Nba u hoort Jingle Bells gespeeld op een vijftal basketbalbaskets, stuk voor stuk gestemd om één bepaalde noot weer te geven. De muzikanten zijn vijf sterren uit het Amerikaanse basketbal die hun ballen gooien van een afstand van een meter ofDovnload 4.29 Kb.
Datum19.08.2016
Grootte4.29 Kb.
131217

Internet Vandaag

Herbert Blankesteijn
NBA
U hoort Jingle Bells gespeeld op een vijftal basketbalbaskets, stuk voor stuk gestemd om één bepaalde noot weer te geven. De muzikanten zijn vijf sterren uit het Amerikaanse basketbal die hun ballen gooien van een afstand van een meter of vijf. Omdat-ie ongeveer een seconde onderweg is, moeten ze met hun worpen een seconde vooruitdenken. Daardoor loopt het al vrij snel in de soep en toch roept superster Lebron James: Zeg dat de camera aanstond.
NBA2
Waarschijnlijk was het take honderd.

Het is een commercial voor de amerikaanse NBA, intussen bijna 10 M keer bekeken.


De burgerrechtenorganisatie ACLU, de American Civil Liberties Organization, geeft in zijn kerstvideo commentaar op de NSA-affaire. We zien kerstmannen met zonnebrillen op burgers hinderlijk volgen met microfoons en camera's.
ACLU
De Canadese muzikant en satiricus Jon Lajoie zingt een lied voor de mensen die er net niet bijhoren. Zijn tijd met kerst is voor vrienden en familie maar voor wie daarbuiten valt heeft hij toch nog iets heel speciaals in petto.
Lajoie
Een kerst-sms. Is dat niet mooi.
En voor de echt spirituelen onder ons is er een tot dusver onbekende versie van Rudolph the Red Nosed Reindeer. De begeleidende tekst stelt met een stalen gezicht dat het de originele versie is, 800 jaar geleden ontstaan in de buitengewesten van Brittannië of mogelijk Scandinavië. De muziek is Gregoriaans en de tekst is in het Latijn: Reno erat Rudolphus, nasum rubrum habebat. Er was een rendier genaamd Rudolf, en hij had een rode neus. De melodie die wij kennen schemert er net een beetje doorheen. Prachtig.
RudolphDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina