Junior Functioneel Analist (m/v) – Junior Functional Analyst (m/f)Dovnload 10.27 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte10.27 Kb.
Junior Functioneel Analist (m/v) – Junior Functional Analyst (m/f)
Bedrijf
Avanade, opgericht in 2000 als joint-venture tussen Accenture en Microsoft, biedt zakelijke technologiediensten en managed services aan die inzicht, innovatie en expertise van Microsoft-technologieën met elkaar verbinden. Hiermee helpen wij onze klanten om de gewenste resultaten te behalen. Wij helpen klanten met IT-oplossingen die tastbare resultaten opleveren, bijvoorbeeld op het gebied van CRM.NET-applicatieontwikkelingbusiness intelligencecollaborationERP en infrastructuur. Wij bieden oplossingen met flexibele implementatiemodellen: op locatie, outsourced of in de cloud. Avanade telt vandaag ruim 17.000 medewerkers, verspreid over 26 landen. 
Onze afdeling in Merelbeke, bij Gent, herbergt onze ERP (enterprise resource planning) activiteiten. Met Microsoft Dynamics AX beschikt Avanade over een sterke tooling die klanten toelaat hun businessprocessenen te optimaliseren en te automatiseren. Avanade zorgt voor zowel de functionele analyse als voor de technische implementatie.
Vandaag zoeken we een junior functioneel analist.

Takenpakket:


  • Je wordt vertrouwd gemaakt met de technologie die Avanade gebruikt om de studie in het juiste technologische perspectief te zien.
  • Je zal vanuit je business achtergrond mee de vertaalslag maken van het functionele proces naar hoe de ERP-technologie ‘denkt’ ter voorbereiding van de implementatie.
  • Je zal mee instaan voor de functionele testing van de opgeleverde oplossing en toetsen aan de user requirements.Profiel:


  • Masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen, Handelsingenieur of vergelijkbaar.

  • Klaar voor een uitdagende eerste job.

  • Mobiel en flexibel, je werkt deels bij de klant (in België, occasioneel internationaal), deels in de Avanade kantoren in Merelbeke.

  • Vloeiend in het Nederlands en het Engels, Frans is een voordeel.Contact:
e.roels@avanade.comDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina