Nagele 1 vriendschappelijk (12 februari 2010)Dovnload 17.99 Kb.
Datum21.08.2016
Grootte17.99 Kb.

Nagele 1 vriendschappelijk (12 februari 2010)

Hoewel wij hier nog geen officieel bericht van hebben gekregen hebben wij op de website van ASVD gelezen dat de geplande oefenwedstrijd tegen Nagele 1 voor vanavond is komen te vervallen.
Afgelastingen (11 februari 2010)

Zoals al verwacht ligt het competitieprogramma er voor komende zaterdag uit.
Nagele 1 vriendschappelijk (10 febrauri 2010)

Nagele 1 speelt komende vrijdagavond in Dronten vriendschappelijk tegen ASVD 1. De wedstrijd in Dronten begint om 20.00 uur. De wedstrijd gaat natuurlijk alleen door als het competitieprogramma er voor komende zaterdag uit ligt (daar kunnen we denk ik wel vanuit gaan)en de weersomstandigheden vrijdagavond goed genoeg zijn om te kunnen voetballen.
Kampioenen ( 7 februari 2010)

Zoals al bekend doen de pupillen het in de zaal uitstekend. Wij doen met 7 teams mee en met voor de meeste teams nog 1 wedstrijd te spelen lijkt het er op dat er maar liefst 4 teams van Nagele kampioen worden. Kampioenskandidaten zijn; D1, D2, D3 en F1. Ook E1 is er dichtbij maar de kans dat zij kampioen worden is minimaal. E2 en F2 gaan in de middenmoot eindigen.Al met al een uitstekende prestatie van de pupillen.
Update standen (7 februari 2010)

Er zijn weer nieuwe standen binnengekomen van het zaalvoetbal. De standen zijn nu bijgewerkt tot en met de wedstrijden van zaterdag 6 februari 2010.Voor de meest actuele standen zie "Standen".
Teamlink Nagele 2 (7 februari 2010)

Nagele 2 heeft een teamlink. Wil je supporter van ons worden of wil je kijken op onze teamlink klik dan op onderstaande link. Kies daarna Flevoland, Nagele en Wij van het tweede. teamlink
Voetbalweer (7 februari 2010)

Zoals het zich laat aanzien zal er voorlopig nog niet gevoetbald gaan worden, tenminste als we de voorspellingen van de KNMI mogen vertrouwen. Maar zoals de uitslag van een wedstrijd zich niet altijd laat voorspellen is het met het weer niet anders. De voorspellingen van het KNMI zijn:
Maandag 08 februari tot en met vrijdag 12 februari 2010
Meest droog winterweer met 's nacht op veel plaatsen matige vorst.
Zaterdag 13 februari tot en met dinsdag 16 februari 2010
Grote (90%) kans op aanhouden van het meest droge winterweer met 's nachts lichte tot matige vorst en overdag temperaturen enkele graden boven nul.
Indeling voorjaarscompetitie bekend (6 februari 2010)

De indeling voor de voorjaarscompetitie voor de pupillen (D1, D2, E1, E2 F1, F2) is bekend. Voor de indeling per elftal zie "Elftallen", dan het desbetreffende elftal, onderaan het blad.

Zaalvoetbal Creil (6 februari 2010)

De pupillen van Nagele deden het 6 februari in de zaal in Creil het over de hele linie gezien weer uitstekend. Van de 7 wedstrijden werd er slechts 1 verloren, F2 dat bij lange na niet compleet was werd onder de voet gelopen door RKO F2 met maar liefst 9-0. Daarna was het de beurt aan F1 dat twee wedstrijden speelde, er werd er een gewonnen en er werd er een gelijkgespeeld. Ook D3 kwam 2 keer binnen de lijnen en won twee keer. Tot slot kwamen ook D1 en D2 nog binnen de lijnen en ook zijn wonnen beiden. Voor alle uitslagen zie "Uitslagen".
Laatste ontwikkelingen Voetbal.nl (6 februari 2010)

Voetbal.nl probeert haar site steeds verder te verbeteren. Voor de laatste ontwikkelingen zie document: Laatste ontwikkelingen Voetbal.nl
Nagele laat punten in Zwolle (6 februari 2010)

Zowel Nagele 1 als Nagele A1 speelden vriendschappelijk in Zwolle. Op het kunstgras van het Jo van Marle sportpark werd gespeeld tegen ZAC. Na een redelijke eerste helft waarin Nagele 1 een voorsprong had moeten nemen brak de rust aan met een 0-0 stand. Na rust scoorde Toine Giesen voor Nagele de 0-1 maar daarna zakte Nagele ver terug en werd er alsnog met 3-1 verloren. ZAC A1 bleek te sterk voor een zeer matig spelend Nagele A1. Het werd uiteindelijk 6-1. Het doelpunt van Nagele, een zondagsschot precies in de kruising, kwam op naam van Emiel Krops.
Spelregelquiz Kop of Munt (5 februari 2010)

De spelregelquiz Kop of Munt is op Voetbal.nl van start gegaan. Om mee te kunnen doen moet je ingelogd zijn op Voetbal.nl. Heb je nog geen inloggegevens? Maak dan eerst een eigen account aan op Voetbal.nl. Voor de quiz ga naar: http://senioren.voetbal.nl/content/scheidsrechters
Zaalvoetbal (5 februari 2010)

Morgen is het weer echte een Nagele-dag in de zaal in Creil. Nagele komt maar liefst 7 keer binnen de lijnen. F2 bij de spits af, daarna is het de beurt aan F1 die 2 keer moet spelen. Daarna moeten alle D-teams aan de bak. Achtereenvolgens spelen D3, D1, D3 en D2. Voor de aanvangstijden van de diverse wedstrijden zie
"Speelschema's ".
Vriendschappelijk (4 februari 2010)

Nagele 1 en Nagele A1 spelen komen zaterdag vriendschappelijk in Zwolle tegen ZAC.
Er wordt gespeeld op het sportpark Jo van Marle, Landsheerlaan 42 te Zwolle.Nagele A1 speelt tegen het in de 1e klasse uitkomende ZAC A1 terwijl Nagele 1 speelt tegen ZAC 1, welk team uitkomt in de 4e klasse Oost. De wedstrijd van de A-junioren begint om 12.15 uur, Nagele 1 begint om 14.30 uur.
Afgelastingen (4 februari 2010)

Zoals verwacht ligt het competitieprogramma er voor komende zaterdag uit.
Competitieprogramma (3 februari 2010)

Er zijn inmiddels weer enkele wijzigingen aangebracht in het competitieprogramma voor de komende weken. Het speelschema is inmiddels bijgewerkt tot en met zaterdag 20 februari. Voor een volledig overzicht tot en met 20 februari zie "Speelschema's".
Competitieprogramma 6 februari (2 februari 2010)

Wordt er komende zaterdag weer gevoetbald ? Wij denken van niet. Als er toch gevoetbald wordt moet rekening gehouden worden met wedstrijden voor de volgende teams: Nagele 1, 2 en 3, de A- B- C en MC-junioren. Voor het volledige programma zie "Speelschema's".
Update standen (2 februari 2010)

Er zijn weer nieuwe standen binnengekomen van het zaalvoetbal. De standen zijn nu bijgewerkt tot en met de wedstrijden van zaterdag 31 januari 2010.
In de door ons ontvangen standen van de vorige weken bleken een aantal fouten te zitten. Als het goed is zijn de standen nu juist. Voor de meest actuele standen zie "Standen".
Zaalvoetbal MC-junioren (2 februari 2010)

In de zaal in Creil speelden afgelopen vrijdagavond de meisjes c-junioren. Nagele deed met 2 teams mee.In totaal deden er 6 teams mee, de teams van Nagele eindigden als 3e (MC1) en 6e (MC2).MC1 won 1 wedstrijd, verloor 1 wedstrijd en speelde er 2 gelijk. MC2 won 1 wedstrijd en verloor er 3.Winnaar werd Creil MC1 met de maximale 12 punten uit 4 wedstrijden.

De database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2019
stuur bericht

    Hoofdpagina