Mooie Kisten Rally Op 29 meiDovnload 8.57 Kb.
Datum20.08.2016
Grootte8.57 Kb.Mooie Kisten Rally

Op 29 mei zitten alle stoere kinderen van 5 tot en met 12 jaar weer op het puntje van de stoel. Stichting Doe Kids organiseert in het Ordenbos dan voor het vijfde jaar de No Tomatoes Zeepkistenrace Festival. Een familiefestival vol met bijzondere en leuke buitenactiviteiten voor stoere jongens en meisjes met een groot horecaterras waar aan de kinderen maar zeker ook aan de ouders gedacht is. Het perfecte dagje uit op deze mooie (vrije) dag. Met dit jaar voor het eerst ook een eigen “Mooie Kisten Rally”. Wij willen u dan ook graag uitnodigen om mee te doen met uw Oldtimer club. Het uitgangspunt is om deze dag zoveel mogelijk mooie oldtimers te verzamelen en er een echte, gezellige Oldtimer Rally van te maken!

Samen met ‘Het Stadscafé’ wordt deze rally verzorgd, met een prachtig uitgezet parcour door Apeldoorn. Beschikt u over een Oldtimer van 25 jaar of ouder, mis deze kans dan niet om mee te doen.

Programma
Het start-/verzamel- en eindpunt zal zijn in het Oderbos te Apeldoorn


De dag zal beginnen om 10:30 uur. U meldt u bij de organisatie en krijgt het routeboek uitgereikt. Uiteraard staat de koffie klaar als u het routeboek gaat bestuderen. Welke fantastische prijzen zijn hiermee te winnen?

Hoofdprijs: een Ferrari!!!!

Tweede prijs: auto motor

Derde prijs: APK keuring
Rond 11:00 uur kunt u vertrekken en een hele mooie route gaan rijden in de karakteristieke en natuurlijke omgeving die Apeldoorn rijk is. Uiteraard mag u ook eerst nog even een uurtje rondneuzen op het festivalterrein. Tijd speelt geen rol bij deze rally!!!
Onderweg zal u in het hart van het centrum van Apeldoorn nl. bij HET STADSCAFÉ uw lunchpakket ontvangen, nadat u de proef natuurlijk goed heeft volbracht. Daarna wordt de Rally weer vervolgd en kunt u op elk gewenst moment en op één van de mooie plekjes langs de route uw lunchpakket oppeuzelen.
De verwachte terugkomst op de start locatie zal zijn vanaf 15:30 uur en de laatste deelnemers zullen dan rond 16:30 uur binnen komen waarna de tap opengaat om er een lekker borreltje gedronken kan worden. Ondertussen ruikt u de heerlijke geuren van geroosterde gerechten. Nadat alle formulieren zijn ingeleverd zal er ook meteen een prijsuitreiking plaatsvinden en kan men (nog eens) naar alle mooie voortuigen gaan kijken en verhalen daarover uitwisselen. Heeft u dan ook trek gekregen dan is het tijd om deel te nemen aan een heerlijke en compleet verzorgde barbecue.

U kunt deelnemen voor slechts € 30,- per equipe van 2 personen (u mag natuurlijk ook alleen rijden dan betaald u €17,50). Daar zit de lunch en het routeboek bij inbegrepen. Wenst u ook mee te doen met de barbecue dan komt daar per equipe van 2 personen een extra bijdrage van € 30,- bij.
Uitgangspunt is dat er genoten kan worden van de omgeving en van elkaar, dus we passen geen al te ingewikkelde route aanduidingen/systemen toe (u hoeft niet vooraf op cursus en een tripmaster is niet noodzakelijk).

Verder is er op het festivalterrein van alles te beleven, uiteraard de zeepkistenrace, maar ook zijn er voor kinderen allerlei leuke spelen en activiteiten te bezoeken. Ook is er voor de volwassenen veel te beleven, zo staan er de mooiste automobielen van enkele lokale autobedrijven en diverse andere bijzondere voortuigen!! Gave trialdemonstraties en kan er een ritje in een oldtimerbus gemaakt worden.


Geef u nu op (maar uiterlijk vóór 1 mei) voor de MOOIE KISTEN RALLY (voor volwassenen), via de site of mail naar info@doe-kids.nl

Geef u nu op (uiterlijk vóór 1 mei) voor de MOOIE KISTEN RALLY 2014

Stichting Doe-Kids | Mariastraat 47 | 7311 HJ Apeldoorn | 055 360 61 30 | info@doe-kids.nl | www.doe-kids.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina