Monsterzege voor f1Dovnload 70.75 Kb.
Datum03.10.2016
Grootte70.75 Kb.


45e jaargang

nummer 7

28 september 2014MONSTERZEGE VOOR F1

En weer won F1 deze week met dubbele cijfers. Vorige week werd het 14-0, deze week wist onze F1 weer ruim te winnen. Gemert werd met 13-0 overmeesterd en aan de zegekar gebonden. Ook A1 kwam met een ruime overwinning uit de bus (5-1) . Helaas waren dat de enige twee wedstrijden die winnend werden afgesloten. Al onze andere teams verloren. Vooral voor D1, E1 en MD1 waren de druiven zuur: deze teams verloren met resp. 1-12, 1-11 en 0-16.

SCMH speelde vandaag haar eerste thuiswedstrijd van dit seizoen. Helaas was Odiliapeel een maatje te groot zodat met 1-4 werd verloren.

Deze week een wat kortere editie aangezien de redactie er een paar dagen tussenuit is geweest.

Gelukkig misten we deze week maar twee verslagen,.

Tot volgende week.


MEDEDELINGEN

  • Trainer van B1, Evert Vanthoor, ontvangt graag een telefoontje op zijn mobiele nummer: 06 13606641 wanneer één van de spelers zich af wil melden voor de training.


UITSLAGEN

SCMH A1

-

Schijndel A2

5-1

SCMH A2vervallen
SCMH B1

-

Rood Wit'62 B3

0-2

DVG C2G

-

SCMH C1

7-3

SCMH D1

-

Venhorst D1

1-12

SCMH E1

-

Gemert E5

1-11

SCMH F1

-

Gemert F6

13-0

Mariahout F3G

-

SCMH F2

6-1

SCMH MD1

-

Holthees MD1

2-3

Schijndel MD1

-

SCMH MD2

16-0
VERSLAGEN

Zaterdag 27 september

SCMH A1 – Schèndel A2 uitslag: 5-1

Hallo, ik ben Chiel, en ik wens Floyd een fijne vakantie. We moesten vandaag tegen Schijndel A2. Floyd was op vakantie en Mayk van Driel was zijn vervanger en Koen. We begonnen de wedstrijd goed. In de 5e minuut was het Roy, die de 1-0 maakte. Later in de 1e helft werd ons spel slechter. Toch wisten we de 2-0 te maken, goal maker Roel. In de 35e minuut werd het 2-1. Rust. In de 66e minuut van de 2e helft scoort Giel de 3-1. 75e minuut Corry 4-1. 85e minuut Menno de 5-1. De koekoek gaat deze week naar Corry die 1 op 1 miste. Mayk en Koen bedankt! Houdoe.


SCMH B1 – Rood Wit ’62 B2 uitslag: 0-2

We speelden thuis en om 12:15 verzamelen. Clint speelde met ons elftal mee omdat wij anders te weinig wissels hadden. De scheids floot, de eerste helft is begonnen.

We hadden al gelijk een paar gevaarlijke acties maar hun hadden er ook een paar.

Toen kregen we een corner; hij werd genomen en net niet er in, Rood Wit pakte snel de bal en schoten naar voren en het was 1 op 1, hij ging er net in: 0-1. De scheids floot voor het einde van de 1ste helft. RUST. De scheids fluit voor de 2de helft, Rick en Clint kwamen in het veld. Er werd veel geschopt en geduwd maar we gingen nog door, steeds nèt niet. En toen scoorde Marijn, maar hij stond net buitenspel, jammer. En de tegenstanders scoorden de 0-2. We speelden goed, maar jammer dat we net verloren hebben.


DVG C2G - SCMH C1 uitslag: 7-3

We gingen naar DVG op zaterdagochtend. Toen we een goede warming-up gedaan hadden, begonnen we aan de wedstrijd. De aftrap werd genomen en het leek gelijk op te gaan. Toen we tien minuten bezig waren kreeg Ralph een kans maar miste helaas. We gingen weer verder en jammer genoeg maakte DVG toen de 1-0. We stonden achter maar gingen gewoon door. Vrij snel kwam DVG weer voor de goal en schoot weer in het net; 2-0. We gaven de moed nog niet op en hadden weer een kans. Ralph had weer pech en schoot de bal op de lat. We begonnen aan de tweede helft. DVG was sterk en maakte veel doelpunten achter elkaar. 6-0 stond het toen ging SCMH in het laatste kwartiertje er vol tegenaan ging. Skip gaf een mooie assist  en Yannick kon hem in de hoek schieten, 6-1. De kopjes gingen weer omhoog. DVG was aan het slapen, want Skip kreeg weer de kans om te schieten, maar de keeper tikte de bal weg. Teun kwam uit het niets voor de goal en scoorde de rebound: 6-2. We kregen weer hoop. Net buiten het strafschopgebied maakte DVG een overtreding en Stijn schoot de bal prachtig in de hoek: 6-3. Aan het einde scoorde Tom een goal, helaas een eigen goal, jammer! Eindstand 7-3.  


SCMH D1 – Venhorst D1 uitslag: 1-12
SCMH E1 – Gemert E5 uitslag: 1-11

Vandaag moesten we in een mistig Mariaheide aantreden tegen Gemert E5G. Maar al snel werd duidelijk dat ook meiden heel goed kunnen voetballen. Ondanks dat het spel goed op en neer ging en Sten en Luuk voorin super hun best deden, kreeg Gemert de beste kansen. Maar Giel wist lange tijd zijn doel schoon te houden. Gijs had het regelmatig stevig aan de stok met zijn tegenstander die niet schroomde soms een pittige overtreding te maken. Nadat Tycho een mooie aanval had opgezet werd deze door Gemert goed afgeslagen en een snelle omschakeling werd ons fataal. Een hoge bal op goal werd Giel te machtig en de 0-1 stond op het bord. Het werd voor onze mannen steeds lastiger om de aanval te vinden en Gemert werd steeds fysieker. Dit was ook snel terug te zien in de ruststand van 0-5, waarvan de laatste goal van Gemert wel een beauty was, via de lat en twee keer binnenkant van de paal. De tweede helft met vers bloed in de strijd gingen we weer goed van start. Loek wist een 100% kans van Gemert door een mooie sliding te voorkomen. Mathijs was onze aanval komen versterken en kreeg een aantal mooi gelegenheden om te scoren, maar hun keeper was ook niet de minste. Ondanks het harde werken van Aiden en Tjeu in de verdediging wist Gemert toch al weer vlug uit te lopen naar 0-10. Maar ondanks deze score lieten we ons niet uit het veld slaan. Er werden enkele geweldige aanvallen opgezet die over vele schijven liepen, zoals Tycho naar Gijs en Vince en uiteindelijk bij Mathijs die het net wist te vinden: 1-10. Eindelijk, de ban was gebroken en er werd vrolijk door gecombineerd en goed voetbal gespeeld, maar het slotakkoord was toch weer voor Gemert die de eindstand op 1-11 bracht. Ondanks deze grote nederlaag werd er met vlagen mooie aanvallen opgezet en goed verdedigd, maar ja soms kunnen meiden ook heel goed voetballen want zij maakte wel het verschil bij Gemert.


SCMH F1 – Gemert F6 uitslag: 13-0

Vandaag mochten we aantreden tegen Gemert F6 en als scheids hadden we Jonne Nooyen. We hadden er zin in en zetten meteen de tegenstander onder druk. Ook bij balverlies verdedigden we goed terug, waardoor we weer snel de bal veroverd hadden. De tegenstander kwam niet onder deze druk uit en het was een kwestie van tijd voordat de eerste goal zou vallen. En na 8 minuten was het dan zover: Boris maakte de 1-0. We hadden het net gevonden en toen ging het erg snel, de eerste helft liepen we uit naar 7-0. Ook de tweede helft gingen we gewoon door waar we mee bezig waren en dit was goed combinatiespel, goede individuele acties, goed verdedigingswerk en mooie goals maken. We liepen dan ook uit naar 13-0 en dit was zeker een terechte uitslag. Jongens erg goed gevoetbald! Doelpuntenmakers Joep, Boris, Pepe, Noud en eigen doelpunten. Jonne goed scheidsrechterswerk, bedankt hiervoor!


Mariahout F3G - SCMH F2 uitslag: 6-1

In de mist gingen we op pad naar Mariahout. Het team van Mariahout bestond uit 10 man, dus werd wederom besloten om 8 tegen 8 te spelen. Mariahout voerde meteen de druk op en na 4 minuten stonden we al achter met 0-1. SCMH begon toen ook beter te voetballen en wist deze stand de volgende 10 minuten vast te houden. Helaas kregen we er toen toch weer een tegen. In de 16e minuut werd uit een counter de eer gered door Lars, die na een voorzet van Mark de bal in het net wist te krijgen. We gingen dan ook de rust in met 2-1. Na de rust kwam SCMH er eigenlijk nauwelijks meer aan te pas. De spelers van Mariahout waren erg fanatiek en ook heel goed op elkaar ingespeeld. Owen en Jouri verdedigden zo goed als ze konden, en Micky, Finn en Jordy deden hun best op het middenveld, maar de uiteindelijke stand werd helaas 6-1. Het overspelen en niet met z’n allen tegelijk achter de bal aan rennen ging deze week al duidelijk beter! We moeten alleen niet zo snel opgeven bij balverlies, en de bewegingen van de tegenstander goed in de gaten blijven houden. Verder goed gevoetbald en verdedigd allemaal, maar Mariahout was gewoon een beetje te sterk voor ons. Volgende week weer een nieuwe kans op winst! Siebe, ondanks verlies goed gekeept! Lars alvast fijne verjaardag!


SCMH MD1 – ST SSS '18/Holthees MD1 uitslag: 2-3
Schijndel MD1- SCMH MD2 uitslag: 16-0

Wij, de meiden van MD2 hebben zaterdag tegen Schijndel gevoetbald. Het waren hele grote meiden voor een D 7 tal. We begonnen heel goed aan de wedstrijd en kwamen zelfs een paar keer bij hun goal. Maar ze waren toch te groot en sterk, dus hebben we de eerste én de tweede helft met 8-0 verloren (tel zelf maar op )!

We zijn toch heel trots op hoe we hebben gevoetbald. Groetjes Robin.  
DAW MP 1 / 2 - SCMH MP 1 / 2 uitslagen :MP1:3-8, 5-6, MP2: 2-5, 0-5

Onze eerste uitwedstrijd. Renske, Maud en Tijs waren er helaas niet bij, maar gelukkig kwam Keano ons team versterken.MP1: We speelden goed naar elkaar over en probeerden de bal in de goal van DAW te krijgen. Dit lukte het al snel 5x, knap hoor! DAW laat het er niet bij zitten en scoort de 1-5. DAW gaat in de aanval maar Jorn stopt de bal voor de goal. Goed gedaan. De laatste 5 minuten scoorden onze jongens nog 3x. Ook DAW wist in de laatste minuut nog een goal te maken en het werd 3-8. Joost, Gijs en Jorn hadden de goals gemaakt en Keano heeft goed verdedigd. In de 2e helft scoorde het andere team meteen 1-0. Dit is een sneller team, dus opletten! Onze jongens gaan ervoor en het wordt 1-1. De goals vallen over en weer in een rap tempo maar we blijven tegen een achterstand aankijken 4-3. Het wordt spannend. In de slotfase scoren we snel 2x achter elkaar. DAW maakte de 5-5. Maar in de laatste minuut weten we nog te scoren. We winnen met 5-6. Gijs, Jorn, Joost en Keano scoorden.

MP2: Hugo van DAW speelde met ons team mee, zodat wij ook 4 tegen 4 konden spelen. Hij scoorde al heel snel voor ons. Maar ook viel toen de 1-1. 2x schoot Niek net naast de goal. Jammer. Toen zorgde Ferm voor de 1-2. Sem volgde met de 1-3 en 1-4. Ferm zorgde met een paar snelle akties ervoor dat de tegenstanders niet bij onze goal konden komen. Via een hele mooie voorzet van Niek kon Sem de 1-5 met gemak intikken. Nog een mooie redding van DAW en een goal eindigde de 1st helft met 2-5. In de 2e helft kwam daar de verdiende 0-1 van Niek. Snel naar de andere kant van het veld, want daar had hij voor een knappe redding gezorgd. Na weer 2x naast de goal te hebben geschoten ging daar de 0-2 erin voor Niek. Er volgde nog een eigen goal van DAW. Sem zorgde voor 0-4 en Niek 0-5. Toen wilde Sem en Ferm samen nog een goal maken, maar die ging net over. Top gespeeld allemaal en Keano bedankt!
SCMH MP 3 / 4 – Achilles Reek MP1 uitslag:

Het is eindelijk zover!

Na een aantal weken trainen en partijtjes was vandaag onze 1e echte wedstrijd.

We moesten thuis voetballen tegen Achilles Reek. Die kwamen te laat aan op het sportpark, dus de wedstrijd begon een kwartiertje later dan gepland. Reek was met 7 spelers en wij met 9, dus maakten we 2 groepjes zodat we met af en toe een wissel toch allemaal konden spelen. De ene groep heeft 1x gewonnen en 1x verloren en de andere heeft 2x verloren. Het was erg leuk om nu voor het echie te voetballen en we kijken dan ook erg uit naar de volgende wedstrijden.HATTRICKSHet goede nieuws van deze week is:

  • De gehele redactie was dit weekend op ontspanningsweekend in het Gelderse Breedenbroek. Desalniettemin slaagde diezelfde redactie er toch in om op zondagavond alsnog een editie van het Jeugdnieuws te produceren.

  • De verbouwing bij SCMH is bijna afgerond. Binnenkort zal de nieuwe accommodatie officieel geopend worden. Wanneer dat gaat plaatsvinden is op dit moment nog niet bekend, maar wel bekend is dat SCMH trots kan zijn op wat er met behulp van talloze vrijwilligers is bereikt.

  • Zoals op onderstaande foto – ingezonden door Kim vd Nieuwenhuizen - te zien is, werkten ook op zaterdag weer veel mensen mee om de bestrating rondom de nieuwe kantine aan te leggen.

  • Op 4 en 11 oktober zullen de teamfoto’s worden gemaakt. De indeling hiervoor is als volgt:
    Zaterdag_____4_oktober_2014__Bijeenkomst'>Zaterdag 4 oktober.

SCMH MP1/2 10:15 uur

SCMH F2 10:20 uur

SCMH MD2 11:15 uur

SCMH C1 12:45 uur

SCMH A2 14:00 uur

Zaterdag 11 oktober.

SCMH F1 9:15 uur

SCMH E1 9:20 uur

SCMH MP3/4 10:15 uur

SCMH D1 11:15 uur

SCMH MD1 11:20 uur

SCMH B1 12:30 uur

SCMH A1 14:00 uur

Iedereen graag op tijd aanwezig voor de foto’s, zodat er geen vertraging ontstaat, waardoor wedstrijden later moeten beginnen. Heren leiders, graag jullie medewerking.


VERJAARDAGEN

6 oktober Corné Kanters (leider F1)

7 oktober Gijs van de Tillaart (E1)

7 oktober Toby van den Dungen (D1)

9 oktober Tijs van Asseldonk (MP 1 / 2) Proficiat allemaal!!

10 oktober Alex de Vries (keeperstrainer junioren)

12 oktober Roy van de Boogaard (A1)CHAUFFEURSLIJSTJES

A1:

Zat 01-11-2014 Boskant A1 - SCMH A1

Milan v. Hees, Thijs Kusters, Koen Verhagen en Giel v. Doorn
Zat. 22-11-2014 Vow A1 - SCMH A1

Roel Bekkers, Rowan v. Dijk, Menno v. Hees en Mart Kusters

De volgende personen moeten rijden bij de eerstvolgende beker wedstrijd of bij de voorjaarscompetitie:

Milan v. Hees Thijs v. Stiphout Roy v.d. Boogaard en Pieter V.d. Velden


B1

Zat. 4 oktober Blauw Geel Veghel: fiets

Zat. 8 november Bavos in Bakel: Ubels, van Hees, van de Laar

Zat. 15 november Erp: van de Wielen, van Loon, van de SteltZat. 29 november Helmond: van de Velden, Brugmans, van Boxtel
PROGRAMMA


Zaterdag
4 oktober 2014

Bijeenkomst

Aanvangstijd

SCMH A1

-

vervallen

SCMH A2

-

Erp A2

13:45

14:30

Blauw Geel'38 B4

-

SCMH B1

13:30

14:30

SCMH C1

-

WEC C2

12:30

13:00

Blauw Geel'38 D5

-

SCMH D1

10:30

11:30

Sparta'25 E3

-

SCMH E1

08:15

09:15

Boskant F1

-

SCMH F1

09:30

10:30

SCMH F2

-

Rhode F7G

10:00

10:30

FC de Rakt MD1

-

SCMH MD1

09:30

10:30

SCMH MD2

-

Bl. Geel'38 MD1

11:00

11:30

SCMH MP1/2

-

Odiliapeel MP1

10:00

10:30

WHV MP1/2

-

SCMH MP3/4

08:30

09:30
Zaterdag
11 oktober 2014

Bijeenkomst

Aanvangstijd

SCMH A1verzet naar ?

Rhode A4

-

SCMH A2

13:30

14:30

SCMH B1

-

Gemert B4

12:15

13:00

Blauw Geel'38 C7

-

SCMH C1

12:00

13:00

SCMH D1

-

ELI D1

11:00

11:30

SCMH E1

-

Mariahout E1G

09:00

09:30

SCMH F1

-

ASV'33 F3

09:00

09:30

DVG F3

-

SCMH F2

08:30

09:30

SCMH MD1

-

Olympia'18 MD1

11:00

11:30

VOW MD2

-

SCMH MD2

10:00

11:00

Boerdonk/Keldonk MP1

-

SCMH MP1/2

10:00

11:00

SCMH MP3/4

-

Festilent MP1/2

10:00

10:30
VEEL SUCCES AHA/BRA
verslagscmh@home.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina