Naast beste monteur tevens overall winnaar van wereldwijde competitieDovnload 7.12 Kb.
Datum22.08.2016
Grootte7.12 Kb.


Nederlander Ton Steur uitgeroepen tot beste SEAT-monteur van de wereld
  • Naast beste monteur tevens overall winnaar van wereldwijde competitie

  • Wereldkampioen SEAT-monteur in het dagelijks leven leermeester bij SeatPoint en A-Point Groep in AmsterdamLeusden, 29 maart 2011 – Ton Steur, medewerker van SEAT-dealer SeatPoint in Amsterdam, is deze maand uitgeroepen tot beste SEAT-monteur van de wereld. Tijdens de SEAT Top Service People competitie, die jaarlijks door SEAT wordt georganiseerd en waaraan dit jaar SEAT-medewerkers uit 26 landen deelnamen, won Ton niet alleen in zijn eigen categorie, maar werd hij tevens uitgeroepen tot overkoepelende winnaar van de wedstrijd.
Tijdens de SEAT Top Service People wedstrijd worden jaarlijks de beste monteurs, Service Adviseurs, Parts Managers en Buitendienstmedewerkers uit de wereldwijde SEAT-organisatie gekozen. Als onderdeel van de 2011-editie werden na de nationale voorrondes vier Nederlandse SEAT dealermedewerkers en één buitendienstmedewerker van de importeur afgevaardigd naar de wereldwijde finale, die op 13 maart jl. plaatsvond in het Spaanse Sitges.
Ton Steur kwam in de wedstrijd, die bestond uit drie toetsen over het merk SEAT, één toets per specialiteit en twee praktijkopgaven, uit in de categorie ‘Monteurs’ en noteerde daar de hoogste score, met de titel ‘Beste SEAT-monteur van de Wereld’ tot gevolg. Uiteindelijk bleek dat Ton tevens de hoogste totaalscore van de dag op het bord had gebracht, waardoor hij eveneens werd uitgeroepen tot overkoepelend winnaar van SEAT Top Service People 2011.
SeatPoint – SEAT-dealer voor de regio Amsterdam

In het dagelijks leven is Ton Steur als leermeester werkzaam bij SEAT-dealer SeatPoint in Amsterdam, waar hij verantwoordelijk is voor het trainen, opleiden en coachen van de monteurs van zowel SeatPoint als de totale A-Point Groep. Gezien zijn technische kennis wordt Ton bovendien ingeschakeld voor het stellen van diagnoses bij auto’s met ingewikkelde technische storingen.


SeatPoint maakt deel uit van de bekende A-Point Groep en is gevestigd in Amsterdam Zuidoost van waaruit zowel de verkoop als het onderhoud van nieuwe en gebruikte SEAT-modellen wordt verzorgd. Daarnaast beschikt SeatPoint tevens over vestigingen in Weesp, Badhoevedorp (A-Point) en Amsterdam West (Autovroon).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
SEAT-importeur Pon Car
Ard van den Eijnde
PR Manager

Tel: +31 (0)33 43 43 775


Fax: +31 (0)33 43 43 789
E-mail: ard.van.den.eijnde@poncar.nl

www.seat.nl

www.ponpersportaal.nl
Dit persbericht is eveneens gepubliceerd op www.ponpersportaal.nl

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina