Kerkdiensten 10. 00 u drs. A. C. van Alphen Bijbelzondag 19. 00 u dienst Week van Gebed voor Eenheid door voorgangers 4 kerken Vandaag: Volgende weekDovnload 17.07 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte17.07 Kb.17 januari 2016
Kerkdiensten

10.00 u. drs. A.C. van Alphen - Bijbelzondag

19.00 u. dienst Week van Gebed voor Eenheid door voorgangers 4 kerken

Vandaag: Volgende week:

1e collecte Kerk 1e collecte Kerk

2e collecte Nederlands Bijbel Genootschap 2e collecte Catechese en Educatie

3e collecte Onderhoud 3e collecte Onderhoud
 

Namen van de crècheleiding voor de volgende morgendiensten:

Vandaag Jacolien Blonk en Arjan Mulder

24 januari Ali Bening en Greetje Koolwijk
Namen van de kindernevendienstleiding voor de volgende morgendiensten:

Vandaag Gerina en Hans

24 januari Esther en Ingrid

Vandaag gaat het in de kindernevendienst over de bruiloft in Kana uit Johannes 2: 1-11


BLOEMEN

Vandaag hebben wij bloemen voor mevr. J.C. Lafeber-de Jong, voor haar verjaardag gisteren en een fruitbakje voor mevr. A.A. Hagoort-van Os. Zij is vandaag jarig. Allebei van harte gefeliciteerd!


MEDEDELINGEN

In het kader van de WEEK VAN GEBED VOOR DE EENHEID van 17 januari tot 24 januari, hebben we vanavond, 17 januari dus, geen kerkdienst in de zaal maar een dienst in de kerk, waar ook mensen van de andere Haastrechtse kerken welkom zijn en de vier voorgangers aan meewerken. Zie onderstaand artikel uit onze VRIJUIT
In deze tijd waarin culturen en geloofstradities nogal eens tegenover elkaar staan en elkaar soms bevechten op leven en dood, willen we als kerken van Haastrecht een tegengeluid laten horen en een oecumenische gebedsviering aanbieden op zondagavond 17 januari om 19.00 uur in de Gereformeerde Kerk, Hoogstraat 136 te Haastrecht en zo een positieve bijdrage leveren aan de eenheid van de kerken.
In deze gebedsviering waarin de voorgangers van de vier Haastrechtse kerken, die samenwerken in het Hapis: pastoor Joost van de Mee, ds. Anja van Alphen, pater Leo Bos en ds. Jaap Huttenga een bijdrage zullen leveren, staat het thema: “Het woord is aan jou” centraal. Rond dat thema zullen we uit de Bijbel lezen, bidden en zingen, want zingen is dubbel bidden, zoals de traditie leert.

Weet u welkom, want als “het woord aan ons is”, telt elke stem….


Na de gebedsviering is er koffie in de zaal van de kerk om elkaar als mensen van verschillende kerken te ontmoeten.Vanavond 17 januari is er 17+ catechese bij ds Anja van Alphen en Hans van Alphen thuis.
Seniorenmiddag

Dinsdag 19 januari a.s. hopen we weer een seniorenmiddag te houden. Stella Speksnijder en Jannie Boogaerdt vertellen verhalen over de Krimpenerwaard. Tussendoor worden liedjes gezongen en we vinden het fijn als u er ook bij wilt zijn. We beginnen om 15.00 uur.

Graag tot dinsdag. Hartelijke groet van de leidsters.


Dinsdag 19 januari is er een sow moderamenvergadering in de pastorie van de hervormde kerk, die om 20.00 uur begint.
De eerste avond van de BIJBELSTUDIE : VREEMD en BIZAR over lastige Bijbelverhalen begint donderdag 21 januari.

Weet u welkom bij Hans en Bets van der Bas thuis..

Heeft u zich niet opgegeven en wilt u toch meedoen, laat het even weten aan ds. Anja van Alphen.**

Themadienst

Op 24 januari is er om 19.00 uur een themadienst. Het thema is “Walk with the King, talk with the King”, dat aansluit bij het thema van de groeigroepen dit jaar. Het wordt een interactieve dienst waarbij we u willen laten nadenken over wat het betekent om Jezus te volgen. Een dienst waar verschillende gemeenteleden aan meewerken en waar u als bezoeker ook een actieve rol in zult krijgen. Nieuwsgierig? Kom dan vooral naar deze dienst en neem vrienden mee!

 


Hallo allemaal

 

Even een kort berichtje van Ingrid.In de W. Alexanderlaan en de Kamgras zijn twee nieuwe Syrische gezinnen komen wonen. Het betreft twee broers waarvan de derde broer in Stolwijk woont. Beide gezinnen hebben drie kinderen. Over een van de kinderen is door de EO onlangs een reportage gemaakt en uitgezonden bij het programma Mensenrechten, wellicht hebben jullie dat gezien. Het zijn zeer goed opgeleide mensen die een nieuwe start in Nederland willen maken.

Ze hebben momenteel behoefte aan meubels, banken, lampen en bedden. Ook fietsen zijn zeer welkom. Mocht je iets hebben staan of iemand weten dan hoor ik dat graag. Voel je overigens tot niets verplicht.

Bedankt en tot ziens

Groetjes Ingrid De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina