Maandag 18 januari Start "Feijenoordweek". Dinsdag 19 januari 00 uur sporten voor ouderDovnload 8.78 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte8.78 Kb.15 januari 2016.


Agenda

Maandag 18 januari Start “Feijenoordweek”.

Dinsdag 19 januari 9.00 uur sporten voor ouder.

Woensdag 20 januari Feyenoord Gymles voor groepen 5 en groep 6 onder leiding van Feyenoord Soccer Schools.

 Donderdag 21 januari Lesdag in De Kuip voor groep 7.

Koffieochtend.

Vrijdag 22 januari Feijenoord-Gastles voor groep 8.
Gymlessen in de Tandwielstraat.

Het schilderen van de grote gymzaal heeft gevolgen voor de gymlessen. Alle kinderen van groep 3 t/m 8 gymmen voorlopig in de Tandwielstraat.Maandag a.s.:

Groep 3 gymt om 8.30 uur in de Tandwielstraat. Ouders brengen de kinderen zelf naar deze gymzaal. Gedurende de dag worden de kinderen door de leerkrachten gehaald en gebracht. Groep 8 mag vanaf de Tandwielstraat om 14.45 uur naar huis.Woensdag a.s.:

Groep 7 gaat zelf naar de Tandwielstraat. Groep 3 gymt tot 11.30 uur en zal om 12.15 uur gewoon op school zijn.Vrijdag a.s.:

Groep 3 gymt om 8.30 uur in de Tandwielstraat. Ouders brengen de kinderen zelf naar deze gymzaal. Groep 8 mag om 14.45 uur zelf naar huis vanaf de Tandwielstraat.

De lessen van de Schoolsportverenigingen boksen en judo worden in de kleutergymzaal gegeven. Alle brede schoolactiviteiten [ook circus] zijn gewoon op school.
Ouderbijdrage [het is 1 januari geweest!!].

[alleen voor de kinderen op de basisschool, niet van de peuterspeelzaal]

Dit schooljaar is de ouderbijdrage € 55,- per kind.

Groep 8 gaat in mei op kamp en hiervoor moet € 145,- per kind betaald worden. Dit bedrag omvat de ouderbijdrage en de betaling voor het schoolkamp.

Heeft u problemen met het betalen van de ouderbijdrage, dan is het wenselijk om dit zo snel mogelijk te melden bij AnneMarie en niet te wachten tot het allerlaatste moment. Wij willen u vragen de ouderbijdrage te betalen of over te maken op rekeningnummer NL38ABNA0504317717 t.n.v. Theresiaschool te Rotterdam.
Inloopochtend.

In januari is de inloopochtend bij de kleuters op vrijdag. Aanstaande vrijdag gaan we spelletjes doen om het werkgeheugen te trainen. We spelen dan in kleine groepjes spelletjes als: ik ga op reis naar de Noordpool en ik neem mee……., memory, kwartet. U komt toch ook?


LOGO3000 voor thuis voor peuters en kleuters.

Sinds deze week kunnen de kinderen die een thuislicentie hebben oefenen met de woorden van LOGO3000. Mocht u dit ook nog willen, dan kunt u informatie vragen bij de leerkrachten van de peuters en de kleuters. We kunnen nog extra licenties bestellen. De kosten tot het eind van het schooljaar (juli 2016) bedragen € 7,50. Ouders die al betaald hebben krijgen in de loop van volgende week € 2,50 terug.


Lammetjesdag.

Op woensdag 27 januari [dus pas over 12 dagen] bezoeken de kleuters de lammetjesdag in de polder van Schieveen. We gaan er met de bus naar toe. We vertrekken rond 9.30 uur. Het is belangrijk dat de kinderen warme kleding en stevige schoenen/laarzen aan hebben. We zijn die woensdag iets later terug namelijk rond 12.30 uur.


LekkerFit.

Bij de kleuters hangt nu ook een LekkerFit- informatie bord. In de ouderkamer, bij de peuters en nu ook bij de kleuters hangt een traktatie-ideeënrek. In dit rek staan kaartjes met leuke ideeën voor traktaties. Ziet u op één van de kaartjes een leuk idee, dan mag u dit kaartje meenemen.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina