Kerkgroet Protestantse Gemeente HoogersmildeDovnload 20.65 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte20.65 Kb.


kerkgroet Protestantse Gemeente Hoogersmilde
www. pkn-hoogersmilde.nl

Redactieadres: Beilervaart 112, 9411 VH Beilen; 06 - 292 12 488

E-mailadres: andre.dekker@veteranen.nl

Kopij kan ingeleverd worden tot vrijdag 12:00 uur 7e jaargang, nr. 25

Zondag 30 augustus, viering Heilig Avondmaal

Zondag 6 september, gezinsdienst

09:30 uur

Ds. G. Gardenier, Diever

09:30 uur

Dhr. A. Metselaar, Hoogeveen

Ouderling v. Dienst

Mevr A. Kole

Ouderling v. Dienst

Dhr. J. Sikken

Organist

Dhr. W. Stalman

Organist

Dhr. B. Bos

Collecte

Diaconie, kerk

Collecte

Warchild, onkosten

Deurcollecte

Voedselbank Midden Drenthe

Deurcollecte

Kinderkerk

Kinderoppas

In de oppasruimte

Kinderoppas

In de oppasruimte

Bloemendienst

fam. K. Daling

Bloemendienst

fam. M. Daling

Kinderkerk

Margretha

Kinderkerk

HelenaViering Heilig Avondmaal

Vandaag is er weer de Viering Heilig Avondmaal. Om de Viering zo goed mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u vriendelijk om zo veel mogelijk voor in de banken plaats te nemen. Alvast bedankt voor uw medewerking.


Kinderlied volg de beamer
Ons grote gezin:
Onze jarigen:

Alle jarigen namens de gemeente een gezellige en gezegende dag toegewenst!


Gevallen:

In Juli is mw. H. Waninge-Boer een paar keer gevallen. Een scheurtje in het bovenbeen en een dikke knie is het gevolg. Ze zit nu in een aangepaste rolstoel. We hopen dat het spoedig de goede kant op mag gaan. Met alle zieken bidden wij u Gods zegen toe.


Overleden:

Mevr. E. Visscher- Bijker is op 28 augustus overleden te Assen


Bloemengroet:

De bloemen gaan deze zondag met een groet van de gemeente naar: Anneke de Wit Vaartweg 141Collecte zondag 30 augustus: Voedselbank Midden-Drenthe

Voedselbanken Nederland is de landelijke koepelorganisatie waarbij ruim 150 voedselbanken zijn aangesloten. Voedsel dat regionaal of landelijk wordt verworven, wordt via 8 distributiecentra verdeeld over de aangesloten voedselbanken. In Nederland leven meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om de klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken ze samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen ze er samen voor dat de armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast. Om de zelfredzaamheid van hun klanten te vergroten, werken ze samen met lokale organisaties die hun klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn. Helpt u mee?


Gezinsdienst 6 september.

Een ad hoc cie. is al van voor de vakantie bezig deze dienst voor te bereiden. In de cie. zitten, Thea Sikkema, Jolanda de Boer en Jacinta Tillema. Het thema is, wat betekend wijn voor ons? De collecte is voor War Child. Er zijn veel conflict gebieden en kinderen zijn bijna altijd de dupe. Deze collecte wordt van harte bij u aanbevolen. Het belooft weer een mooie dienst te worden en wij rekenen op een goede opkomst.


Collecte 6 september

De missie van War Child is helder: zoveel mogelijk kinderen in conflictgebieden helpen hun oorlogservaringen te verwerken met onder andere bescherming, psychosociale hulp en onderwijs, en ervoor te zorgen dat ze in een veilige omgeving samen kunnen bouwen aan een vreedzame toekomst. Want kinderen horen niet thuis in oorlog. Nooit. Voor een kort en duidelijk beeld van ons werk ga je naar Dit doen we. De precieze details kun je lezen in het jaarverslag.


Samen met onder andere onze ambassadeurs, donateurs, bedrijven, overheden,

actievoerders en vrijwilligers werken we al twintig jaar voor kinderen die leven in gebieden waar oorlog is of was. Hoe War Child ooit begon staat beschreven in de geschiedenis.


War Child doet er alles aan om de kosten van de organisatie zo laag mogelijk

te houden. Zo kan zoveel mogelijk geld aan de hulpverlening worden besteed.

Hierover lees je meer onder Financiƫn.
Startmaand

Lieve mensen, 14 dagen geleden kon u al een lijst meenemen. We hebben nu nog 8 dagen voor dat de deadline afloopt, en nog niets binnen gekomen. Dit gaat niet goed, of misschien ook wel, dan gaan we dit jaar een stilte en rust jaar doen. Geef u dus massaal op voor vele dingen. En wees positief en doe mee. We weten dat Hoogersmilde altijd laat wakker wordt, dus we hebben hoop.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina