Jonger Oranje, De droom van iedere voetballer! Vvv-venlo en Jonger Oranje zoeken voetbaltalent in Limburg Woensdag 10 februari 2016, in de carnavalsvakantieDovnload 5.09 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte5.09 Kb.
Jonger Oranje,

De droom van iedere voetballer!

VVV-Venlo en Jonger Oranje zoeken

voetbaltalent in LimburgWoensdag 10 februari 2016, in de carnavalsvakantie, zal organisator SportsGen sportmarketing met medewerking van de scouts van VVV-Venlo tijdens de Jonger Oranje Talentendag op zoek gaan naar voetbaltalent in provincie Limburg. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van SHH in Herten.

Lekker voetballen, nieuwe vriendjes maken en een onvergetelijke voetbaldag onder het oog van scouts van profclubs beleven. Dat zijn de ingrediënten waar jongens en meisjes – geboren tussen 2004 en 2010 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag bij SHH.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag wordt er een 4-tegen-4 toernooi gespeeld en is er voor de keepers een speciale clinic. Alle jongens en meisjes krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij VVV-Venlo en/of een plek in het Jonger Oranje (regio)team.

De scouts van VVV-Venlo selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de drie regioteams ‘Zuid’ in de leeftijdscategorieën Onder 9 jaar, Onder 11 en Onder 13. Zij gaan meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals aan het einde van het seizoen. Daar worden drie Jonger Oranje teams geselecteerd door alle meewerkende profclubs. Jonger Oranje is het talententeam dat wedstrijden speelt tegen profclubs. De ultieme kans om gescout te worden!

De ervaring leert dat alle deelnemers een fantastische en leerzame voetbaldag met vooral heel veel plezier beleven. In het verleden hebben meer dan 100 kinderen via Jonger Oranje de overstap gemaakt naar een profclub. Zij zijn allemaal een stap dichter bij het verwezenlijken van hun droom.
Meer informatie:

Joey Koetsier, j.koetsier@sportsgen.nl of (+31) 6 437 716 03


www.jongeroranje.nl
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina