Liefstje scha(ch)tjesDovnload 18.56 Kb.
Datum16.08.2016
Grootte18.56 Kb.
25 oktober 2004

24-urenloop

Lopen, hijgen, neervallen, niet slapen, toch efkes slapen, nog een rondje lopen, en nog één, en nog één, een bonneke krijgen, een soepeke gaan drinken, naar de DJ-contest gaan kijken en supporteren voor onze DJ, rondje lopen, naar de massagetent, iets gaan eten bij een andere kring, rondje lopen, onze lopers aanmoedigen, laatste rondje lopen, verzuurde benen, blij zijn dat het gedaan is...

Zoals je al kon raden is dit een sfeerbeeld van de 24urenloop. Nu dinsdag en woensdag verwachten we je allemaal om de kleuren van Wina te komen verdedigen in deze strijd der studenten. Als je je niet graag afbeult kan je ook gewoon een hapje komen eten (maar toch liefst lopen). Je kan ook komen supporteren voor onze DJ in de DJ-contest. Hij speelt dinsdag vanaf 21.40u.


Kom zeker een rondje lopen, zodat we ook dit jaar een mooie plaats kunnen bemachtigen en de grotere kringen een keer kunnen aftroeven. Dinsdag vanaf 20u aan de piste van het Sportkot!

Mensen die een handje willen toesteken op de 24urenloop (zoals even komen helpen bij ons eetstandje), mogen altijd mailen naar sport@wina.be. Alle hulp is welkom en wordt sterk geapprecieerd!Sport

Bedankt


Bedankt en tegelijk proficiat aan alle schachten die deze week hebben meegedaan aan de cantus en/of de doop. Dankzij jullie inzet en enthousiasme waren ze beide meer dan geslaagd! Tot de volgende!

Bram

Liefstje scha(ch)tjes

De onthaalweken zijn al even voorbij. Nu de PeMe net gepasseerd is, willen we jullie alvast bedanken voor de toffe tijden! Blijf vooral naar de activiteiten komen!

We'll be back, next semester,
your EJW!

Belangrijke barmededeling!

Wegens werken in't RC en mede door de 24-urenloop zal de winabar van woensdag NIET doorgaan. Voor de mensen die echter geen bar willen missen, donderdag is de heropening van het RC met gratis vat! Vanaf volgende week zijn we weer trouw op post.

Barteam

Winakoor (4)

Je voelt natuurlijk al met je koude voetjes in een beekje aankomen wat er in dit tekstje staat. Daarom gaan we het kort houden met de mededeling dat we vanavond alweer op post zijn voor een nieuwe repetitie. De (nieuwe) mensen die het lokaal nog niet weten zijn worden zoals de vorige weken omstreeks 20u40 aan de winagang verwacht.

Uw trouwe dienaar

Muziek en Wina

Ons koor is niet het enige muzikale dat Wina te bieden heeft. Elk jaar organiseert LBK een Interfacultair Songfestival. Vorig jaar is Wina niet door de preselecties geraakt, maar dit jaar gaan we de finale winnen. We hebben al een groepje, dat niet te harde rock brengt, maar we kunnen nog muzikanten gebruiken. En als er voldoende interesse is, kunnen we misschien meerdere groepjes vormen.

Dus, bespeel je een instrument, of wil je je zangtalent buiten uw badkamermuren laten horen, kom dan vanavond, maandag 25 oktober, om 19u naar de Winagang. Daar zullen we analyseren welke instrumenten we hebben, wie welk genre wilt spelen, en een eerste repetitie vastleggen. Dwarsfluit, djembe, gitaar, mondharmonica... Elk instrument is welkom, elk muziekgenre is welkom.

Als je vanavond niet kan komen, mag je altijd mailen naar jochen@wina.be (vermeld je instrument(en) en wanneer je kunt repeteren).

Tot vanavond,
Jochen

CuDi


Gegroet,
Ook deze week is CuDi open. Wederom in de fantastische Winakelder (cité onder blok 4). Deze keer met een fantastische nieuwe inrichting om onze liefde (en cursussen) nog efficiënter te kunnen verspreiden. Kijk ook op cudi.wina.be voor lijstjes van de cursussen die wij verspreiden voor een bepaald jaar (ze zijn eindelijk afgeraakt).

We zijn deze week enkel op dinsdag open, van 18 tot 19u.


Voor reservaties: als je niet zeker bent of een bepaalde cursus er nog is, kan je ons altijd gewoon mailen op cudi@wina.be. Wij laten je dan weten wanneer je hem kan komen halen; zo moet je niet voor niks naar de winakelder komen.

Er zijn ook twee nieuwe boeken binnen: Operating Systems (2KI) en de kopies uit het boek voor Algebra (2LW).

fragikafebout Cursus Chemie 1BF en 2KN

Er is iets misgelopen bij het afdrukken van de cursus Chemie voor 1e Bach Fysica en 2e Kan Natuurkunde. Er ontbreken allerhande formules en grafieken. Dit probleem stelt zich in alle cursussen chemie verspreid door CuDi. Wij slaan bij deze een nostra culpa. Je kan je oude cursus Chemie komen inruilen tegen een nieuw exemplaar tijdens de cursusdienst.Groetjes,
Uw Aller Cudi

Blood Moon!

Bij gebrek aan een Winabar, toch goed voor wat amusement in de nacht van woensdag op donderdag: in de vroege/late uurtjes heeft er dan een volledige maansverduistering plaats - die als effect heeft dat de maan bloedrood kleurt, en dan ook wel eens Blood Moon wordt genoemd.

De geïnteresseerden houden hun ogen op de maan gericht, en vinden meer info op http://science.nasa.gov/headlines/y2004/13oct_lunareclipse.htmBloodnose Tias

Gratis coachingprogramma voor laatstejaarsstudenten

Beste laatstejaarsstudenten,
Ook al staat er nog een jaartje studie voor de boeg, toch nemen wij al graag eens een kijkje in de toekomst. Wij, IDW (Industriedag Der Wetenschappen), laten jullie niet zomaar los in het onbekende bedrijvenwereldje! Wij houden jullie op de hoogte van interessante weetjes in verband met toekomstige werkgevers en ook het solliciteren op zich bekijken we van naderhand. Wij raden jullie alvast aan eens kijkje te nemen op http://www.gotalent.be/coaching/index.htm want vanaf oktober start GO Talent met een nieuw en uniek coachingprogramma voor laatstejaarsstudenten en dit volledig gratis! Niet te missen dus!

Jullie IDW-team,
Bram en Margot


Maandag 25 oktober

21:00

Repetitie Winakoor

MSI 91.10

Dinsdag 26 oktober

18:00-19:00

CuDi

Winakelder

20:00-24:00

24-urenloop

Piste Sportkot

Woensdag 27 oktober

00:00-20:00

24-urenloop

Piste Sportkot

Donderdag 28 oktober
Eindelijk rust
V.U. Tom Trogh, Jan Pellegrims, Bram Verbinnen en Kristof Schoels.
Wekelijks blaadje van studentenkring WINA.
Gedrukt op 150 exemplaren voor de 1e bachelor Wiskunde, Fysica en Informatica. Online verspreid voor 2e kan en licenties Wiskunde, Natuurkunde en Informatica.

Online te vinden op http://winagenda.wina.be


Voor alle verzoekjes, columns, tekstjes en aanvragen, slechts één adres: redactie@wina.be
De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina