteruit gezet 18

De straffende hand van God of zo 18

Wat de wereld kan leren van Haïti 20

Wat de wereld kan leren van Haïti 20

'Januari 2010 een van de warmste maanden ooit' 20

Haiti: voorspelbare sociale ramp 21

Haiti: voorspelbare sociale ramp 21

Vijf privacyrampen uit 2009 22

D66 en SP fel tegen mobiele bodyscanner 23

Beter bloot dan dood? : Het nut van bodyscans op luchthavens 24

Aardbeving Haïti en Maya Oudsten 25

Spaanse stad islamiseert feestdagenkalender 26

Ron Paul: Amerika is psychotisch land geworden 27

Straatarm Haïti ruim 200 jaar geleden opgedragen aan Satan 28

Pat Robertson onder vuur door Haïti opmerkingen 30

Israël bestrijdt wateroverlast door bewoond Gaza onder water te zetten 30

Israël bestrijdt wateroverlast door bewoond Gaza onder water te zetten 30

Obamacaber 31

Obamacaber 31

Obama verklaart Dag van de Religieuze Vrijheid 31

Overzicht van de zwaarste aardbevingen die zich sinds 1906 in de wereld hebben voorgedaan: 32

Strateeg: Toekomstige reservemunt is de Euro (video) 33

Voodoopriesters Haiti tegen massagraven 33

Een Noorse spiraal, ‘n Russische UFO en het eindrapport ‘Openheid’. (deel 2) 35

Supervulkaan Yellowstone rommelt 51

INDIA/PAKISTAN: Sneeuwgebrek kan nieuwe wateroorlog uitlokken in Kasjmir 52

MILIEU: Boeren moeten klimaatverandering registeren 52

Ramp in Haïti, de ware achtergrond 54

Nieuwe klimaatblunder: VN liegen over smeltende gletsjers 57

Published by Robert (Host) 57

Wouters wonderlijke waanbeelden 58

Wat vaak wordt vergeten over Martin Luther King 59

Wat vaak wordt vergeten over Martin Luther King 59

Geheime bijbelverwijzing op Amerikaanse vuurwapens 59

Israel voorziet grote aardbeving 60

Wordt China arrogant? 60


Maandagmorgen briefing (Week 2)

Door Donkerdoorn, gepubliceerd op 18-01-2010


Soms heb je geen zin om wantrouwend te zijn. Wil je gewoon geloven dat soms, heel soms, dingen worden gedaan uit menselijkheid. No strings attached. Omdat het moet, omdat het lijden van medemensen te groot is. Toch begint bij de Amerikaanse, want dat is het, reddingsoperatie in Haiti weer alle alarmbellen te rinkelen. 10.000 troepen richting het eiland. De hulp is “in militaire handen”. De Amerikanen nemen de belangrijkste luchthaven over. Hulp uit andere landen wordt teruggestuurd. De eerste “Blackwaters” worden gemeld. En “we blijven zo lang als het nodig is”. Het is de bittere (neoliberale) nasmaak van de kerst-tsunami die weer opkomt. De “Shock doctrine”.

Iran

Rusland en China hebben gesproken: geen nieuwe sancties tegen Iran. De zogenaamde “groep van 6”, China, Rusland, Frankrijk, Duitsland, VK en USA, kwam in New York bijeen om “het nucleaire probleem” Iran te bespreken, waarbij met name de VS en Europa voor een harde lijn zijn. Sancties worden niet “uitgesloten” maar op dit moment moet naar andere “politieke middelen” worden gekeken.

Zelf “oppositieleider” in Iran, de in het westen op handen gedragen Mir-Hossein Mousavi, ziet de hand van “de vijanden van Iran” in de moordaanslag op de Iraanse nucleaire wetenschapper Masoud Ali-Mohammadi. Ali-Mohammada werd vlak bij zijn huis in de lucht geblazen. Alles wijst op een politieke moord.

Iran ziet overigens ook de hand van het westen in de drugshandel in Afghanistan. De VS, Groot-Brittannië en Canada zouden vuistdiep in, de al jaren opmerkelijke, smokkel van heroine zitten.Drugs

Drugshandel is ook het onderwerp van een opmerkelijk artikel op Reuters over “rogue vliegtuigen” (type oude Boeing) die tussen Zuid Amerika en Afrika coke heen-en-weer vliegen. De vliegtuigen zouden (mogelijk, wordt nergens onderbouwd) door Al Qaida worden gerund. Maar de oplettende lezer merkt de eigenlijke boodschap van het stuk snel op: deze drugssmokkel wordt oogluikend toegestaan.Olie

De Amerikanen hebben in 2009 37% minder bronnen geboord dan in 2008. En Azië ramt de vraag naar non-MO olie omhoog in hetzelfde jaar.Scott Ritter

Je bent de “bekendste wapeninspecteur” ten tijde van Saddam Hoessein, en daarnaast een uitgesproken tegenstander van de Irakoorlog en alle verdere imperialistische westerse militaire avonturen. Je publiceert veel, en je mening wordt veel gevraagd. En dan wordt je, voor de tweede keer, gepakt op online sexspelletjes met een minderjarige. How f&"%" stupid is dat? Of je bent echt een perv en ongelofelijk dom, of je zit in een “sting operatie”.Voedsel

Het is eigenlijk de meest perverse vorm van beleggen, en het zou verboden moeten worden: speculatie met voedsel. Termijncontracten op commodities. Toch ziet het er naar uit dat we in 2010, volgens sommigen, een “voedsel shock” gaan krijgen. Te weinig geproduceerd, teveel speculatie. Van knoflook in China tot wortels in de Britse supermarkten.Israël

De Verenigde Staten verdubbelt de noodvoorraad wapens die het in Israël aahoudt. Israël mag deze wapens in noodgevallen gebruiken. Zit de tweede Gaza-invasie eraan te komen?Venzuela

Nope, volgens Maxime Verhagen gebruiken de Amerikanen onze overzeese eilanden alleen voor de drugsjacht. Niks met Venezuela aanvallen.Afghanistan

Japan stopt met het leveren van brandstof aan de Amerikaanse troepen voor Afghanistan.

Conspiracy Theories”

Is 2009 het jaar van de “complotter”? Het blijft overheden, wetenschappers en S&MSM bezig houden: conspiracy theories. Gevaarlijke hypotheses die overheidsgezag ondermijnen. Daar moet tegen op wordt getreden! Jammer dat die neoconservatieve vampieren gelijk maar het liefst de vrijheid van meningsuiting op de tocht zetten.

Tot slot: Zbig.....

Deel I

VN Gesponsorde Poster Campagne schildert Mensen af als Kwade moordlustige Monsters (video)
Eugenisten die mensen als plaag op aarde zien, maken beleid die miljoenen in de derde wereld zal doden.

Een nieuwe poster campagne gesponsord door de Verenigde Naties schildert mensen af als kwade horrorachtige monsters die op het punt staan om Wildlife af te slachten. Dit is een ander weerzinwekkend voorbeeld van hoe eugenisten het besluit in 1991 van de Club van Rome doorzetten om Homo sapiens als de vijand af te beelden in een inspanning om een wereldoverheid te construeren rond het voorwendsel om de aarde te redden.

De drie posters keren de rollen om van de beroemde horrorfilms, King Kong, Jaws en Arachnophobia, waarin mensen, de verschrikkelijke monsters, erop uit zijn om weerloze dieren te doden. De posters werden gemaakt door het Center for Migratory Species.

De poster campagne wordt gesponsord door het Milieu Programma van de Verenigde Naties (UNEP), het zogenaamde milieu arm van de globale wereldoverheid die in Kopenhagen werd opgezet. Elk poster heeft het embleem van de UNEP onderaan de afbeelding.

UNEP is het regelgevende lichaam die het Intergouvernementele Panel on Climate Change (IPCC) oprichtte, de gepolitiseerde organisatie die geprobeerd heeft om het deksel dicht te slaan voor Global warming scepticisme door te claimen dat zij het opperste gezag zijn, ondanks het feit dat wetenschappers die door IPCC werden gebruikt gepakt zijn met het manipuleren van klimaat gegevens en samenzwering om “de daling“ in Global warming te verbergen in het climategate schandaal.

De eerste poster beeldt een mens af als één of ander soort dodende onderwater machine met zijn tanden naast de woorden “Evil Jaws“.

De volgende poster keert de klassieke beeldspraak van King Kong met de mooie blonde vrouw om, die nu als grijnzende moordenares op het punt staat om een weerloos aapje in haar handen te verpletteren. De vrouw is gelabeld, “De afschuwelijke Menselijke Wezen (Homo sapiens)“.

De derde afbeelding toont een reusachtige laars op het punt om tarantula spinnen te verpletteren, met de woorden “Giant Terror 6 Feet High“.

Global warming alarmisten zijn gestopt om hun genocidale tendensen achter eufemistische taal te verbergen en kondigen nu schaamteloos aan dat de mensen de vijand zijn, en dat zij in grote getallen moeten worden uitgeroeid in naam van moeder natuur.

Van websites die kinderen vertellen om zelfmoord te plegen nadat zij hun toegewezen hoeveelheid Co2 hebben verbruikt, tot aan prijs bekroonde cartoons die mensen als dodelijke virus op de planeet afschilderen - zijn bloeddorstige eugenisten opnieuw met hun zieke retoriek in de rechtschapen zaak van environmentalisme verschenen.

Het meest storende aspect van de poster campagne is dat het door de Verenigde Naties gesponsord wordt. Het feit dat machtige globalisten organisaties de mensheid als kwade plaag op aarde zien en ook beleid formuleren rond het frauduleuze Global warming - dat al veel arme landen heeft verwoest is bang makend.

Maatregelen die in de naam van Co2 emissie vermindering werden geïntroduceerd doden al miljoenen mensen in de derde wereld, door een verdubbeling in voedselprijzen als resultaat van de introductie van biobrandstof dat massaverhongering en dood veroorzaakt.

De volledige klimaatverandering overname wordt geleid door zelfhaat psychoten die een globale één kind beleid willen opleggen in naam van het in bedwang houden van overbevolking. Zoals gebleken is overbevolking een hype een weerlegde mythe zonder basis in de werkelijkheid.

De echte reden waarom globale eugenisten een dergelijk beleid willen uitvoeren, samen met het belasten van het leven-gevende gas, kooldioxide, is omdat het hen absolute controle over elk aspect van ons leven zal geven - een Utopia voor controle freaks.

De propagandistische methode om mensen als de vijand af te schilderen past volkomen in deze agenda, omdat het als reactie veroorzaakt dat mensen gaan oproepen om hun eigen soort te reguleren, controleren en zelfs laten doden onder het gecombineerde voorwendsel - om een ecologische Apocalyps te voorkomen.

De globale elite besloten deze benadering in 1991 te kiezen toen de Club van Rome, een krachtige globalistische NGO, geëngageerd aan het beperken van de groei en het binnenleiden van de postindustriële maatschappij, in hun rapport, The First Global Revolution, verklaarden:

In het zoeken naar een nieuwe vijand om ons te verenigen, kwamen wij met het idee op de proppen dat verontreiniging, de bedreiging van global warming, watertekorten, hongersnood en dergelijke in het plaatje zou passen.. Al deze gevaren worden door menselijke interventie veroorzaakt… De echte vijand, is dan de mensheid zelf.“

Het besluit om mensen beklaagden te maken van de gecreëerde Global warming crisis, manifesteert zich nu op elk niveau, met EPA, die het gas dat wij allen uitademen als een bedreiging voor de volksgezondheid verklaarde, de Verenigde Naties die in Kopenhagen een overeenkomst heeft gesloten om belastingen op te leggen die rechtstreeks naar de Wereldbank en het IMF gaan – was de implementatie van Kopenhagen altijd al gericht op het vestigen van een één wereldoverheid en een nieuwe wereldorde.VIDEO


  1   2   3   4   5   6   7   8   9   ...   12


De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina