Judo Tournooi Programma starten vanuit DropboxDovnload 9.52 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte9.52 Kb.
Judo Tournooi Programma starten vanuit Dropbox .
In principe heb je geen PATH setting nodig , maar dan moet je een snelkoppeling maken met daarin als opdrachtregel : :\Dropbox\runj11\EXE\j11 en in de werkmap moet dan staan : :\Dropbox\\WorkDir . De consequentie is wel dat je niet zonder pad aanduiding kunt starten vanuit een console . Deze werkwijze geld zowel voor MS windos almede voor Linux systemen . (Let hoofdletter in Linux !)

Dropbox

runj11 Doc
info
Poules
EXE LIN32
WIN32
DOS32

JouwTournooi WorkDir (mag ook ergens anders staan)
JouwTournooiBestanden

Ter verduidelijking in MS windows zijn er twee starters n.l. J11.bat voor command.com en J11.cmd voor cmd.exe . Gebruik je command.com dan moet je aan config.NT (of config.sys) het volgende toevoegen (device=%SystemRoot%\system32\ansi.sys) om de juiste characterset te krijgen .


In Linux moet je zelf vaak een startscript maken die je ergens in een uitvoerbare folder zet .

Daarvan maak je dan een snelkoppeling naar je bureaublad . Lastig is om de juiste characterset te verkrijgen voor Linux het programma gebruikt IBM850 code .

Hier volgt een voorbeeld van een startscript :
#zet werk folder

cd $HOME/Dropbox/$2

#voor Ubuntu schakel UTF-8 uit d.m.v. +u8 .

xterm +u8 +sb -title $1 -bg black -cr white -fn terminus-dos-ibm850-24 -geometry 80x25 -e $HOME/Dropbox/runj11/EXE/j11 $3

Judo Tournooi Programma vertalen vanuit Dropbox .
Om te kunnen vertalen moet je beschikken over de DJCPP vertaler voor Dos32 of over de MINGWIN vertaler voor WIN32 . Voor Linux de GNU F77 en GCC vertaler .
De bestand struktuur bestaat uit twee delen n.l. De bron text staat in Dropbox en de objectcode alsmede de biniare bestanden staan op je locale schijf .
Drive X: ( of $HOME )

Dropbox G77
G77


j11 j11
src makefile obj bin
Bron obj executeble

texten bestanden bestandenVoor de betekenis van de brontexten zie alhier .
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina