Lieve kinderen van groep 6A, meester Leo en juf PetraDovnload 5.48 Kb.
Datum17.08.2016
Grootte5.48 Kb.
Madrid, 5 december 2005
Lieve kinderen van groep 6A, meester Leo en juf Petra,
De luisterpiet heeft aan mij laten weten dat er in groep 6A hele zoete en lieve kinderen zitten, die de afgelopen weken heel hard hebben gewerkt. Daar werd ik heel blij van.

Maar hij vertelde mij nog meer. Juf Petra is al een poosje ziek thuis en dat is voor jullie niet zo leuk. Gelukkig hebben jullie meester Leo nog! Maar ik dacht daar moet ik wat aan doen. Die klas verdient een extra cadeautje…, want jullie zijn gewoon een SUPERKLAS!
Ik heb heel lang nagedacht wat ik jullie nu extra zou schenken. Piet kwam toen met een reuze idee.

Sint”, zei hij, “In deze klas zitten zulke goede kinderen die vinden het vast wel leuk als er een nieuw speelkameraadje bij komt. Een vriendje die zij allerlei kunstjes kunnen leren, maar waar ze ook heel goed voor moeten zorgen.”
Dat was ik helemaal met hem eens en dus hebben wij een extra cadeau voor jullie. Jullie mogen er mee spelen als jullie er maar wel heel voorzichtig mee zijn. Jullie mogen het cadeau ook voor een paar dagen mee naar huis nemen, maar dan is er wel een kleine voorwaarde. Bij het cadeau zit een dagboek. Als je het cadeau mee naar huis neemt, dan moet je een verhaaltje in het dagboek schrijven. Bijvoorbeeld: je naam, logeerdatum en wat je met het cadeau gedaan hebt. Je plakt er ook een foto of tekening in. Vertel zoveel mogelijk. Schrijf in het dagboek alle leuke dingen die er gebeurd zijn. Dat is vast niet moeilijk. Je mag op 1 van deze twee tijden het cadeau thuis hebben:
Vrijdagmiddag mee – maandagochtend terug

Maandagmiddag mee – vrijdagochtend terug
Maak het cadeau nu maar snel open en heel veel speelplezier. Tot volgend jaar.
Groeten,

Sint en Piet


PS. De rommelpieten hadden dit jaar veel troep gemaakt in de klas. Volgend jaar zal ik ze nog even streng toespreken dat ze de laatjes in de kastjes moeten laten zitten. Houden jullie de klas wel netjes voor juf Petra en meester Leo? Goed helpen hoor!

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina