K. W. W. Weekend” 19, 20 en 21 juni 2009Dovnload 12.04 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte12.04 Kb.
K.W.W.-WEEKEND”
19, 20 en 21 juni 2009
HET K.W.W.-WEEKEND

Het Kiek’n Wat Wöt Weekend

Dit zomerweekend willen wij jullie (wederom) uitnodigen op Camping en Kampeerboerderij “Erve Aaftink”. Deze kindvriendelijke camping te Lemele is gelegen aan de voet van de “Lemelerberg”. De landelijke en fraaie ligging van de camping maakt het mogelijk om uitstapjes te maken naar Hellendoorn, Nijverdal, Raalte en Ommen. Vanaf de camping is er voldoende mogelijkheid om te fietsen en te wandelen. Tevens hebben wij de beschikking over een eigen onderkomen.


Eerder komen en langer blijven is mogelijk. Dit moet u zelf regelen met de campingeigenaar, de heer of mevrouw Pauw.
De kosten voor het weekend bedragen € 37,50 per equipe.
Honden zijn toegestaan mits aangelijnd.
Wij hopen jullie te mogen begroeten in deze prachtige omgeving. De routebeschrijving staat op de achterzijde van deze uitnodiging.HET PROGRAMMA:
Vrijdag 19 juni:
Aanrijden vanaf 12:00 uur.

Om 20:30 uur opening en betaling van het weekend onder het genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Na de opening kunnen we even gezellig bijpraten onder het genot van eigen drankjes.


Zaterdag 20 juni:
Voor de liefhebbers is het mogelijk om even uit te slapen.

Om 10:00 uur verzamelen op het veld om te vertrekken naar het “Bakkerij en IJs Museum” in Hellendoorn. We krijgen hier een rondleiding waarna we onze eigen bakkerskunsten kunnen vertonen. Zeker een aanrader voor de kinderen. Als afsluiting wordt er nog een kop koffie of thee gedronken. We verwachten rond 12:30 uur terug te zijn op de camping.


In principe is de zaterdagmiddag vrij te besteden. Wellicht is het een leuk idee om gezamenlijk naar “De Koetree” te gaan. De Koetree is een prachtig gelegen motorcross circuit in de “Hellendoornse Berg”. ’s-Middags worden hier motorcross wedstrijden gereden. Een fantastisch spektakel voor jong en oud.
Voor diegenen die hier geen belangstelling voor hebben zijn er nog een aantal alternatieven:

Zaterdagavond K.W.W.


Zondag 21 juni:
Om 11:00 uur is er de mogelijkheid om mee te gaan wandelen op de Lemelerberg. Aansluitend hierop zal de afsluiting van het weekend plaatsvinden op de camping.


ROUTE OMSCHRIJVING:De bereikbaarheid
van
Erve Aaftink"Erve Aaftink" is vanuit
alle richtingen gemakkelijk
te bereiken.
Vanuit het westen:
via Deventer - Raalte
of via Zwolle - OmmenADRES:

Camping en Kampeerboederij Erve Aaftink

Lemelerweg 35

8148 PB LEMELETel: 05 72 – 33 12 32

Fax: 05 72 – 33 13 20De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina