Msi wind U100 zwart nieuwDovnload 81.63 Kb.
Datum25.07.2016
Grootte81.63 Kb.
Hierbij een antwoord op uw vragen. Er zijn een aantal voorbeelden gegeven van producten met links in de tekst en/of de afbeeldingen. Mochten deze links niet (goed) functioneren, of de afbeeldingen niet worden weergegeven, dan kunt u e.e.a. terugvinden op onze website onder de link: www.b-bit.nl/navigatie.htm

 

Wij hebben een uitgebreid aanbod van nieuwe en gebruikte laptops en boordcomputers. Wat voor zeilschepen veel wordt gekozen is de laptop op basis van de nieuwe energiezuinige (tot 86% besparing) Atom processor met volledige multimediamogelijkheden, ingebouwde webcam en WiFi, Bluetooth en Lan-aansluiting. Ook onze refurbished laptops met eenzelfde, of nog lager energieverbruik vinden veel belangstelling. Vaak hebben wij speciale aanbiedingen of complete inruil navigatielaptops tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Onze actieprijs voor de 10" Atom laptop is nu €  369,00 i.p.v. € 439,00. Onderstaand treft u hiervan enige informatie aan. Door op de afbeeldingen of de links te klikken kunt u meer informatie opvragen. U kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar de overzichtspagina met de volgende link:

www.b-bit.nl/navigatie.htm

 
MSI Wind U100 zwart    -   NIEUW
Extreem laag energieverbruik, zeer licht (maar 1 kg), zeer handzaam (slechts 26x18 cm), ideaal voor navigatie en communicatie (wireless lan met bluetooth, snel en krachtig (1,6 Ghz, 1024 Mb geheugen en 160Gb harddisk) -extra compleet uitgerust o.a. webcam, cardreader, speakers, enz. 10 inch zeer helder beeldscherm - Stroomverbruik ongeveer 1 -1.5A bij 12V incl. helder LED scherm van 3.5W.
Op voorraad - unieke prijs: € 439,00 incl.BTW en Windows XP en ANWB navigatieprogramma met één kaartenset binnenwateren Nederland 2009 (totaal incl. 18 kaartensets= € 569,00). Meerprijs 2 Gb geheugen ipv 1 Gb: € 20,00 Klik op foto links voor info. Klik hier voor de speciale watersport B-Bit Navtop navigatie uitvoering GEBRUIKT ?
VEEL GELD BESPAREN MET REFURBISHED LAPTOPS ?:
Wilt u laptopnavigatie op het water eerst eens uitproberen voordat u tot zo'n belangrijke investering overgaat? Wij kunnen u al een complete navigatielaptop met de modernste GPS-ontvanger (-muis) leveren, inclusief de  digitale waterkaarten en navigatiesoftware voor de omgeving van uw ligplaats, vanaf slechts € 189,50 !! (lege laptop v.a. € 79,50)
Klik hier voor meer informatie over de onverwoestbare refurbished laptops. 

Inderdaad wordt vaak gekozen voor een extern scherm onder de buiskap. Deze zijn leverbaar in modellen met een schermgrootte van 7 inch, 8,4 inch, 10 inch en 12 inch, al dan niet als touchscreen en/of inbouw of op voet.

 TFT-SCHERMEN
Mini TFT Schermen v.a. 6.4 inch tot 19 inch met of zonder touchscreen op voet en/of voor (spatwaterdichte) inbouw: v.a.  €  249,00

TFT-schermen met of zonder Touchscreen, zowel geschikt voor VGA (PC of laptop) als voor TV- en videobeelden en video- of bewakingscamera.

Reeds v.a. €  249,00 incl. BTW

  Klik hier voor spatwaterdichte inbouw touchscreens


 

AIS vindt een steeds grotere toepassing en is een belangrijke verhoging van de veiligheid op druk bevaren wateren met beroepsvaart. Afhankelijk van het gekozen navigatieprogramma is AIS hieraan te koppelen, waardoor de omringende schepen direct op het scherm zichtbaar zijn met gedetailleerde gegevens over de schepen en waarschuwingen ingeval van een mogelijke aanvaringskoers:

 AIS (Automatic Identification System)
Vergroot uw veiligheid en waarschuwt bij kans op aanvaring. Een "must" voor iedere schipper op groot water! Reeds voor:             €  199,00.

Voordelige 2 kanaals AIS-ontvanger met seriële NMEA aansluiting naar de PC. Zeer laag stroomverbruik (minder dan 1 Watt). Voor de ontvangst van klasse A en B scheepsberichten en gebruik in WinGPS 4 Pro / Seaclear en nog vele andere navigatieprogramma's.
De reden voor het
invoeren van het AIS systeem, is dat de schipper op deze manier over meer gegevens van boten beschikt
dan een radar toont.

 

1.   De ultra-micro boordcomputer met de 1,2 GHz CPU en minimaal 512 Mb geheugen is in principe geschikt voor alle door u genoemde toepassingen.Het navigatieprogramma bepaalt dan of het inderdaad mogelijk is de informatie van alle externe apparatuur gelijktijdig op het scherm te laten verschijnen (bijv. stroming, getij, wind, log, diepte, AIS, radar en stuurautomaat).

De ultra-micro boordcomputer die hiervoor zeer geschiktis is het type:


B-Bit Boord-PC-DH63-S

Processor

 VIA Esther 1.2 GHz

Diepte

12,3

Breedte

5,8

Hoogte

17,0

Gewicht

970

RAM

1 Gb

LAN

Realtek 8100B 2x10/100Mbps PXE

CF Slot

 1 x

WLAN

 -

2,5" HD Support

 Yes

Disk I/O

44pin E/IDE (DOM)

PS/2

 1 x

USB

  2x2.0(one on front)

Com-poort

 1 x

LPT-poort

 -

X-PCI

 -

SATA

 option

H/W MPeg 2&4

MPEG4/WMV9 decoding accelerator

TV-Out

 -

Video I/O

VIA Unichrome 2D/3D 64MB graphics

Max resolutie

 1920x1440

 

 

Prijs, incl.BTW

 €  620,00

U heeft hierbij 1 Gb geheugen ter beschikking wat, vooral bij toepssing van Windows XP PRO samen met "zwaardere" navigatieprogramma's, wel een voordeel is.
Er is 1 com-poort en 2 snelle 2.0 USB-poorten. De stuurautomaat of AIS zou op de com-poort kunnen worden aangesloten. Het aantal USB-poorten is eenvoudig met een externe Hub uit te breiden. Deze Boord-PC beschikt over voldoende grafisch vermogen om de gebruikelijke multimedia bewerkingen uit te voeren. De informatie van meerdere apparaten kunnen worden doorgegeven aan de PC m.b.v. een multiplexer. Onderstaand treft u hierover enige informatie aan.   

Miniplex-Lite 3 kanaals NMEA Multiplexer USB
  €  139,00
Tevens zwaardere uitvoeringen leverbaar.

 


Eenvoudige multiplexer met AIS-ingang ! Voordelige en probleemlose 3-kanaals NMEA multiplexer met USB aansluitkabel. Ingang 2 en 3 lezen 4800 bps NMEA berichten. Ingang 3 kiest zelf 4800, 9600, 19200 of 38400 bps en is daarmee geschikt om een AIS ontvanger aan te sluiten. Uitgang voor repeater of stuurautomaat. Voeding via de USB poort. Door galvanisch scheiding ingangen ook geschikt voor de beroepsvaart. Gemakkelijk te installeren, zonder moeilijke configuratie.

Eventueel kan de boord-PC worden voorzien van een ingebouwde WiFi aansluiting met antenne, maar dit is ook eenvoudig te realiseren met een externe USB WiFi stick waarvan het voordeel is dat men deze met behulp van een USB-verlengkabel eenvoudig zodanig kan plaatsen dat onder iedere afmeersituatie de ontvangst optimaal is. De prijzen van dergelijke USB WiFi sticks liggen tussen de Euro 27,50 en 89,00, afhankelijk van de doorvoersnelheid en gekozen (extra) antenne. Met deze oplossing is de nabijheid van een WiFi router noodzakelijk. Veel jachthavens stellen een WiFi-verbinding aan ligplaatshouders en passanten (al dan niet tegen betaling) ter beschikking). Een andere oplossing is de USB "dongle" van bijv. de KPN. Hiermede heeft men m.b.v. de GSM landelijke dekking voor het internetten. WLAN 54Mbps USB Adapter

  voor € 27,50WIFI DRAADLOOS INTERNET aan boord, in de caravan en overal waar een draadloze router of hotspot beschikbaar is. Met een tussengekoppelt USB-kabeltje heel gemakkelijk de best ontvang- en zendpositie bepalen en u kunt uw mail ophalen en verzenden, weerberichten, gribfiles,  stremming-informatie en BZA's downloaden. Onmisbaar bij langer verblijf aan boord.
 

De modellen uit de DD-serie, zoals het model: B-Bit-DDAAJSK, zijn met het maximaal te  plaatsen geheugen van 256 Mb zeer geschikt voor z.g. "dedicated" toepassingen, maar voor de combinatie met veel externe apparatuur toch te licht.

Bovengenoemde modllen hebben een gemiddeld stroomverbruik van ca. 5 Watt en behoren hiermede tot de meest energiezuinige in hun soort. Het opgegeven stroomverbruik ligt op 10 Watt.


Als er voldoende mogelijkheden zijn de warmte af te voeren en het stroomverbruik niet de hoogste prioriteit heeft, is onderstaande boord-PC ook zeker interessant.
Deze PC heeft een gemiddeld stroomverbruik van 17 Watt. Terwijl de ultra-micro boor_PC's een 5 Watt voedong nodig hebben, kan de onderstaande PC op 12 V worden aangesloten. Het is wèl belangrijk dat alle gebruikers op een spanningsstabilisator zijn aangesloten. Dit geldt met name ook voor de 12 V TFT schermen.Professionele 12V-12V DCDC Stabilisator / Isolator
100W  -    €  99,00
200 W -    € 109,00

Ingangspanning Vdc  9 - 18
Uitgangsspanning Vdc  12,5
Vermogen  100W / 8 A
Gal. gescheiden  ja

Ook deze PC werkt met D.O.M. en CF-kaart en heeft geen bewegende onderdelen, een solid state drive is hierbij echter niet mogelijk. Er is echter zojuist een interessant geprijsde 32 Gb CF verschenen zodat zonder al te hogekosten tot 36 GB kan worden ingebouwd. Alle bovengenoemde modellen kunnen echter probleemloos worden gekoppeld aan een externe harddisk waarbij een capaciteit van enkel honderden Gb nog onder de 100 Euro blijft.

 
Krachtige mini- boordcomputer met 1 GHZ processor en 256 Mb intern geheugen en 512 Mb D.O.M. opslag in 12V uitvoering. De eerste uit het rijtje "fanless" en bewegende onderdelen vrije uiterst kleine boordcompu-ters met zeer laag energieverbruik en mogelijkheden die men van een grote standaard PC zou verwachten. Deze refurbished PC's zijn als nieuw en uiterst gunstig geprijsd:         € 199,00 incl.BTW en embedded XP 
Klik hier voor meer informatieDe B-Bit boordcomputers bevatten geen bewegende delen en worden uitgerust met static (flash) geheugen voor de opslag van programma's en bestanden. Onderstaand treft u een overzicht aan van de mogelijkheden. Een vuistregel is uit te gaan van 4 Gb voor het besturingssysteem Windows XP PRO Bij voorkeur op een - snelle - D.O.M.-module en 8-16 Gb op CF-kaart te kiezen voor de overige programma's en (kaart-)bestanden.

Klik straks hier voor informatie

Omschrijving  (Nog in voorbereiding)

Prijs, incl.BTW

Window XP Home Nl *

De meest gebruikte - nog steeds de gebruiksvriendelijke versie

€  129,00

Windows XP Pro NL *

De uitgebreide versie o.a. zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Ook meertalig leverbaar: Engels, Duits, Japans

€  189,00

Windows XP Pro Embedded NL *

De Pro-versie, maar nu speciaal aangepast om maximale prestaties te verkrijgen op de B-Bit Boordcomputers en energieverbruik en snelheid te maximaliseren. Standaard 3 talen beschikbaar: Nederlands, Engels en Duits.

€  159,00

Vista Home Basic NL 32Bit  *

Het nieuwste Windows besturingssysteem - wordt niet geadviseerd - XP is de voorkeur

€  139,00

* actie aanbieding

alle besturingssystemen worden compleet geïnstalleerd geleverd. Evt. kan uw eigen XP Home worden geïnstalleerd: kosten € 30,00 - Gebruik van Vista wordt niet aangeraden

 

8  Gb CF-kaart

goedgekeurde CF-static flash met betrouwbare "boot"-eigenschappen

€    49,00

16 Gb CF-static flash

goedgekeurde CF-static flash met betrouwbare "boot"-eigenschappen

€    99,00

32 Gb CF-static flash

goedgekeurde CF-static flash met betrouwbare "boot"-eigenschappen

€   229,00

Gb SD-static flash

goedgekeurde micro SDHC-static flash met speciale RPD3 USB-kaartlezer

€    28,00

2  Gb D.O.M.-static flash

goedgekeurde D.O.M.-static flash IDE Flash Module SMI

€    59,00

4  Gb D.O.M.-static flash

goedgekeurde D.O.M.-static flash IDE Flash Module SMI

€    94,00

8  Gb D.O.M.-static flash

goedgekeurde D.O.M.-static flash IDE Flash Module SMI

€  187,00

** Opgelet bij D.O.M., CF en micro-SD

Alleen goedgekeurde merken gebruiken. Bepaalde producten "booten" niet of worden kokend heet.

 

2  GB JetFlash T5 elite

Waterproof USB-stick met speciale beveiligings- en internet & security software

€    16,50

4  GB JetFlash T5 elite

Waterproof USB-stick met speciale beveiligings- en internet & security software

€    28,50

8  GB JetFlash T5 elite

Waterproof USB-stick met speciale beveiligings- en internet & security software

€    49,50

2.5"harddisk intern

120 Gb - 8 Mb buffer - 5400 rpm

€    69,50

2.5"harddisk intern

160 Gb - 8 Mb buffer - 5400 rpm

€    76,50

2.5"solid state drive

op aanvraag

 

externe cd/dvd player/writer

op aanvraag

 

12V voeding - 5V - 3 Amp.

speciaal voor de 10Watt B-Bit Navigation PC's - incl. koppelstekkers voor 220V voeding

€    37,50

7" TFT Display - VGA (16:9)

VGA-ingang voor HTPC - TV: Automatische schakeling tussen: PAL/NTSC/SECAM - 12 volt - 400 cd/m2 (!!) - max. verbruik 9 Watt - 1024x768 - afstandsbediening

€   249,00

7" TFT Display - VGA (16:9) + Touchscreen

Als boven, maar nu ook met touchscreen functie. Op voet, maar tevens geschikt voor inbouw afmetingen (cm): 19,5 B x 14 H x 3 D

€   289,00

8" TFT Display - VGA (16:9) - Touchscreen

Als boven, maar met touchscreen. 300 cd/m2. Op voet, maar tevens geschikt voor inbouw. Afmetingen (cm): 20,5 B x 16.5 H x 3 D Verbruik max. 10W. 12 +220V.

€   309,00

10,4" TFT Display Touch-Screen met VGA-INPUT (4:3) - zwart

VGA-ingang voor HTPC - TV: Automatische schakeling tussen: PAL/NTSC/SECAM - 12 volt - 300 cd/m2 (!!) - max. verbruik 10 Watt - o.a.:1024x768 - afstandsbediening

€   329,00

Diverse (spat)waterdichte inbouwschermen.

v.a. 6,4 inch tot 17 inch. Met en zonder touchscreen. Met geborsteld RVS afdekraam. Evt. met glazen (krasvast) scherm - klik hier voor info.

v.a. € 312,50

Voedingen 220 naar 5-24V

Wordt geleverd incl. 2 stekkers en 2 koppelingen voor koppeling met 220V adapter, zonder stekkers of koppelingen:  €  34,50  -  Klik hier voor meer info.

€  39,50

Accu's - 4 en 7 Amp.

volgt

 

12V adapters & stekkers

klik hier voor de leverbare modellen

 

LED verlichting 12V

volgt

 

gestabiliseerde 220 naar 12V

klik hier voor de leverbare modellen

 

waterproof USB GPS-muis - tevens als PS/2, RS-232 CF- of PCMCIA en RS-232 leverbaar

De nieuwste en beste technologie, speciaal aangepast voor de watersport, ook bij lage snelheden - v.a. 0,3 knoop - nauwkeurige en betrouwbare koers en positie - SiRf Star-III + WAAS/EGNOS

€   59,50

mini keyboard

informatie volgt

 

waterdicht keyboard

informatie volgt

€  39,50

waterdichte muis & keyboard

informatie volgt

€  32,50

2.   Navigatiepromma WinGPS4 PRO biedt de mogelijkheid om uitgebreide routes op snelle en eenvoudige wijze te maken en tegelijkertijd wind en stromingsgegevens op het scherm te tonen, AIS aan te sluiten met een gedetailleerde rapportage op het scherm, een stuurautomaat en enkele andere apparaten aan te sluiten, maar nog niet de radar. Voorwaarde is dat alle apparaten over een NMEA0183 communicatieprotocoll beschikken. Is er een internetverbinding, dan kunnen onderweg grib-files met windinformatie worden opgehaald en eenvoudig op de kaarten worden weergegeven. Een AIS met USB aansluiting is eveneens leverbaar.

Radarbeelden kunnen wèl getoond worden op het programma Seaclear, evt. in combinatie met AIS beelden, gegevens over dieptemeter, winden log en er is een stuurautomaat aan te sluiten. Dit is een relatief "licht" programma dat gemakkelijk naast de WinGPS4 PRO op de boord-PC aanwezig kan zijn en draaien. Kaarten voor dit navigatieprogramma kan men op eenvoudige wijze zelf aanmaken m.b.v. de voorhanden zijnde kaarten.

Alle navigatieprogramma's werken zeer goed samen met onderstaande 20-kanaals USB GPS SiRf Star-III met WAAS/EGNOS en een speciale aanpassing om deze waterproof GPS ook al bij extreem lage snelheden van 0,2-0,3 knoop een nauwkeurige koers en positie te laten weergeven. De gevoeligheid van deze GPS is zo hoog dat een goede ontvangst wordt verkregen in een stalen stuurhuis zolang de GPS maar voor een raam ligt, of zelfs onderdeks onder een houten of kunststof luik of dek, maar gezien het feit dat ze waterproof zijn, kunnen ze desgewenst ook buiten.USB GPS-muis
De nieuwste en beste 20 kanaals SiRF StarIII technologie + WAAS - EGNOS enabled - NMEA0183 in USB of PS/2  Waterproof - ook in speciale watersport uitvoering leverbaar.
 

Normaal € 79,50 - nu:  ACTIEPRIJS: v.a. € 59,50 USB-uitvoering).
WATERPROOF -  WGS84  - laag stroomverbruik, LED functie-signaal, magneet, voor laptops, PDA, computers, e.d.
Direkt aansluitbaar op alle laptops of PC's met USB-aansluiting. Ook leverbaar voor PDA's met PS/2 aansluiting (PS/2-uitvoering € 64,95), en met adapterkabel voor nog veel meer andere modellen (zie overzicht hieronder: "Welke kabel bij welke PDA").
Uniek!: Ook in watersportuitvoering leverbaar = reeds v.a. 0,3 knoop nauwkeurige en betrouwbare koers, snelheid en positie !!
- info + technische informatie GPS USB of PS2-muis

3.   WEERBERICHTEN EN WEERKAARTEN ONTVANGEN KAN MEN O.A. MET HET PROGRAMMA JVComm32.

Informatie over dit programma vindt u op onze website of op het internet (freeware programma). Dit is een vaak gebruikt programma dat in de geregistreerde versie goede en duidelijke weerberichten en weerkaarten oplevert. Het ontvangen signaal kan via de microfooningang van de boord-PC door het programma worden omgezet. Een goede wereldontvanger (NASA) met digitale afstemming is wel belangrijk.

4.   Er is een ruime keuze aan TFT-(touch-)schermen. In de kajuit kan worden volstaan met een standaard TFT-scherm, waarbij de afmeting veelal wordt bepaald door het stroomverbruik en de beschikbare ruimte.
Onderstaand treft u enkele veel gebruikte schermen aan, de eerste overwegend voor binnen en de laatste (spatwaterdicht) voor buiten. De schermen in 15"voor binnen kunnen wij al leveren voor € 59,00 HP(Compaq) in zilver en € 74,50 Dell (Zwart/grijs). Deze schermen zijn met een speciale beugel (€ 17,90) ook aan de wand te bevestigen.  Links: Dell 15" TFT-beeldscherm - mooi zwart met
  zilveren voet beeldscherm - als nieuw - laag
  energieverbruik - no glare beeldscherm
  Er zijn er nog maar een paar:  €  74,50 incl. BTW

  Rechts: Compaq TFT5015 - 15" beeldscherm -


  zilver/zwarte voet - als nieuw - prima te dimmen
  voor nachtelijk gebruik - €  59,50 incl. BTW (op=op)Voor binnen- en (beschermd) buitengebruik zijn onderstaande schermen geschikt:TFT-schermen met of zonder Touchscreen, zowel geschikt voor VGA (PC of laptop) als voor TV- en videobeelden en video- of bewakingscamera.
Reeds v.a. €  249,00 incl. BTW

 Ideaal voor aan boord. Zeer laag stroomverbruik: v.a. max. 7 Watt, direct aan te sluiten op het 12V boordnet en/of 220V. Zowel geschikt voor aansluiting aan laptop of PC als voor TV (bijv. aan analoge en/of digitale receiver). Geschikt voor wandmontage, inbouw of op voet. Groot aantal modellen en afmetingen.

Voor spatwaterdichte inbouw zijn de volgende schermen geschikt (N.B. de helderheid van deze schermen geeft bij schel daglicht zonder afscherming niet altijd een tevredenstellend resultaat):

 
 B-Bit inbouw touchscreens
Touchscreen TFT-schermen - voor
 spatwaterdichte inbouw v.a. 6,4"
 en v.a. €  399,00 

   Klik hier voor meer informatie

 

Het eerste scherm voldoet prima in een stuurhuis of voldoende beschermd tegen spatwater. De 2 daaropvolgende modellen zijn bij uitstek geschikt voor gebruik bij schel daglicht. Het eerste is spatwaterdicht, terwijl de laatste is gedacht voor toepassing in een open kuip.

   10.2" TFT - Touchscreen, TRANSFLECTIVE
Nieuw: Prima zicht op de kaart bij direct zonlicht in de stuurhut !
  €  569,00 incl. BTW
  levertijd: april 2009

  Ideale 10,2" (16:9) monitor voor binnen in de stuurhut, gekoppeld aan een laptop of boordpc. Touchscreen bediening. Transflective ontspiegeld scherm, dus ook leesbaar bij direct zonlicht. Verbruikt maximaal 12W bij 12/24V. Ondersteunde resolutie: 640x480-1024x768. Contrast 1:500. Autodim sensor. Video/Audio ingang en luidsprekers. Geleverd met afstandsbediening, 12/230V adaptors en 2,5m all-in-one kabel.  LX1200TI Transflective touchscreen monitor IP65
Spatwaterdichte daglicht monitor met voorkeurstoetsen
  €  1350,00 incl. BTW

  Solide daglicht monitor om op uw laptop aan te sluiten. Helderheid 1100 Nits met dimregelaar. Verbruik minder dan 17W (8-26V). Geleverd met 90W lichtnetadaptor. Transflective, dus in volle zon goed leesbaar. Infra rood touchscreen via USB (XP/Vista driver) met de vinger, pen of handschoen te bedienen. Voldoende contrast 250:1. Beeld 1024*768 pixels (ondersteund 640*480 en 800*600). Operating range -20 tot 60 Celsius.Metalen huis met slagvast scherm. IP65 behalve de USB aansluitingen voor (flexibel) toetsenbord en muis (onderop).  LX1501PTI-BZL Maritieme 12 " daglicht monitor IP65 sealed
Waterdichte kwaliteitsmonitor voor buiten
  €  2550,00 incl.BTW - 15 inch uitvoering:  €  2690,00 incl. BTW

  Maritieme 12" touchscreen monitor met zeer scherp beeld. Volledig gesealde monitor IP65. Helderheid meer dan 800 nits dimbaar. Bijna geen reflecties dankzij Direct bonding van de glasplaat en infrarood touchscreen. Vermogen minder dan 30W (8-32V). XGA(1024*768) 650:1.

 

 

 PC Navigo 2010 de water wegwijzer bij uitstek !PC Navigo 2010 is het meest uitgebreide Nederlandstalige systeem voor watersportnavigatie op binnenwateren middels een PC of laptop. Met PC Navigo 2010 kunt u navigeren, routes plannen en het systeem wijst u de weg. Bij het bepalen van routes wordt automatisch rekening gehouden met alle afmetingen van uw schip en eventuele stremmingen worden direct aangegeven. U kunt kiezen voor de snelste route, de kortste route of de  toeristische route.

Complete watersportnavigatie
PC Navigo 2010 berekent de vaartijd en de verwachte aankomsttijd, rekening houdend met bediening van bruggen en sluizen. Er is een duidelijke weergave voor de betonning, ook zijn de meeste bruggen en sluizen met foto’s in het systeem opgenomen. In combinatie met een GPS muis is PC Navigo een volwassen navigatiesysteem voor alle binnenwateren.

Zeer betaalbaar watersport navigatiesysteem
Ten opzichte van andere watersportnavigatiesystemen is PC Navigo niet alleen zeer compleet, ook de prijsstelling is bijzonder vriendelijk. De zeer complete uitvoering voor Nederland kost slechts € 195,- een bijpassende  GPS muis kost tijdelijk € 35,00
 
Introductieaanbieding Exclusief bij de WatersportAlmanak
Tot 1 maart bij aanschaf van PC Navigo een GPS muis met 50% korting van € 69,50 voor  €  35,00!
 PC Navigo is leverbaar per vaargebied:

 • Nederland*   -  € 195,-

 • Benelux* -        € 295,-

 • Europa -          € 395,-

 • *Latere uitbreiding is altijd mogelijk

   


Onbeperkt installeren op meerdere plaatsen
De software kunt u installeren op meerdere PC’s, voor het afspelen heeft u de bijgeleverde USB-dongle nodig die u dus dient mee te nemen naar de computer die u wilt gebruiken. Hierdoor kunt u thuis oip uw gemak routes plannen voor bijvoorbeeld een lange vakantietrip.

Uitbreidingen met andere waterkaarten en updates
Het systeem is uitbreidbaar met meerdere vaarkaarten, zo kunt u een Nederland versie upgraden naar Benelux of Europa. Jaarlijks verschijnt een update die voor een aantrekkelijk bedrag als download beschikbaar zijn.

Systeem-eisen voor PC Navigo 2010:


 

 • Windows XP of hoger (geen Apple OS)

 • Kleurenscherm SVGA 800 x 600 of groter

 • 256 Mb RAM geheugen

 • 1,4 Gb schijfruimte

 • vrije USB poort

 • voor RIS/scheepvaartberichten: Internet

 • aansluiten GPS muis: NMEA protocol

 • aansluiten AIS: (NMEA protocol) 

 

 

Wij hopen u hiermede een goede algemene indruk van de mogelijkheden te hebben gegeven. Er zullen ongetwijfeld nog meer vragen zijn. Veel informatie zult u kunnen vinden op onze website onder www.b-bit.nl/navigatie.htm maar u kunt ons altijd bellen of mailen. Overigens kunnen wij alle besproken producten voor u installeren, zodat het aansluiten en in bedrijf stellen niet meer gecompliceerd is.


 

 

De meeste producten hebben wij op voorraad en kunt u in onze showroom (open op afspraak) werkend bekijken, De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina