Moeilijkheden bij inloggen eLearningmodule ProbleemDovnload 6.09 Kb.
Datum27.09.2016
Grootte6.09 Kb.Moeilijkheden bij inloggen eLearningmodule
Probleem:

Wanneer u zich aanmeldt, wordt het veld 'Wachtwoord' leeggemaakt en gebeurt er verder niets (er gaat geen ander browser-venster open). Het programma blijft laden, maar er gebeurt verder niets.


Oplossing:
1. Open je internet explorer, klik op extra, klik op internetopties, klik op beveiliging, klik op vertrouwde websites, klik op websites, voeg ace.explio.com toe, klik op ok.

2. Open de firewall op je computer en voeg ace.explio.com toe aan de lijst met veilige(trusted) sites en aan de firewall van je(draadloze)router/modem. Vergeet ook niet om bij de pop-up-instellingen van je firewall ace.explio.com toe te voegen om pop-ups te accepteren van onze server.


Als het bovenstaande niet helpt, hebt u waarschijnlijk ...
1. een pop-up-stopper geïnstalleerd (bv. Lavasoft Ad-aware), een tooltje dat belet dat er irritante pop-up-vensters verschijnen. Voeg onze server ace.explio.com toe aan de lijst met veilige (trusted) sites.
2. een browser / anti-virus-programma / firewall met een ingebouwde pop-up-stopper of met een plug-in met een pop-up-stopper-functie:

Internet Explorer 6.0 met Service Pack 2 (Windows XP met Service Pack 2) - Voeg onze server als volgt toe aan de lijst met veilige sites: kies in het menu Tools(Extra) de optie Pop-up Blocker, en vervolgens Pop-up Blocker Settings. Tik ace.explio.com in en klik op de knop Add(toevoegen).


3. Netscape Navigator 7.0x - Voeg onze server als volgt toe aan de lijst met veilige sites: kies in het menu Edit de optie Preferences. Dubbelklik in de linkerbalk op de categorie Privacy & Security en klik daarna op Popup Windows. Klik vervolgens bovenaan rechts op de knop Allowed Sites. Tik ace.explio.com in en klik op de knop Add.
4. Norton Internet Security 2002/2003 of Norton Personal Firewall - Schakel de pop-up-stopper als volgt uit: open Norton Internet Security, klik op 'Ad Blocking' in het menu 'categories', links op het scherm. Klik daarna op het vakje naast 'Enable Ad Blocking', zodat het vinkje verdwijnt. Een andere mogelijkheid is onze server ('ace.explio.com') toevoegen aan de lijst met veilige (trusted) sites.
5. Yahoo!-browser (SBC) - Klik op 'Settings' > 'Pop-Up Blocker' > 'Off'.
6. Internet Explorer met een recente Yahoo!-toolbar - Klik op het icoontje van de pop-up-stopper in de Yahoo!-toolbar en schakel de optie 'Enable Pop-Up Blocker' uit.
7. Internet Explorer met een recente Google-toolbar - Schakel de pop-up-stopper uit door 'Options' te kiezen op de Google-toolbar en de optie 'Popup blocker' uit te schakelen, of vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in en houd de CTRL-toets ingedrukt terwijl u op de 'Aanmelden'-knop klikt.

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina