Jarigen de jarigen van deze week zijn: 22 april Lisette Rienstra 22 april Yovonna Gatsonidus 24 april Mirjam vd Linden Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! UitslagenDovnload 131.53 Kb.
Datum24.08.2016
Grootte131.53 Kb.
17-04-2012
JARIGEN
De jarigen van deze week zijn:

Van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!UITSLAGENRecreanten

Con Zelo R1

-

J.H.C. R1

24-12

Dames

Victoria O 1

-

J.H.C. 1

24-13

Dames

J.H.C. 2

-

Tornado 3

7-12 (beker)

Dames

J.H.C. 2

-

Hugo Girls 4

11-16

A-jeugd

Con Zelo A1

-

J.H.C. A1

17-18

B-jeugd

Tornado B1

-

J.H.C. B1

7-17 (beker)

B-jeugd

Valken/AT B1

-

J.H.C. B1

13-8

B-jeugd

J.H.C. B2

-

Hollandia T B1

14-27

B-jeugd

J.H.C. B4

-

K.S.V. B2

7-12

C-jeugd

J.H.C. C1

-

VVW/’t Fortuin C1

10-11

C-jeugd

Zwaluwen ’30 C2

-

J.H.C. C2

3-11 (beker)

C-jeugd

Con Zelo C2

-

J.H.C. C3

4-27 (beker)

C-jeugd

K.S.V. C1

-

J.H.C. C3

8-9

C-jeugd

J.H.C. C4

-

V.Z.V C2

12-4 (beker)

C-jeugd

J.H.C. C5

-

H.V.S. C2

2-11 (beker)

C-jeugd

B.K.C. C2

-

J.H.C. C5

8-0

D-jeugd

J.H.C. D1

-

Vrone D2

6-5


WEDSTRIJDVERSLAGEN
Dames Victoria O 1 – JHC 1 24-13

Sport-Inn/JHC verliest wedstrijd en speelstersObdam – Op deze mooie, maar frisse zondagmiddag stond de wedstrijd Victoria O – Sport-Inn/JHC op het programma. Een wedstrijd die dit seizoen al drie keer eerder op het programma stond. Op het veld werd de eerste wedstrijd in regenachtige omstandigheden verloren door de dorpers. In de zaal werd twee keer een prima overwinning binnengesleept. Niet geheel compleet (Mayella en Lieke werken), maar met invalsters van de A1 (Lisette, Carlien en Kim) werd er begonnen aan, wat later bleek, een slachtpartij.

Van te voren was bekend dat Victoria O het harde en gemene spelletje niet schuwt. Of er gespeeld wordt op asfalt of op zachte kussens de overtredingen blijven gemeen en gevaarlijk van aard. Duidelijke opdracht voor de dorpers was heel blijven, winst of verlies maakt niet uit, als er maar zonder kleerscheuren terug naar huis kon worden gekeerd. Als speelster kan je dit zelf redelijk in de hand houden, maar ook de scheidsrechter kan daar het nodige aan bijdragen. De belangrijkste ongeschreven regel waar de scheidsrechter in deze wedstrijden voor moet zorgen is het beschermen van de speelsters. Helaas werd deze regel dit keer door de scheidsrechters vergeten toe te passen.

Na een gelijkopgaand begin van de wedstrijd waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd leken, ontbrandde bij Victoria O het vuurtje. De dames schuwde het harde spelletje niet en in de aanval speelde ze graag het slachtoffer (oehh en ahh waren veel gebruikte termen). Zijwaarts verdedigen mocht en ook het duwen van een speelster in de lucht is geen probleem. Tevens lieten de scheidsrechters ook toe dat er tijdens schoten aan de arm getrokken mocht worden. Alles bij elkaar resulteerde in een 8-14 ruststand en 3 geblesseerde speelsters op de bank bij JHC.

De opdracht(heel blijven) die nog aan het begin van de wedstrijd meegegeven werd was al niet gehaald en met nog 30 minuten op de klok leek dit echt letterlijk en figuurlijk een afslachting te worden. Victoria O ging rustig door met doelpunten maken. JHC had daar, ogenschijnlijk door angst voor harde charges, meer moeite mee. Toch bleef de marge steeds rond de 8 doelpunten. Na weer een grof onsportieve overtreding van achter op de schotarm van Thirza, waar niks meer dan een vrije worp voor werd gegeven (omdat het geen vrije doelkans was), zakte de moed nog verder weg.


Het toppunt van deze middag kwam 4 minuten voor tijd. De opbouwster van Victoria O zag een gat dwars door het midden van de dekking van JHC. Op zich goed gezien en een zeer mooie actie, echter vergat zij dat je langs een speelster moet springen in plaats van er vol tegenaan. Patricia stortte ter aarde en bleef roerloos liggen, scheidsrechter floot en om het verhaal compleet te maken, schoot de opbouwster na het fluitsignaal de bal nog even achter Lisette. Dit hele voorval was de scheidsrechters ontgaan, daar zij kwamen vragen wat er eigenlijk gebeurt was. Ook het publiek van Victoria O vond het aanstelleritis en besefte pas toen ze de ambulance zagen de ernst van de situatie. Gelukkig was een ziekenhuis bezoek niet nodig en blijft het bij een nachtje om de drie uur wakker gemaakt worden.

Met een eindstand van 24-13 werd deze wedstrijd afgesloten. Winst of verlies maakt niet uit, maar de gezondheid van de speelsters is het belangrijkste. Victoria O staat morgenochtend vrolijk op en kan pijnloos richting school of het werk. De speelsters van JHC zullen de aankomende dagen nog wel herinnert worden aan deze mooie zondagmiddag. Helaas niet door het oogstrelende handbal, want dat was ver te zoeken.A-jeugd Con Zelo A1 - Mirdane/JHC A1 17-18

Na een tweetal rommelige weken stond vandaag de wedstrijd tegen Con Zelo voor de boeg. Twee weken geleden een hectische wedstrijd tegen Geel Zwart a1, waarbij we helaas Lisette (schooluitje) en Chantal (ziek) moesten missen. We hadden de moed niet opgegeven en hadden er vertrouwen in. In de 1e helft ging echter Wendy door haar knie. Zij heeft niet meer kunnen spelen, dus de meiden gingen verder met 1 wissel. Iris had haar plek in het doel verwisseld met Kim en we gingen er weer tegen aan. Ondanks alles deden de meiden ontzettend hun best en konden Geel Zwart bijhouden. Helaas was aan het einde van de wedstrijd Geel Zwart te sterk en nam de punten mee naar huis. De scheidsrechter wist echter ook niet wat hij precies wilde en gaf aan het eind van de wedstrijd ook aan dat dit niveau te hoog voor hem was. Een week later gingen de dames, a1 en b1 van JHC richting Franeker voor een super tof handbaltoernooi. Hier ging helaas Kaylee door haar knie, die daarna ook niet meer heeft kunnen spelen. Uiteindelijk hebben we wel goed gepresteerd en een leuk weekend gehad.

Vandaag stond de wedstrijd tegen Con Zelo A1 in Waarland op het programma. Om kwart voor 9 stonden alle meiden 'fris en fruitig' bij elkaar om te vertrekken, maar weinig hadden ook maar enig idee waar Waarland lag. Van te voren was bekend dat iedereen zijn reserveshirt mee moest nemen, eenmaal in de kleedkamer bleek het tegendeel en waren er natuurlijk een paar meiden die dit waren vergeten. Hadden we kunnen verwachten, Stefan gooit zijn charmes in de strijd en regelt van die hesjes die over ons normale tenue heen konden. De meiden moesten vandaag hard aan de bak, Con Zelo is de koploper van dit moment, met nog maar 1 verliespartij op papier. Uiteraard kwam dit door ons, vorige wedstrijd hebben wij met 16-9 gewonnen van Con Zelo. De opdracht van vandaag was daarom ook duidelijk: Con Zelo hun 2e nederlaag bezorgen.

Na één minuut stilte ging om 10 uur het fluitsignaal, niet alle meiden waren fit maar we gingen de strijd aan. Al snel stonden we 2-0 achter en hier moest iets aan gedaan worden. Ons 'kanon' Lisa werd er in gezet en die vond dat er wat verandering moest komen. Zij kwam een aantal keer omhoog en schoot van afstand zo een aantal ballen in de kruising links hoog. De meiden kwamen in de wedstrijd en keken tegen een 2-4 voorsprong op. Con Zelo was echter ook op dreef en wist meerdere keren het netje te vinden en zo stond het na een tijdje ineens 7-7. Verdedigend waren Carlien en Iris lekker op dreef. Carlien was bij bal ontvangst iedere keer bij haar mannetje en Iris aasde op de bal die naar de cirkel gespeeld werd. Het verdedigen van Carlien werd alleen niet gewaardeerd door de scheidsrechter en kreeg hierdoor geel en 2x 2minuten. Ondertussen staat het nog steeds 7-7. Hier waren de meiden het niet mee eens. Hier wist Lisa antwoord op en schoot er, uiteraard links hoog, weer een aantal binnen. Lisette stond gedurende de hele wedstrijd haar mannetje en wist de afstand schoten van Con Zelo tegen te houden. De meiden kregen een aantal keer de kans om op de break te gaan, hierbij liep Kathey bijna iedere keer mee maar werd jammer genoeg niet gezien. Kim wist haar puntjes te pakken vanuit de hoek en was verdedigend ook zeker niet te missen. De scheidsrechter floot voor het rustsignaal, waarbij de stand op 10-9 stond in voordeel van Con Zelo.

De meiden hadden een peptalk gehad en waren er weer klaar voor. Nikki was meteen lekker op dreef en wist haar acties te maken. Hieruit kwamen enkele penalty’s. Die super werden benut door Esther en Nikki zelf. Ook Ben was vandaag van de partij en wist de meiden heel goed mentaal te steunen. Na 10 minuten wist Chantal met een mooi schot het score bord op 13-14 te zetten. De meiden buffelde door, waardoor er 2 tijdstraffen werden uitgedeeld (foei meiden!). We gingen verder met 4 man alleen wij vroegen ons af of deze tijdstraffen wel terecht waren??? De scheidsrechter maakte een aantal verbazingwekkende beslissingen en accepteerde het echter niet om pannenkoek genoemd te worden. Stefan werd hierdoor beloond met een prachtige gele kaart. Met nog 10 minuten op de klok, kwam Nikki het veld uit met een bloedneus. Zij werd snel opgelapt, zodat zij nog een aantal minuten kon spelen. Ben en Stefan coachte erop los. Nog 3 minuten en de stand was 17-17. Het begon nu toch aardig spannend te worden. Esther, die eigenlijk niet meer zo weg is van de cirkel, liet haar talent ook nog even blijken vanaf de cirkel en wist zo het winnende doelpunt te maken. Zie je wel Es, dat je daar je ook je handbalkwaliteiten kan laten zien! De scheidsrechter floot af en de opluchting was groot. Onze missie was volbracht!

Meiden top gedaan vandaag. Als jullie allemaal 2 keer in de week komen trainen, geloven wij dat jullie ook zonder ons alles kunnen winnen. Wij hebben er de vertrouwen in!Kaylee & Wendy.


WEDSTRIJDPROGRAMMA


Zaterdag 21-04-2012

Terreindienst:

09.30 - 11.00 uur: ouder van Maaike Verplancke en ouder van Simone Offerman

11.00 - 12.00 uur: ouder van Quinty Prins en ouder van Roos van Wijk

12.00 - 13.00 uur: ouder van Damayanti Hazeveld en ouder van Maud Zonneveld
Starttijd

Vertrek

Wedstr.

Thuis

Uit

Scheidsrechter

Accommodatie

10:00
12312

JHC C3

Con Zelo C1

Lisette Schop

JHC - Sportpark Julianadorp

11:00
12370

JHC C5

Tonegido C2

Ingrid Drijver

JHC - Sportpark Julianadorp

12:00
12053

JHC C2

Vrone C2

Bianca Schop

JHC - Sportpark Julianadorp

19:30
1461

JHC 1

Con Zelo 2

Blankestijn / Koeten

JHC - Sportpark Julianadorp

11:00

10:00

12220

Vrone C1

JHC C1

Vrone

Vrone - S.V. Vrone

13:30

12:30

12942

Bkc D2

JHC D1

Bkc

B.K.C. - S.V. B.K.C.
Zondag 22-04-2012

Terreindienst:

10.30 - 12.00 uur: Tine Dompeling en Denise Offerman

12.00 - 13.30 uur: Kim Lak en Debby van Treijen
Starttijd

Vertrek

Wedstr.

Thuis

Uit

Scheidsrechter

Accommodatie

11:00
1376

JHC B3

Bkc B1

V. Duiveman

JHC - Sportpark Julianadorp

12:00
1402

JHC A1

Lacom'91 A1

Kim Groen

JHC - Sportpark Julianadorp

11:00

10:15

1380

Des B1

JHC B2

Des

DES - 't Hoog - St. Boys

11:00

10:15

1405

Zap B4

JHC B4

Zap

ZAP - H.V. ZAP

11:00

09:45

12069

Berdos C1

JHC C4

Berdos

Berdos - De Kiefthoek/"De Punt"


VOORLOPIG WEDSTRIJDPROGRAMMAMaandag 23-04-2012

Terreindienst:

19.15 - 20.45 uur: Lieke vd Herik
Starttijd

Vertrek

Wedstr.

Thuis

Uit

Scheidsrechter

Accommodatie

19:30
4490

JHC R1

Des R1

Leo Dijkstra

JHC - Sportpark Julianadorp
Dinsdag 24-04-2012
Starttijd

Vertrek

Wedstr.

Thuis

Uit

Scheidsrechter

Accommodatie

19:00

17:45

13517

Spartanen B2

JHC B3 (Beker)

Spartanen

Spartanen

19:00

18:00

13518

HVS B2

JHC B4 (Beker)

HVS

De MolentochtWoensdag 25-04-2012

Terreindienst:

16:00 - 17:30 uur: Ouders van C4

17:30 - 18:30 uur: Ouders van C3

18:30 - 19.30 uur: Ouders van C2

19.30 - 21.00 uur: Marieke Everhardus en Pascal Wijngaarden
Starttijd

Vertrek

Wedstr.

Thuis

Uit

Scheidsrechter

Accommodatie

16:30
13544

JHC C4 (Beker)

ZAP C4
JHC - Sportpark Julianadorp

17:30
13543

JHC C3 (Beker)

Lacom'91 C2
JHC - Sportpark Julianadorp

18:30
13540

JHC C2 (Beker)

VVW 't Fortuin C2

Lisette Schop

JHC - Sportpark Julianadorp

19:30
13450

JHC 1 (Beker)

Hollandia T 1

R. Bakker / D. Piek

JHC - Sportpark Julianadorp

19:00
13528

DTS'48 B1

JHC B1 (Beker)

M. Sauer

Woudlust

18:30

17:00

13519

Valken Alpha tours B3

JHC B2 (Beker)

Valken

Sportcomplex Valken

16:00

17:00

13506

Berdos D1

JHC D1 (Beker)

Berdos

Berdos

Zaterdag 28-04-2012

Terreindienst:

09.30 - 11.00 uur: ouder van Julia Hoogenraad en ouder van Rosa Gerbensma


Starttijd

Vertrek

Wedstr.

Thuis

Uit

Scheidsrechter

Accommodatie

10:00
12348

JHC C4

Wijk aan Zee C1

M. vd Linden

JHC - Sportpark Julianadorp

11:00
12050

JHC C1

Bkc C1

Lisette Schop

JHC - Sportpark Julianadorp

19:30

18:30

3100

Hvs 1

JHC 2

S.de Graaf, A. Mak

HVS - De Molentocht

10:00

09:00

12280

Tonegido C3

JHC C2

Tonegido

Tonegido - Sportcomplex Tonegido

12:00

11:00

12276

Hollandia T C1

JHC C3

Hollandia T

Hollandia T - Sportveld "De Kuil"

13:00

12:00

12077

Con Zelo C2

JHC C5

Con zelo

Con Zelo - "De Groet"
Zondag 29-04-2012

Terreindienst:

10.30 - 12.30 uur: Kathey Zwarts en Kaylee Kraak

12.30 - 14.30 uur: Jose Marie van Kampen en Linda Kreuk
Starttijd

Vertrek

Wedstr.

Thuis

Uit

Scheidsrechter

Accommodatie

11:00
1574

JHC B4

Zwaluwen K B1

Kim Groen

JHC - Sportpark Julianadorp

12:00
1615

JHC B2

Berdos B1

Niels Manning

JHC - Sportpark Julianadorp

13:00
1539

JHC A1

Vzv A2

V. Duiveman

JHC - Sportpark Julianadorp

13:00

i.o.m.c.

1531

Meteoor 1

JHC 1

L.G. Koster

Meteoor - Sportpark De Weijver

11:00

10:00

1619

Tornado B1

JHC B1

Tornado

Tornado - De Kabel

9:55

08:55

1575

Vrone B2

JHC B3

Vrone

Vrone - S.V. VroneAGENDA JHC


Datum
Team

24-04-2012

2e Bekerronde

B3, B4

25-04-2012

2e Bekerronde

Dames 1, B1, B2, C2, C3, C4, D1

08-05-2012

Kwart Finale Beker
09-05-2012

Kwart Finale Beker
22-05-2012

Halve Finale Beker
23-05-2012

Halve Finale Beker

28-05-2012


Berdos toernooi


Dames 2

B1

B4

C1

C3

C502-06-2012

Finale Beker
03-06-2012

Finale Beker


09-06-2012

en

10-06-2012


Beach handbal


Dames 1

A1

B1

B2

B4

C1

C3

C516-06-2012

Rabobank fiets sponsortocht

4 Vrijwilligers


16-06-2012

en

23-06-2012
Schoolhandbal

07-07-2012

EN

08-07-2012Jeugdweekend


B-jeugd

C-jeugd

D-jeugd

Kabouters


22-06-2012

Algemene Leden Vergadering

Alle (ere) leden en ouders van ledenDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina