Nieuwe smaken waterpijptabakken dag van de klantDovnload 15.82 Kb.
Datum25.08.2016
Grootte15.82 Kb.

Leuke geschenken

Juan Lopez

koffie-pads

nieuwe smaken waterpijptabakken

dag van de klant

info-avond sigaren

degustatie Italianen

Whisky degustatie

Vinifera Touraine in de kijker

Pijptabakken

Meerschuim

Romeo y Julieta niewe longfillers

Whisky van de maand

Grappa


Beste genieters,
Heb je dat ook ? … Dat je soms ellenlange e-mails krijgt, die je dan verwijdert en achteraf verneemt dat er toch iets boeiends of belangrijks in stond ? Los van het feit dat mijn schrijfsels integraal interessant zijn, hebben we het je deze keer toch gemakkelijk gemaakt. In iedere paragraaf hebben we het behandelde item in het vet laten uitspringen zodat je gemakkelijker kan selecteren wat je interesseert. We hebben er deze keer ook geen foto’s ingestoken, zodat het eens een “licht,luchtig” document is. Veel leesgenot !
Wat zou je er van denken om met de komende feestdagen je vrienden, klanten of relaties een “dubbel pleziertje” of een “Cubaans triootje” aan te bieden ? Het zal je populariteit en /of je zakencijfer ongetwijfeld doen stijgen !

Wij zijn daarom volop bezig ons aanbod relatie- en eindejaarsgeschenken op punt te stellen en de mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk.

Met wijn, sigaren, koffie, whisky, thee, cognac … kan je zelfs de grootste asceet plezieren. Lusten je vrienden geen van deze dingen ? … dan heb je slechte vrienden !

We hebben al enkele voorstellen klaar, zoals

“Dubbel pleziertje” een cognac en een sigaar allebei in tubos, vanaf € 15.00

“ Cubaans triootje “ Cubaanse rum, koffie en sigaren vanaf € 20.00

We maken uiteraard graag een aangepast persoonlijk pakket. Meer hierover in onze volgende nieuwsbrief of vraag nu al meer informatie.
Juan López. De Spaanse zakenman Juan López Diaz richtte rond 1870 in Havana een sigarenfabriek op. Het merk “La Flor de Juan López” werd in 1876 geregistreerd en toen al gerold met een uitgelezen tabaksselectie uit Vuelta Abajo. In de 2e helft van vorige eeuw deemsterde het merk een beetje weg. Maar met de lancering van de Selección nr 1 (een robusto) en de Selección nr 2 (een corona gorda) in 1990 herwon het merk zijn reputatie. Eindelijk zijn ze nu ook in België verkrijgbaar en we hebben een beperkt aantal kisten van deze schitterende sigaren kunnen bekomen. Meer dan het proberen waard !
Wellicht hebt u het gevolgd in de pers : in het proces waarin Douwe Egberts het alleenrecht op de koffie pads (senseo-systeem) claimde is een uitspraak gekomen. Ook de andere fabrikanten mogen ze blijven verkopen. Dit is goed nieuws voor de liefhebbers van de lekkere Oxfam koffie. Zowel de zachtere Regular als de Bio Strong pads zijn schitterende koffies. Oxfam koffie moet je echt niet drinken ‘om een goed werk te doen” … Oxfam drink je omdat hij zo lékker is. Ondertussen steun je de “eerlijke handel” www.fairtrade.be . Dóen !!!
De waterpijp is duidelijk in opmars. We worden overspoeld met nieuwe tabakssmaken. Naast de “naturel” versie kan je nu ook genieten van banaan, meloen, appel, munt, druiven, appelsien, aardbei en gemengd fruit. Om je voorraad vitamientjes op te slagen … slechts één adres, Huis Verloo. We hebben uiteraard ook enkele waterpijpen in voorraad.

Na de vakantie duurt het altijd even voor ik op toerental kom, ik ben uiteindelijk al 52 jaar.

Maar eenmaal in gang ben ik niet meer te houden. Neem dus nu je agenda en noteer…
Zaterdag 23 september 2006 is het dag van de klant. We gaan het nog niet verklappen … maar je zal weer verwend worden natuurlijk ! Wip eens binnen, je zal met de glimlach buiten gaan ! Klik zeker even door naar volgende link …je kan er zelfs prijzen mee winnen !

http://www.hetgeheimvandeondernemer.be/unizo.php?id=5d4bacc197021d46db1445d67072835e

Dinsdag 17 oktober 2006 is het weer aan ondergetekende om zijn One Man Show te geven. In het “hoe en wat van de sigaar” onthullen we dan alle geheimen over het roken en genieten van sigaren. Voor deze avond wijken we uit naar CaMu (naast het Museum van Schone Kunsten aan de Leopold de Waelplaats te Antwerpen) – start om 20.00 u.
Reserveer alvast je plaats door te telefoneren naar Huis Verloo 03/238.08.64 en
€ 18.00 per persoon te storten op onze rekening 700-0160902-23 met vermelding van “Sigareninitiatie” en de na(a)m(en) van de deelnemers.
Zaterdag 21 oktober 2006 wordt een dag vol Italiaanse passie. Bart Van Hemelrijk is de bezielde invoerder van onze Italiaanse wijnen en Grappa’s en hij zal je graag met zuiderse gastvrijheid verwelkomen bij ons op de zaak. Zorg voor een BOB !
Woensdag 22 november 2006 organiseren we dan weer een whisky-degustatie. Haal je beste Engels maar al boven, want onze gast is de Schot, Billy Walker, General Manager en Master distiller van de BenRiach Speyside distillery (staat mooi op een visitekaartje !). Voor € 20.00 krijg je die avond in Grand Café Leroy een echte “masterclass”. Meer informatie volgt later nog.
Vinifera Touraine is de wijn die we deze maand extra in de kijker willen zetten.

Als gevolg van een schimmelziekte (philoxera) waren op het einde van de 19e eeuw de wortels van bijna alle Franse wijnranken aangetast. De wijngaarden moesten heraangelegd worden waarbij de originele ranken werden geënt op Amerikaanse wortels die resistent tegen de ziekte waren.

Henry Marionnet is eigenaar van één van de weinige domeinen die ontsnapten aan deze ramp. Zijn wijnen worden dus nog geproduceerd met 100 % authentieke Franse druiven. Onze nieuwe wijn, de Vinifera Touraine 2005, is dan ook heel bijzonder : zeer fruitig – sommigen zeggen bijna puur fruitsap – geeft sommigen de indruk de druiven tussen de tanden te “kraken”. Ideaal bij wildgerechten met bijv. veenbessen of gestoofd fruit.

We lanceren hem van nu tot het einde van de maand september 2006 aan € 9.00 ipv € 10.00. Neem bij je volgende bezoek een flesje mee, dan kan je partner tenminste eens meegenieten van je uitstapjes naar Verloo.


Stanwell Edition 2006 is een niet gearomatiseerde pijptabak met een schitterende blend. Golden Virginia, Black Cavendish en Tennessee Burley zorgen voor een delicaat en evenwichtig rookgenot. Nog lekkerder wordt dit als je deze tabak proeft in een van onze meerschuimen pijpen, waarvan we het assortiment juist hebben uitgebreid.
Met de Romeo y Julieta Mille Fleurs werd nog eens een nieuwe, betaalbare Cubaanse sigaar op de markt gebracht ! Deze niet te grote corona (hetzelfde formaat als Partagas Mille Fleurs) kost slechts € 3.30 en is iets zachter dan zijn Partagas collega. Tip : probeer ze allebei, vergelijk en laat ons je bevindingen weten. Het zal je niet berouwen !
Glengoyne Cask Strength 12 years is onze whisky van de maand.

Deze Highland single malt wordt gedistilleerd zonder turf met het zachte zuivere water uit de bergen. Hij wordt “unchillfiltered” op 56 % gebotteld om zo optimaal zijn natuurlijke smaak te behouden. Deze amberkleurige whisky zal je zeker bekoren. In de neus herken je ondanks zijn sterkte de zachtheid van o.m banaan, perzik en marsepein. De smaak is rijk en vol met eerst de zachte toetsen van sherry en chocolade en iets gepeperder in de lange afdronk. Door zijn hoge alcoholgehalte kan deze whisky gerust enkele druppels water verdragen, wat hem nog zachter en ronder van smaak maakt. Gedurende de maand september geven wij een korting van € 3.00 op deze spirit.


Tot slot nog een woordje over onze nieuwe grappa’s. Marzadro is een familiedistilleerderij uit Trentino, dé grappa-streek bij uitstek. We hebben voor u twee wonderlijke grappa’s geselecteerd.

  • Teroldego : Is niet alleen de naam van deze grappa maar is ook de naam van de druivenvariëteit waaruit deze delicatesse wordt gedistilleerd. In de neus vindt je gedroogd fruit en vegetale elementen. In de mond natuurlijk veel alcohol maar ook een ronde, zachte en fruitige smaak met een heel lange afdronk.

  • Stravecchia 18 lune : heeft gedurende “18 manen” gerijpt op 4 verschillende houten vaten. Het is een blend van 70 % blauwe en 30 % witte druiven. Dit resulteert in een complexe neus en een rijke smaak met toetsen van hout, vanille en citrus.

Beide versies laten je ontdekken hoe een grappa écht dient te smaken.
Je merkt het : Huis Verloo bezoeken wordt meer en meer een leuk avontuur !

Tot binnenkort !


Frank en het Verloo-teamDe database wordt beschermd door het auteursrecht ©opleid.info 2017
stuur bericht

    Hoofdpagina