Inschrijfformulier inka Pad workshops maart-april 2014, met Juan en Ivan Nuñez del PradoDovnload 29.83 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte29.83 Kb.

INSCHRIJFFORMULIER Inka Pad workshops maart-april 2014, met Juan en Ivan Nuñez del Prado

  1. achternaam……………………………………….voorletters….............roepnaam…............................


straat ……………………………………………......................................................................


postcode + woonplaats….…………………..........................................................................

.

tel.nr. privé……………………………………mobiel…...................................


emailadres:…..................…........................................
Ik schrijf mij in voor:

O 28 maart 2014: Lezing door Juan Nuñez del Prado in De Roos, Amsterdam (19.30u)

O Inka Pad 1 op 29 en 30 maart 2014, INEEN, Amsterdam

O Inka Pad 2 op 31 maart en 1 april 2014, INEEN, Amsterdam

O Inka Pad 3 op 2 en 3 april 2014, INEEN, Amsterdam

De workshops moeten in de volgorde Inka Pad 1  Inka Pad 2  Inka Pad 3 gevolgd worden (in hetzelfde jaar of over meerdere jaren gespreid)O Inka Pad 4: Verdieping & Hatun Karpay op 5 t/m 8 april 2014, in Anderen/Eext

Voorwaarde voor deelname aan de Verdieping & Hatun Karpay is het gevolgd hebben van Inka Pad 1, 2 en 3.Ik heb eerder meegedaan met de volgende workshops met Juan (wanneer en waar):
.....................................................................................................................................................................................
Ik betaal : €............... (zie voor berekening blad 2)

Ik ben in contact gekomen met INEEN en Inka Spirit via:


O een kennis van mij: ……………………………………………………………………………….… (naam)

O de website

O een folder die ik vond bij/kreeg bij…………………………………………………………………

O anders, nl:…………………………………………………………………………………………….De aanmelding is definitief als het inschrijfformulier in ons bezit is. Invullen van het inschrijfformulier verplicht tot betaling, met inachtneming van een bedenktermijn van 7 dagen waarbinnen via email de inschrijving ongedaan gemaakt kan worden. Zie annuleringsregeling op blad 3 van dit inschrijfformulier. Een factuur wordt toegestuurd zodra het inschrijfformulier in ons bezit is.

Het cursusgeld kan overgemaakt worden op rekening 5305822 (IBAN NL27INGB0005305822), t.n.v. Inka Spirit, Amsterdam , met vermelding van factuurnummer en/of type workshop(s).

Door ondertekening van dit inschrijfformulier ga ik akkoord met de voorwaarden en regelingen genoemd in dit document. Ik heb blad 1, 2 en 3 van dit inschrijfformulier gelezen.

Datum:.................... Handtekening:……………………………………………


Dit formulier kan uitgeprint en opgestuurd worden.

Dit formulier kan ook via de computer (Word) ingevuld worden en daarna vanaf het eigen emailadres opgestuurd worden naar info@inkaspirit.nl .


PRIJZEN EN KORTINGSREGELING

De prijs voor een tweedaagse workshop is €300, voor de vierdaagse (Inka Pad 4) €600. Wanneer je je aanmeldt en betaalt vóór 15 februari 2014 is er een reductie van €20 (tweedaagse workshop) respectievelijk €40 (vierdaagse workshop).

Wie de betreffende workshop eerder volgde via Inka Spirit/Margo Kistemaker betaalt €240 (vroegboek €220) voor een tweedaagse workshop, €540 (vroegboek €520) voor de vierdaagse workshop.
Normale prijs Vroegboekprijs Herhaalde deelname Vroegboek herh deelname

Lezing € 15 ---- ---- ---

Inka Pad 1 € 300 € 280 € 240 € 220

Inka Pad 2 € 300 € 280 € 240 € 220

Inka Pad 3 € 300 € 280 € 240 € 220

Inka Pad 4 € 600 € 560 € 540 € 500


Naast deze prijzen zijn er nog kosten voor koffie/thee, lunch, avondeten, verblijf. Dit verschilt per workshop. Zie bij EXTRA INFORMATIE.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Vroegboek-korting geldt bij aanmelding én betaling vóór 15 februari 2014.

De korting bij herhaalde deelname geldt voor degenen die de betreffende workshop eerder volgden bij Inka Spirit, of bij de vorige organisatoren van de workshops van Juan Nuñez del Prado in Nederland (Marja Arons, Hendrik Hobbelink). Wie in Nederland via Arie Luiten de basisworkshop van Elizabeth Jenkins volgde betaalt voor Inka Pad 1 het “herhaaltarief”, voor Inka Pad 2 en 3 het normaal geldende tarief.
EXTRA KORTING bij opgave voor meerdere workshops tegelijkertijd (op hetzelfde inschrijfformulier, met dezelfde factuur):

€ 20 korting bij opgave voor 2 workshops tegelijkertijd

€ 30 korting bij opgave voor 3 workshops tegelijkertijd

€ 40 korting bij opgave voor 4 workshops tegelijkertijd


PROMO-KORTING: als je een nieuwe deelnemer aanbrengt die nog niet op onze mailinglijst staat, krijg je €30 korting op de prijs van de workshop waaraan je zelf deelneemt. Als je meerdere nieuwe deelnemers aanbrengt krijg je ook meer keren korting.

Om de promotie te vergemakkelijken kun je INEEN vragen om folders op te sturen. Ook kan je een digitale versie van de cursusinformatie verspreiden in je eigen netwerk, op Facebook, etc.

Meld mij per email wie er via jou in de workshop komt, en laat de nieuwe aanmelder ook jouw naam als “verwijzer” op het inschrijfformulier zetten.
-------------------------------------------------------------------------------------

EXTRA INFORMATIE
Lezing in Amsterdam: vrijdag 28 maart 2014

De Roos, PC Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam.

De lezing begint om 19.30u. De zaal is open om 18.45u. Einde lezing rond 21.30u.
De Inka Pad workshops in Amsterdam (29 maart t/m 3 april 2014) beginnen om 9.30u en zijn tussen 17.00u en 17.30u afgelopen, met een lunchpauze van ongeveer een uur tussen de middag.

Deze workshops vinden plaats in het pand van INEEN, Veemarkt 71, 1019 DA Amsterdam. Bij INEEN wordt gratis koffie en thee geschonken. In de buurt van INEEN zijn diverse mogelijkheden om een lunch te gebruiken. Ook is er een ruimte beschikbaar waar je je eigen meegebrachte lunch kunt opeten.NB: Als er vóór 27 februari per workshop meer dan 20 deelnemers aangemeld zijn, zullen de workshop plaatsvinden in De Roos. In het Theehuis van De Roos is koffie, thee en lunch verkrijgbaar voor eigen rekening.
VERBLIJF: Bij INEEN is voor een beperkt aantal mensen verblijf in de workshopruimte mogelijk op basis van “indoor kamperen”: je eigen slaapzak en eventueel matje meenemen; wij bieden een plek op de grond, in de twee beschikbare ruimtes; gebruik van de keuken en koelkast en de douche; je krijgt een sleutel en gaat je eigen gang. Elke dag moet je je spullen opruimen en je houdt rekening met elkaar. We vragen een kleine vergoeding. Ook als de workshops in De Roos plaatsvinden is verblijf bij INEEN mogelijk. Neem contact op als je dat wil.

Voor een verblijf in een eigen kamer, Bed & Breakfast of hotel raden we aan om in de buurt van INEEN de (goedkopere) mogelijkheden te onderzoeken in de Eco-cabins en wagonettes van Camping Zeeburg (www.campingzeeburg.nl, ruim 10 minuten lopen), of StayOkay Amsterdam Zeeburg (vlakbij INEEN, 5 tot 10 min. lopen). In de buurt van De Roos is StayOkay Amsterdam Vondelpark (vlakbij De Roos) een goede optie (http://www.stayokay.com/nl/hostel).


Natuurlijk zijn er via internet vele mogelijkheden te vinden voor een verblijf in Amsterdam.

De workshop Inka Pad 4: Verdieping & Hatun Karpay vindt plaats in Boerderij Het Stroomdal, ’t Loeg 23, 9465 TL Anderen (www.boerderijhetstroomdal.nl).

Data: aankomst 4 april na het avondeten, workshop 5, 6, 7 en 8 april, vertrek 8 april na de workshop aan het eind van de middag.
In Boerderij Het Stroomdal is logies met ontbijt mogelijke voor een laag bedrag, in twee en vierpersoonskamers met toilet en douche soms op de kamer, soms gedeeld op de gang. Sinds 2006 slapen de deelnemers aan Inka Pad 4 al in Boerderij Het Stroomdal en de persoonlijke aandacht en goed verzorgde eenvoud bevallen uitstekend. Verblijf hier is natuurlijk niet verplicht: als je in de buurt woont kan je gewoon thuis slapen, en je kunt ook je eigen logeergelegenheid zoeken in de buurt. Aanmelden voor verblijf in Het Stroomdal kan via het formulier wat we je na aanmelding voor Inka Pad 4 toesturen.
Tijden: aanvang 9.30u, tot eind van de middag, ongeveer tussen 17.30u en 18.00u.

De achtergrond- en theorielessen en oefeningen voor binnen vinden plaats in Boerderij Het Stroomdal. Elke dag gaan we na de koffiepauze naar Landgoed Heidehof om aldaar de Hatun Karpay rituelen te doen. We nemen lunch mee en komen in de middag weer terug naar Anderen. Het vervoer van Anderen naar Heidehof (ongeveer 3 km) en terug doen we met de beschikbare auto’s van deelnemers.


Extra kosten: voor Inka Pad 4 gelden extra kosten voor koffie en thee voor vier dagen. Degenen die in Boerderij Het Stroomdal slapen betalen extra voor logies en ontbijt, en daarnaast nog een klein bedrag voor het lunchpakket wat we tijdens het ontbijt zelf klaarmaken. Degenen die elders verblijven moeten zelf zorgen voor een lunchpakket, of in overleg het lunchpakket betalen en maken via Boerderij Het Stroomdal.
Avondeten: er is de mogelijkheid ’s avonds mee te eten. Er komt iemand voor ons koken op 5, 6 en 7 april. Kosten hiervan zijn ongeveer €25 (inclusief drankje). Mee-eten is niet verplicht, wel aan te raden (fijne groepssfeer, en niet al te veel mogelijkheden in de omgeving…)

Na opgave voor Inka Pad 4 volgt nadere informatie: we sturen een apart formulier toe.


ANNULERINGSREGELING
Na aanmelding geldt een periode van 7 dagen waarin de aanmelding kostenloos ongedaan kan worden gemaakt. Annuleren kan alleen via email binnen de periode van 7 dagen. Daarna geldt onderstaande regeling.
Annuleren is mogelijk tot zes weken voor aanvang van de workshop, er zijn dan €25 administratiekosten verschuldigd. Wanneer geannuleerd wordt tussen zes en drie weken van te voren, wordt 50% van het verschuldigde bedrag (berekening van het bedrag zonder de korting!) in rekening gebracht.

Annuleren vanaf drie weken van te voren is niet meer mogelijk, het gehele cursusgeld is dan verschuldigd. Wanneer je ZELF een vervangende deelnemer aanbrengt betaal je alleen de €25 administratiekosten.In bijzondere gevallen is soms reductie van het cursusgeld mogelijk. Wanneer je denkt daarvoor in aanmerking te komen, kun je een verzoek hiertoe (met redenen!) indienen (schriftelijk of per email). We nemen dan contact met je op.TAAL EN VERTALING: Juan en Ivan geven hun lessen in het Engels. Tijdens de workshops wordt het Engels van Juan en Ivan vertaald in het Nederlands door Margo Kistemaker, zodat de workshops ook goed te volgen zijn voor mensen die de Engelse taal minder goed machtig zijn.

Voor verdere informatie zie de website www.ineen.org/inka-spirit.


INFORMATIE EN AANMELDING

Margo Kistemaker

INEEN / Inka Spirit

Veemarkt 71

1019 DA Amsterdam

Tel. mobiel 06 2479 7014info@ineen.org

INEEN is het opleidings- en trainingscentrum van Margo Kistemaker.
INEEN organiseert Open Workshops, Basis-workshops, en een driejarige opleiding Persoonlijke ontwikkeling, healing en reading volledig gebaseerd op de Inka traditie (1e jaar: Energiewerk & Healing, en 2e en 3e jaar: Waarneming en Communicatie Basis en Vervolg). Samen met Stephen Victor (USA) organiseert INEEN de jaartraining Working With Wisdom (opstellingen en persoonlijke ontwikkeling).

Daarnaast geeft INEEN workshops en training in het werken met energie, gebaseerd op de Inka traditie, voor mensen die met mensen werken (Energiewerk voor Professionals).Individuele consulten zijn ook mogelijk bij Margo Kistemaker (coaching, supervisie, healing, reading, individuele programma’s)
INEEN organiseert onder de naam Inka Spirit de Inka Pad workshops met Juan en Ivan Nuñez del Prado (één, soms twee maal per jaar). Ook geeft Margo Kistemaker in herfst/winter en soms in de zomer Inka Pad workshops volgens hetzelfde programma als de workshops van Juan en Ivan.
Inka Spirit organiseert ook twee maal per jaar workshops met Sergio Magaña over diverse onderwerpen uit de Tolteekse/Azteekse/Mexica traditie.
De Inka Pad en Tolteekse workshops zijn een uitbreiding en aanvulling op het programma van INEEN, maar kunnen natuurlijk ook heel goed los gevolgd worden.
INEEN & Inka Spirit

Margo M. Kistemaker, PSYCHOLOOG NIP 020 330 3640 / 06 2479 7014

Veemarkt 71 margo@ineen.org

1019 DA Amsterdam www.ineen.org

BTW 0163.85.597, KvK 34278781 www.inkaspirit.nl info@inkaspirit.nl

ING rekening 530 5822 t.n.v. Inka Spirit, Amsterdam BIC INGBNL2A IBAN NL27INGB0005305822
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina