Lachen4you organiseert in samenwerking met Janny GlijnisDovnload 7.51 Kb.
Datum22.07.2016
Grootte7.51 Kb.
Nu ook in de Zaanstreek
Ontdek de kracht van lachen bij lachen4You.

Een lachworkshop met enige diepgang die heel veel voor U kan betekenen!
Ben Daenen Entert(r)ainer en coach persoonlijke ontwikkeling van Lachen4you organiseert in samenwerking met Janny Glijnis Trainer/coach persoonlijke ontwikkeling en Astroloog van Creare Astrologie/therapie een lach(yoga) workshop .
Wanneer:

Woensdag 1 juni van 19.30 uur tot 20.30 uur (in verband met de beschikbare ruimte hebben wij plaats voor 14 deelnemers).

Indien er meer aanmeldingen zijn dan 14 personen, dan zal er die avond een 2e workshop worden gegeven en wel van 21.00 uur tot 22.00 uur.


Plaats:

Industrieweg 1a


1521 NA Wormerveer

Voor een routebeschrijving zie de site van Janny www.jannyglijnis.nlKosten:

€ 15,-- per persoon voor een lach(yoga) workshop van 1 uur (contante betaling).


Aanmelding:

Aanmelding verplicht via info@lachen4you.nl of creare@hetnet.nl, via het berichtenformulier op de site www.lachen4you.nl of telefonisch op 06-46153859 of op 075-6874894.


Informatie:

Ga op zoek naar jouw lach! Lachen is niet altijd even makkelijk, maar eigenlijk zit de lach overal. Je hebt de mogelijkheid en de kracht binnen in jezelf om de lach en de creativiteit te ontwikkelen. Je kunt de wereld bekijken en alleen het slechte nieuws lezen of je kunt ook het goede nieuws opsporen. Je kunt de pracht zoeken in een natuurlijke grijze regendag, of je kunt eindeloos tobben over het slechte weer. Is er op je werk of bij je thuis geen plaats voorzien voor humor en voor de lach, maak dan zo een plaats en maak daar regelmatig gebruik van. Het enige risico voor je bestaat er in dat je levenslustiger wordt, dat jij je prettiger voelt, dat het werk mooier lijkt en ga zo maar door. Een Lach(yoga) workshop kan je daarbij helpen en Lachen is gratis!!


Lachyoga is gebaseerd op het wetenschappelijk feit dat je lichaam geen onderscheid kan maken tussen een echte lach en een gestimuleerde nep lach. Zij hebben beiden dezelfde gunstige effecten. Lachyoga bestaat uit een combinatie van diverse losmaak- en opwarm oefeningen (dansen), lachoefeningen, lach technieken en lach meditatie ondersteund door rustgevende ademhalingstechnieken.

 

Wij lachen om iets, niet om iemand – wij lachen omdat wij zin hebben om te lachen. Zo’n lachsessie geeft je opnieuw het gevoel van blijheid en van vreugde van het jonge kind. Door de verschillende ‘oefeningen’ geraken wij uit de stress, stappen uit onze comfort zone en verlaten heel snel ons hoofd.


Meer informatie vindt je op de site www.lachen4you.nl.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina