Jay met ‘Ain’t no mountain high enough!Dovnload 27.21 Kb.
Datum07.10.2016
Grootte27.21 Kb.
Persdossier
Selecta Beats in the SKYY… OP iTUNES, BEATPORT, CLICKGROOVE, Dj download, …

Patrick Balzat feat. JAY met Ain’t no mountain high enough!, Urban Pleasure Seekers feat. Jo Ann met Positivity, U.P.S. feat. Lilù met Better en The Proviberz met I Need U, dat waren de vier grote hits die deze zomer in zowat alle clubs en op alle events in België te horen waren… Vanaf vrijdag 31 augustus 2007 kan het grote publiek de vinylplaat in beperkte oplage kopen bij de gespecialiseerde platenzaken in Brussel en Gent. Hij zal tevens overal ter wereld te downloaden zijn op de bekendste muzieksites van deze planeet. Dezelfde dag wordt bovendien een remixwedstrijd gelanceerd via het bekende MySpace (www.myspace.com/selectabeatsintheskyy).

Om zijn aanwezigheid in het Belgische nachtleven te versterken, lanceerde SKYY Vodka deze zomer in samenwerking met de artiesten van het bekende Brusselse label SELECTA BEATS een muzikaal project onder de naam Selecta Beats in the SKYY. Hiertoe liet SKYY Vodka een beperkte oplage van 500 vinylplaten persen die door bekende top dj’s gedraaid werden (www.skyyvodka.be). De plaat is te koop bij de betere gespecialiseerde platenzaken, zoals Doctor Vinyl, Music Man (Brussel en Gent), Extrazone enz.

Om ook het grote publiek te laten meegenieten, kan vanaf vrijdag 31 AUGUSTUS de EP (minicompilatie) met vier tracks overal ter wereld worden gedownload (Selecta-Beats, iTunes, Beatport, Clickgroove, Djdownload, Stompy, FNAC enz.). En dat is nog niet alles, want vanaf de 31e kunnen zowel professionele als niet-professionele producers, dj’s, remixers en andere muziekliefhebbers ook de afzonderlijke delen van de nummers downloaden en deelnemen aan een remixwedstrijd (www.skyyvodka.be of www.myspace.com/selectabeatsintheskyy)!

De ingestuurde remixen worden aandachtig beluisterd door juryleden als Kid Creme (Defected rec.), Philarmonix (Metronomic Family), Raphaël Charlier (Pure FM), Florence Atlas (OUT SOON MAGAZINE) enz. De winnende remixen worden in december bekendgemaakt en vervolgens in januari 2008 uitgebracht door Selecta Beats Records op de EP Selecta Beats in the SKYY – The Remixes!

“SKYY Vodka is een wodka die staat voor glamour, design en clubbing. Het was dan ook niet meer dan logisch om in zee te gaan met dit nog jonge maar heel dynamische label dat kiest voor topklasse en pure fun!” aldus Bart Creemers, brand manager van SKYY Vodka.

“Het basisidee voor SELECTA BEATS in the SKYY was drievoudig: op zoek gaan naar wat er vandaag op muzikaal vlak leeft, voor bekendheid zorgen binnen het dj-milieu en onbekend talent de kans geven om uit de anonimiteit te treden. Op die manier wil SKYY Vodka een vernieuwende rol spelen en zich duidelijk onderscheiden van de andere merken. De keuze voor een remix is overigens niet toevallig: SKYY Vodka staat immers bekend om zijn ‘flair bartending’, waarbij het mixen (van cocktails dan) centraal staat en zelfs tot kunst wordt verheven.

In het nachtleven is SKYY Vodka een jong merk dat nog heel wat te bewijzen heeft, maar de keuze van het team en de artiesten voor dit project zal de komende maanden de verdiende geloofwaardigheid opleveren, zowel voor het drankje zelf als voor de muziek… Let’s drink… Let’s dance!

De artiesten en de tracks:Patrick Balzat feat. JAY Ain’t no mountain high enough

Dit nummer kende deze zomer een enorm succes en werd in alle clubs gedraaid. Het werd op YouTube in een paar dagen tijd meer dan 10.000 keer bekeken. (http://youtube.com/watch?v=qZiq8DAQ1VU).

JAY (zang) is inmiddels goed voor tien jaar podiumervaring en composities: een reis naar de andere kant van de plas in 1998, de erkenning van zijn talent als componist in Atlanta en Venetië in 1999 en diverse bands (genre discofunk).

Patrick Balzat (producer), dj sinds 1992, schuimde alle clubs en events in België af en zelfs een aantal in Parijs, Montréal enz. Na tien jaar in de producersstoel schrijft hij zijn nieuwe album met JAY, waarvan hier de eerste maxisingle!www.myspace.com/pbalzat

Urban Pleasure Seekers feat. Jo Ann ‘Positivity’


Deze track valt bij clubbers ook absoluut in de smaak. De geremixte downtempoversie prijkt op een compilatie samen met Airlock, Joshua, Arsenal en zelfs Sweet Coffee!

Al meer dan twee jaar vormt Joaquin Baixa samen met Patrick Balzat het duo Urban Pleasure Seekers. Hun gemeenschappelijke invloeden (DENNIS FERRER, DANNY KRIVIT, KRAAK & SMAAK, …) maar ook hun uiteenlopende muzikale trajecten geven hun dj-sets en producties nog meer kracht en uitstraling. De vocals op dit nummer zijn van Jo Ann. Zij is achtergrondzangeres bij de allergrootsten, maar zou het solo binnenkort wel eens helemaal kunnen maken …http://www.myspace.com/joaquinbaixa

The Proviberz I Need U

The Proviberz is een Belgisch duo van bekende dj’s die op zowat alle leuke party’s aanwezig zijn. Deze ‘back-to-back-dj’s’ zijn in de eerste plaats goede vrienden; het voelde dan ook heel natuurlijk aan om samen de studio in te duiken… De combinatie van de elektrotouch van de ene met de funktouch van de andere, overgoten met de stem van Benjamin Venet, leverde een song vol eightiesklanken op, een hit in elke club!

http://www.myspace.com/theproviberz

U.P.S. feat. Lilù Better

U.P.S. staat voor Urban Pleasure Seekers, en Lilù is de zangeres en nieuwste aanwinst van deze groep. Zij mocht al meteen drie tracks na elkaar opnemen. Eentje ervan, een latinonummer, is al te koop op internet… Wedden dat bij de volgende producties heel wat clubbers het zullen voelen kriebelen?

http://www.selecta-beats.be
Informatie en distributie SKYY Vodka:

MCS - Metrologielaan 10 - 1130 Brusselwww.mcs-belgium.be

Informatie en distributie Selecta Beats:

Selecta Beats Records - Haanstraat 35 - 1180 Brusselwww.selecta-beats.beDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina