KiekOns laat zich zien wanroij galerie ’t Aambeeld in Wanroij heeft tijdens de Paasdagen een expositie in huis van vier fotografen, gecombineerd met houtsculpturen van Kees de Bruijn uit Sint AnthonisDovnload 3.95 Kb.
Datum23.08.2016
Grootte3.95 Kb.
KiekOns laat zich zien
WANROIJ - Galerie ’t Aambeeld in Wanroij heeft tijdens de Paasdagen een expositie in huis van vier fotografen, gecombineerd met houtsculpturen van Kees de Bruijn uit Sint Anthonis.De vier fotografen zijn: Marga Nuijs en Herman Peters uit Wanroij, Rens Hubers uit Mill en Henk Kempen uit Ledeacker. Graag presenteren zij hun foto’s onder de noemer ‘KiekOns’ aan iedereen die belangstelling heeft.
De vier fotografen zijn tevens lid van fotoclub Kiekus en ze laten zien waar ze momenteel hun lenzen op richten. De expositie toont een verrassend geheel, maar laat tevens de gevarieerde blik zien van de vakbekwame fotografen.

Marga Nuijs laat een serie foto’s van kinderen zien onder de noemer: ‘Wat ik later graag wil worden’. Verrassend is te zien hoe stijlvol dit thema uitgewerkt is. Rens Hubers is bezig geweest met het vastleggen van de passie van mensen. Henk Kempen laat een doorsnede van zijn werk zien waar een sterk gevoel voor ritme en beeldopbouw uit spreekt. Herman Peters laat diverse thema’s zien o.a. conceptuele fotografie, bijzondere landschappen en nostalgische foto’s.

Inhoudelijk omvat de expositie dus verschillende thema’s en onderwerpen. Het verbindende element is de verzameling prachtige foto’s die met liefde en overgave in optimale kwaliteit zijn afgedrukt. Maar bovenal is de expositie een verzameling foto’s van gepassioneerde fotografen die elk voor zich hun manier van kijken vastleggen in soms monumentale, soms verstilde, lieflijke en soms eenvoudig ogende beelden.

De houtsculpturen die Kees de Bruijn in galerie ’t Aambeeld toont vullen de sfeer van de getoonde foto’s goed aan en laten op een verrassende wijze zien hoe het natuurlijke materiaal hout een compleet andere dimensie kan krijgen door deze te bewerken.U kunt de foto’s zien en de fotografen ontmoeten tijdens het Paasweekend op 19, 20 en 21 april, telkens van 13.30 -17.00 uur in Galerie ’t Aambeeld, Lepelstraat 19a in Wanroij. De toegang is gratis.

Voor meer infoformatie: hmmpeters@planet.nl; tel. 06-3732 1699.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina