Met die woorden en een elftal met veel zelfvertrouwen begonnen we aan de wedstrijdDovnload 8.32 Kb.
Datum24.08.2016
Grootte8.32 Kb.
BMR 1 – Heer 1

05-04-2010

Na de 3 gewonnen punten tegen Berg 28 van afgelopen zaterdag, stond vandaag alweer de volgende wedstrijd op het programma voor BMR 1.

Heer was vandaag de tegenstander en dat was een tegenstander om rekening mee te houden. De uitwedstrijd werd namelijk kansloos verloren met 4-0.


De trainer gaf voor de wedstrijd al aan dat dit de laatste kans voor Heer was om nog aan een kampioenschap te mogen denken, als ze hier met 3 punten naar huis gingen. En dat er vanaf minuut 1 tot minuut 90 met volle concentratie gevoetbald moest worden.

Met die woorden en een elftal met veel zelfvertrouwen begonnen we aan de wedstrijd.

In het eerste kwartier was ook te zien dat Heer de iets betere partij was en ook op een 0-2 voorsprong kwam door 2 keer onoplettendheid in de verdediging van BMR.

Misschien dacht Heer nu dat het er al was, en dachten sommige toeschouwers alweer terug aan de 4-0 van eerder dit seizoen, maar de spelers van BMR wilde hier niet aan meewerken. En een mooie wedstrijd om naar te kijken barste los.

Nog geen 2 minuten na de 0-2 was het Paul Waterval die een vrije trap van Davy Weusten in de lange hoek binnen kopte en de stand 1-2 maakte.

Als gevolg van deze aansluitingstreffer deed BMR er nog een schepje bovenop. De verdediging met Patrick Kleijnen, Youri Brassé, Mike Duysengs en Kevin van Proemeren konden even pauze pakken want het was eenrichtingsverkeer richting het doel van Heer.

Eerst was het Rik Caelen die een mooie actie niet kon bekronen met een doelpunt. Het bleek slechts uitstel van executie want even later was er een mooi doelpunt van BMR.

Een lange bal van Davy Weusten op Rik Caelen, die niet zelf de actie maakte maar breed legde op de vrij opkomende Chris Bessems. Die niet nadacht en met buitenkant rechts de keeper verschalkte 2-2!

De spanning was weer helemaal terug in de wedstrijd en het leek ook dat dit de ruststand zou gaan worden. Alleen Heer legde zich daar niet bij neer. Na een voorzet van de rechterkant was het Luc van Neer die de bal wegkopte. Helaas kon een speler van Heer de bal oppakken en, passeerde Guido Martinussen met een schot in de lange hoek.

2-3 in de laatste minuut voor rust.


Die goal vlak voor rust leek BMR niet meer boven te komen. Het 1e kwartier na de rust was het vooral Heer dat aanspraak maakte op nog een goal.

Het voetbal van de 1e helft had plaats gemaakt voor een wedstrijd vol strijd waar soms pittige overtredingen gemaakt werden en de scheidsrechter de nodige keren heeft moeten ingrijpen.

Het was dan ook wel te verwachten dat de scheidsrechter uiteindelijke een rode kaart ging trekken en die kwam dan ook voor de rechtsback van Heer. De 2e gele kaart na herhaaldelijk tijd trekken.

Wil nog niet zeggen dat het voor BMR makkelijker werd tegen 10 man. Heer trok zich terug en hoopte er op de counter nog uit te kunnen komen. Met 2 goede spitsen voorin. Dat waren gelukkig maar spaarzame momenten.

De bal bevond zich voornamelijk op de helft van Heer en de verdediging leek maar niet te kraken.

Uit de vrije trappen en corners kwam ook niet veel gevaar van BMR, op 1 vrije trap van Rik Caelen na die door de keeper uit het doel werd getikt.

Terwijl de tijd steeds verder tikte en het einde steeds dichterbij kwam pakte BMR zich nog een keer samen voor een slotoffensief.

Gesteund door de supporters op de tribune en langs het veld gingen ze er nog een keer voor.

En we werden beloond voor het harde werken.

Het was in de laatste officiële minuut van de wedstrijd. Een vrije trap aan de linkerkant van het veld werd getrapt door Chris Bessems en onderkant lat ingekopt door Paul Waterval. 3-3!

Een enorme ontlading bij de spelers, trainer, leiders en supporters want BMR ging een punt tegen Heer pakken.

Niet veel later floot de scheidsrechter ook af en was het BMR wat feest vierde en Heer dat kwaad was op de scheidsrechter.


Door 7 punten in de laatste 3 wedstrijden en een voorsprong van 8 punten op de nummer laatst Gulpen mag toch wel al gedacht worden aan klassenbehoud van BMR 1. dat door velen niet voor mogelijk werd gehouden aan het begin van het seizoen.

De laatste woorden over deze club zijn dan ook nog niet geschreven want….


De eer voor het volgende verslag is aan Lars Roijen!De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina