Jaargang 26 nummer 14 23 november 2007 Roerdompplein 19, 2025cs haarlemDovnload 10.87 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte10.87 Kb.
Jaargang 26 nummer 14 23 november 2007


Roerdompplein 19, 2025CS Haarlem* tel 023-5370413; fax023-5492405; e-mail:directeur@kon-emmaschool..nl

Verlof

Juf Relinde verwacht in mei een kindje. De zwangerschap verloopt goed, maar zij moet heel rustig aan doen en mag de komende tijd niet werken. Volgende week is juf Iris nog een keer in groep 4 op maandag en dinsdag. Voor de weken er na wordt structurele vervanging geregeld. Dan kan juf Iris weer terug naar haar kleuters. We zijn wel heel blij dat juf Iris heeft willen inspringen, al realiseren we ons dat we daarmee de kleutergroepen de laatste tijd nog wel eens hebben teleurgesteld.


BASKETBAL

Vorige week woensdag hebben de groepen 8 meegedaan aan het Haarlemse Basketbaltoernooi. De jongens hebben erg goed gespeeld, maar helaas waren de tegenstanders net een stukje sterker. De meisjes hebben driemaal een overwinning behaald! Zij mogen door naar de finalerondes tijdens de Haarlemse Basketbal week. Zij spelen op zaterdag 22 december tegen de Beatrix, don Bosco en de Molenwiek Dalton. Wij wensen ze veel succes!


Schaatsen voor Water.

De leerlingen van groep 5 t/m 8 hebben afgelopen vrijdag ontzettend hun best gedaan om zoveel mogelijk rondjes te sachaatsen. Hierdoor hebben ze zoveel moeglijk geld opgehaald voor drinkwater in Burkina Faso. De leerllingen hebben nu tot dinsdag 27 november om al het geld op te halen.


Halt in groep 8.

Op donderdag 29 november komt Halt in samenwerking met de brandweer in groep 8. Zij komen voorlichting geven over vuurwerk.


Foto’s


Voor groep 3a staan de foto’s van de maandsluiting op http://album.zoom.nl/user/konemma

Hier vandaan kunnen ze gedownload worden.


PIETENCIRCUIT

In de kleutergroepen houden we de komende tijd een pietencircuit. Een van de onderdelen hiervan is pepernoten bakken. We vragen op enkele dagen ouders ter ondersteuning. Zou u bij de groepen 1 en 2 willen informeren wanneer uw hulp gevraagd wordt?


Gym

De gymlessen van de groepen 7 en 7/8 worden in de komende weken door de eigen groepsleerkrachten gegeven. Juf Chantal heeft in overleg haar aanstelling aan onze school beëindigd.

We zijn nu wel dringend op zoek naar een vakleerkracht gym voor de hoogste groepen van de bovenbouw. Het gaat om 6 lessen, verdeeld over twee dagen.
MAANDSLUITING

Groep 4a van juf Margreet en meester Piet

Die zie je vrijdag in hun klas niet

Zij staan dan namelijk op het toneel

In de gymzaal, want daar speelt

Het spel van de ‘Vergeten Piet’

U ziet het vanzelf

Als u komt om een uur of elf

En dan voor groep 3 t/m 5 nog een groot plezier:

De laatste 15 minuten die vrijdagmorgen

Zijn een kijkkwartier.
Een goed weekend gewenst,

Het team.
* www.kon-emmaschool.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina