M/v, 40 uur, standplaats Den HaagDovnload 8.17 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte8.17 Kb.

_________________________________________________________

AUDITOR

(m/v, 40 uur, standplaats Den Haag)Onderneming

De Louwman Group is één van de grootste en meest gerespecteerde groepen op het gebied van mobiliteit in Nederland. De groep bestaat uit importmaatschappijen voor de automerken Toyota, Lexus, Morgan en Suzuki (incl. motorfietsen en marine). Daarnaast houdt de groep zich bezig met lease- en financieringsactiviteiten, onderdelenhandel en banden import en behoren ruim 35 eigen dealerbedrijven, verspreid over heel Nederland en Tsjechië, tot de groep. Begin 2011 is Welzorg toegevoegd. Welzorg is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en mensen met een beperking.  Welzorg is marktleider in Nederland en Denemarken. Op dit moment zijn binnen de Louwman Group ongeveer 2.100 medewerkers werkzaam. De Louwman Group kent een aanhoudende groei en is voortdurend in beweging.


Functie

De Auditor houdt zich bezig met het uitvoeren van het Financial en Operational auditplan van bij tot de Louwman Group behorende entiteiten, zowel in Nederland als in het buitenland. Hij/zij rapporteert aan de Manager Internal Audit.


Taken en verantwoordelijkheden

  • Zelfstandig, danwel samen met collega’s van de afdeling, uitvoeren van financial

  • en/of operational audits bij de werkmaatschappijen. Dit onder begeleiding van de Manager Internal Audit of de Senior Auditor.

  • Signaleren van vermoedelijke verstoorde/onjuist uitgevoerde bedrijfsprocessen/procedures, waarna in overleg met de Manager Internal Audit een (ad hoc) audit wordt uitgevoerd.

  • Bijdrage leveren in de advisering ten aanzien van verbeteringen in de opzet en inrichting van de AO/IB.

  • Bijdrage leveren in de beoordeling van balansdossiers van de werkmaatschappijen, ten behoeve van de externe accountant.

  • Bijdrage leveren aan de totstandkoming van het audit plan.

  • Meedenken over andere aanpakken van onderzoek, waar mogelijk aandragen van verbeterpunten.

  • (Samen met de Manager Internal Audit) verrichten van ad hoc analyses van (bedrijfseconomische)

  • financiële gegevens.

  • In voorkomende gevallen mede uitvoeren van due diligence onderzoeken.


Profiel
Voor deze functie zoeken wij een teamplayer met uitstekende contactuele eigenschappen en een praktische klantgerichte instelling. De geschikte kandidaat heeft HBO/WO werk- en denkniveau, aangevuld met relevante trainingen en of opleidingen en tenminste vier jaar relevante ervaring. Hij/zij beschikt over actuele kennis, en is op de hoogte van alle relevante ontwikkelingen binnen het vakgebied en beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend (zowel mondeling als schriftelijk).
Competenties

Analytisch vermogen/oordeelsvorming, overzicht/helicopterview, planning en organisatie, anticipatie / initiatief, resultaatgerichtheid, vasthoudendheid, zorgvuldigheid/nauwkeurigheid en communicatieve vaardigheden.


Wat bieden wij:

Wij bieden een zelfstandige baan met verantwoordelijkheid binnen een team van enthousiaste medewerkers. Daarnaast uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met het niveau van de functie. De standplaats voor deze functie is Den Haag. Ben je geïnteresseerd? Stuur een korte brief en je cv naar Corrinne Nederstigt: c.nederstigt@louwmangroup.nl


Acquisitie n.a.v. bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina